Jump to content

sabi

Iskreni članovi
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sabi

  1. Da li je možda neko snimio prvi deo koncerta iz Sava Centra na RTS 2, koji je bio emitovan večeras? Drugi deo će biti sledeće nedelje, 08, septembar.
  2. Ako nekome treba, imam kartu viška za 1500 dinara Parter.
  3. Idemo, krećemo! Vidimo se tamo ljudi! Još malo, pa uživanje :-)
  4. Ići ću vozom, osim ako ne bude toliko velikog snega da ne može da stigne :-) Volim avanturu!
  5. Tako je, ima iz Zagreba međunarodni Venezia-Budapest 3 puta na dan, staje u Székesfehérvár-u, cene nažalost ne mogu da pronađem. Mislim da staje i u Rijeci, pa ako si sa te strane, još bolje! Nadam se da ćemo se skupiti.
  6. Sigurno idem na Fezen u Székesfehérvár, karta kupljena odavno. Što se tiče prevoza, može se ići vozom, Beograd-Budapest povratna karta košta 26 eura; Novi Sad-Budapest 22 eura. Za Székesfehérvár u jednom pravcu košta 1280 Ft, što je 5 eura (sigurno da povratna izađe manje od 10 eura). E sad, znam da ima organizovani prevoz iz NS, moraću da pitam koliko bi to izašlo. Pa hajmo da se skupimo fino, mađarski znam odlično-maternji :-) I usput jedan praktičan savet. Bolje je da kupite forinte ovde, odete do neke menjačnice i proverite. Em je kurs bolji, em se ne mora tamo tražiti menjačnica i što bolji kurs, jedna briga manje!
  7. Ne mogu da verujem!!! Samo se nadam da se neće opet navući na poroke, sviđa mu se izgleda turneja sa A7X...
  8. Ide se obavezno u Sofiju na oba dana, za sada nas petoro iz Novog Sada!
  9. Mislio sam da će ih Exit-ovci dovesti ove godine... Za sledeći ima šanse pošto je Portnoy u jednom razgovoru rekao da je moguće da na leto odu na nekoliko festivala, tako da držimo fige!
  10. @stormtrooper svaka čast za fotke, ipak ti nije nestao fotoaparat ;-)! Vredelo je svakako otići i videti sva 4 benda za samo 35 eura. Unexpect je oduvao, uživo zvuče 100x bolje nego na albumima, pevačica je baš simpatična, puni su duha. Inače, pošto je bio Halloween i poslednji koncert na turneji, Portnoy se maskirao kao u filmu Scream, gađao ih je kokicama sa strane, utrčao na binu i prskao trakice. Bigelf je isto bio super, imaju dobar zvuk. Bubnjar se obukao isto kao što Portnoy izgelda na koncertima, čak ga je pevač najavio kao specijalmog gosta-Portnoy iz DT, neki su i poverovali! Pevač Damon se maskirao u Jedi-a, sa figurom Yode na ramenu. Mike se pridružio da otpeva jednu pesmu, a između je prašio metlom, kačio kore od banane na mikrofon... Opeth je bio sjajan, odradili su koncert na visokom nivou, dobar odabir pesama, Mike je gurnuo celu bananu u Mikael-ovu čašu, a on uzvratio rečenicom: Now it's time for cock eating!! A Dream su otprašili pošteno, bili su još opušteniji nego inače, potpuno otkačen koncert. Portnoy se baš iznenadio kad su ubacili Cookie Monster. Rudess je imao fenomenalan solo, ubacio je slovensku pesmu Na gorici, imao ludački "obračun" preko video bima sa "Madhatter" Damon-om iz Bigelf-a! Petrucci je isto odsvirao prelep solo na Hollow Years-u. Na kraju Voices-a iznenađenje: pesma prelazi u disko hit Haddaway-What Is Love, uleću na binu svi iz ostalih bendova, i prateći ljudi i nastaje žurka!! LaBrie je za The Count of Tuscany izašao sa plaštom, izigravajući plemića, a Petrucci je na sredini pesme, gde prelazi u onu atmosferičnu crtu ubacio od Brahms-a poznatu Uspavanku, čak je počeo da zeva i da se proteže i otišao da spava :-D Sve u svemu, vredelo je cimanja, vađenja pasoša i vize. Ko nije bio, može da žali, jer je propustio jedan stvarno nesvakidašnji događaj!
  11. Za sve koji idu na koncert u Ljubljanu: Ima da se uzme povratna karta za voz, Beograd-Ljubljana-Beograd, košta 4700 dinara. Caka je što treba da se kupi barem 3 dana pre putovanja i tačno da se zna kojim vozom tamo i nazad. Ja idem 30-og uvece, pa ako ima još neki/a avanturista da idemo u društvu!
  12. I ja ću tako nešto slično da izvedem iz Novog Sada! Da se nađemo negde usput, pa da bude two men army?
  13. Idem i ja, danas sam kupio kartu:rockdevil: Povratna karta za voz iz Beograda je oko 5000. Možemo i da se organizujemo, ima u Ljubljani nekoliko jeftinih hostela! Pozdrav!
  14. Sala je mala, tj. kapacitet je ograničen, a sigurno su hteli porodičnu atmosferu.
  15. Evo i mojih utisaka sa koncerta. Bilo je izvanredno, i opet se potvrdilo što sam rekao kad sam bio prvi put-ako ikada osvojim ili dobijem veću količinu novca, ima da ih pratim tokom čitave jedne turneje, od grada do grada!!! Vredi svaku paru! Super set lista, još bolja izvedba, odlično ozvučenje. Tu je i Portnoy-eva komika-mosa na polovini Erotomania-e kada tema prelazi u The Silent Man melodiju, ostali čekaju na njegov znak, a on prvo zezne Rudess-a, pa posle i Petrucci-a, a treći put ipak udari činele. Bilo je i predivnog uvoda za Hollow Years, kapa dole JP. Pa ona improvizacija na kraju Solitary Shell, uhh. I naravno za repetu-duel na polovini Metropolis-a, prvo JP održi solo lekciju, dok se Jordan drži za glavu, ali on ga nekako nadmaši, dok sad John gleda i odmahuje glavom sa izrazom neverice na licu i tako nekoliko puta. A Nightmare to Remember uživo zvuči još moćnije. Evo i linka sa recenzijom koncerta, ima i snimak uživo ANTR+plus slike: link Samo da dodam-i Cynic je bio fenomenalan, dobio sam autogram od njih!
  16. Odoh i ja, pa se vidimo tamo sutra popodne Srećan put!
  17. Pa valjda će nas biti jedno 15-ak, ali verujem da ćemo tamo pred Arenom naći mnogo više naših!
  18. @Erotomaniac Ja idem vozom, najjeftinije izađe! Da li si i ti tako nešto planirao?
  19. Stigla mi karta , dobio sam vizu, sad preostaje odbrojavanje do 01.06. Ko još ide ljudi??!
  20. Pozdrav ljudi! Upao i ja među vas. Samo da se raspitam da li neko ide na koncert u Budimpeštu "slobodnim" aranžmanom? Ja idem vozom iz Novog Sada 30.06. koji kreće oko 23 sata, iz Beograda polazi u 21:20, povratna karta je 2140 (NS), 2420 (BG). Pa hajde da se skupi neko društvo, imamo ceo dan za šetanje, zezanciju Poznajem Peštu kao džep, pričam tečno mađarski, mogu vam biti vodič bez ikakve naknade
×
×
  • Create New...