Jump to content

indistraktbl

Iskreni članovi
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    BG

Profile Fields

  • Gender
    Female

indistraktbl's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Da,Exibit B-Live in Japan 2007. Dobar!!
  2. Testament-Return To Serenity,The Legacy,Trail Of Tears Megadeth-In My Darkest Hour,Promises,Trust Queensryche-Promised Land,Killing Words,I Will Remember,Lady Wore Black,... Accept-Cant Stand The Night,Winter Dreams Crimson Glory-Lost Reflection,Lonely Annihilator-In The Blood,Innocent Eyes Savatage-Believe,If I Go Away,Watching You Fall Dream Theater-Space-dye Vest,Wait For Sleep,... i jos mnogo toga...
  3. UA ima dve fantasticne stvari a to su Sleepwaker i Washington Is next,ostatak albuma je prosecan. Iz nekog razloga,System Has Failed mi nikada nije legao.
  4. Fak jea!! Samo jos da jave koliko para i kad pustaju karte
  5. Ma dobro,ko da je bitno da li Dejv zna dobro da peva ili ne.Kad sam prvi put cula Megadet,bila sam u fazonu "lik peva kao da kenja u isto vreme".Sad mi je totalno kul i ne razmisljam o tome.
  6. Ma svi su u tom fazonu hvaljenja i u sustini ne verujem preterano dok ne cujem.A Nevermore je kao vino..sto je stariji,to je sve bolji,tako da...
  7. Ako bude upola dobar kao predhodni,bice sjajno!Ali ja verujem da ce biti jos bolji
  8. indistraktbl

    Kosa

    Sestra uzela sampon i kondicioner mada mislim da je za normalnu kosu.Ubicu se Valjda imaju nesto i za nas masne..moracu da pogledam. Hvala u svakom slucaju!
  9. indistraktbl

    Kosa

    Jel neko od vas koristio Bed Head preparate i kaki su?Ja sam pomalo skeptik oko svega sto se tice kose jer mi uglavnom nista ne pomaze.Prebrzo se masti.
  10. Zaboga.. :) Ko se javlja za tri?Prvi put..drugi put?Prodato za dva!!
  11. :) Kratak fitilj.. Dejv je lujka
  12. Fenomenalna vest,nadam se da cu uspeti da se iskombinujem oko ispita i da dodjem! Artillery :rockdevil:
×
×
  • Create New...