Jump to content

AllSeeingEye

Iskreni članovi
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About AllSeeingEye

  • Birthday 08/11/1982

Contact Methods

AllSeeingEye's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Ne. Na HellFest sam isao da gledam Emperor i Opeth .
  2. Ajde, šta ste se stisli! Kad bi znali koliko sam ja pukao € za jedno popodne/veče na HellFest-u u FR, ijuuu .... ovo je ništa.
  3. Na festu ti od telefona ni traga ni glasa, jbg. Mada si ti mogao i sam da dođeš i uđeš i treći dan. Ako nisi od prvog dana skidao narukvicu, mogao si da uđes na zadnji ulaz kampa. Tamo je stojao samo jedan brka-čikica, koji "nije vid'o obezbeđenje". Samo mu iz daljine mahneš narukvicom i upadaš. Ali ovde moram da napomenem jednu kritiku. Nikad mi neće biti jasni ljudi, koji dođu na koncert ili festival da vide i poslušaju bend ili bendove koje vole, a onda se odmah na početku ušikaju. Pa šta je bitnije, pogledati koncert koji nije svaki dan ili ločati alkohol, kojeg ima svaki dan.
  4. Ide se na III dan! Karta kupljena, samo da se bezecuje i avion do kraja. Sve to zarad malo Emperor-a, ušivo . Samo da Opeth ne uleti u isti sat, pa da se oba benda isprate kako dolikuje. Ostalo, kako šta uleti.
  5. @Nocturno Kakvi su vam preliminarni planovi: kada bi kretali i odakle krecete na koncert? Da li se vracate nazad odmah posle koncerta? Da li ima jos mesta u kombiju? Ja i drugar idemo sigurno, a mozda jos jedan drugar (tj. nas dvojica ili trojica). Koja bi kinta bila po coveku, za put?
  6. Genije na gitari, Steve Vai, nastupiće u Beogradu, 30. oktobra u KOMBANK Areni u organizaciji Arene Beograd i Music Star produkcije. Ulaznica: Tribine = 2.300,00 RSD Parter = 1.900,00 RSD http://www.eventim.r...3370/event.html
  7. Ne mislim na to, to je blackmore i malmsteen fazon na gitari. Ono sto sam ja ovde kod Danielove gitare ne standardno primetio je: Po logotipu bi rekao da je Majonez gitara mada nisam video na sajtu neku sa ovakvim pragovima.
  8. Koja je ono gitara sto Daniel svira sa onim neravnim (ko iskrzanim) pragovima? Pokusao sam na google neke upite, nesto izokola, ali nisam bobio sto trazim.
  9. Ma bila odlicna svirka, bile dve bitne pesme sa PE, nemoze sad ni ceo album. Teze je njima da sastave listu, nego nama koji dodjemo da slusamo.
  10. Ovoga sam se i plasio, pa sam ja lepo dosao iz NS do BGa (do Felixa) i kupio 3 karte. Da ne pomislite da sam samo zbog toga dolazio, imao sam i drugih razloga, al poklopilo se. Za neki sledeci koncert, mislim da bi ti bilo dosta bezbolnije (a i nama potencijalnoj publici) da ugovoris nesto sa Mungosom (NS) i da njima posaljes 50ak karata, ili da i sam dodjes. Proteklih nedelja svakako bilo suncano u Zmaj Jovinoj za setnju.
  11. Na ovo se dolazi! Uff! Dobro je. Datum taman ulece kad treba. 9.12. sam vec na putu ka Alpima. I napokon neko dobro metal desavanje u NS. Mrzi me vise kad moram da se cimam do BGa, u kom se uvek bogubim.
  12. Hoce li biti nekog organizovanog prevoza na koncert iz Novog Sada?
  13. Hoce li biti nekog organizovanog prevoza na koncert iz Novog Sada?
  14. Ma Atila je smorio. On s nekom kapuljacom, podsetio me na Kukuljasha iz Plave princeze :-D, i neki laptop u cosku svira neku atmosferu. A Atila nesto poji i zavija. U par navrata je bio malo i zanimljiv, kad prebaci glas u "De Mysteriis ..." mod. Ali zato ULVER! Prateći filmovi su stvarno ostavili jak utisak, na mene nekako najjaci sa druge pesme: Pesme sa raznih albuma su skrojili skoro u jednu nit, ali mislim da je svako u publici ostao uskracen za neke im omiljene pesme, al tako to ide. Meni su recimo sa "Themes ..." nekako najbolje "The Voice Of The Devil, Plate 4" i "A Song Of Liberty, Plates 25-27", al valjda se njima nije slagala u ostatak pa je tu bilo mesta samo za "Plates 16-17", koja je meni u odnosu na ostale sa albuma prosecna. A sto se tice prva tri albuma, to je zavrsena prica i sada samo deo Ulver istorije. Mada bi fora bila da su izasli na bis i odsvirali nesto sa Bergtatt.
×
×
  • Create New...