Jump to content

Ancient Mariner

Iskreni članovi
  • Posts

    256
  • Joined

  • Last visited

About Ancient Mariner

  • Birthday 09/02/1984

Ancient Mariner's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

60

Reputation

  1. Poslednjih 15 minuta ove epizode (Rains Of Castamere) su mi verovatno najbolnije iskustvo gledanja bilo koje serije, ikada. I ona tisina na kraju je glasnija od bilo koje muzike, haha. Videcete svi veceras u 20.05.
  2. Ako od sledece godine ne krenu sa 12 (minimum) epizoda po sezoni, propasce ova serija... Nije toliko losa treca sezona, ima odlicnih momenata, ali nije to to. Jbt, evo na primer Jon Snow se u samo jednoj epizodi druge sezone pojavio isto koliko i u prvih sest epizoda trece sezone. To vazi za skoro sve karaktere. Utisak ove sezone je da se nema vremena ni za jednog lika. Bran se u prvih sest epizoda pojavio na manje od pet minuta... 10 epizoda su radile za prvu knjigu (jedna od najboljih adaptacija koje sam ikada pogledao), za drugu vec malo losije, ali treca sezona pocinje da ispoljava uzasne mane, sve zbog malo epizoda...
  3. Ma verovatno su hteli da ostane guest musician do kraja ove turneje, pa onda da se dogovore, ali ne vidim nijedan razlog zasto ne bi postala nova pevacica..
  4. Jebote ova Floor stvarno odlicno peva!
  5. Meni je Imaginaerum najbolji NW album!
  6. A Imaginaerum nije "nesto zanimljivo"?
  7. E nisam video da ste vec stavili, pardon!
  8. Na oficijalnom sajtu : Another chapter of the Nightwish story has ended today. Nightwish and Anette Olzon have decided to part company, in mutual understanding, for the good of all parties involved. In recent times it has become increasingly obvious that the direction and the needs of the band were in conflict, and this has led to a division from which we cannot recover. Nightwish has no intention of cancelling any upcoming shows, and as a result we have decided to bring in a substitute vocalist starting in Seattle 1.10.2012. Her name is Floor Jansen from The Netherlands (ex-After Forever, ReVamp), and she has graciously stepped in to help us complete the Imaginaerum world tour. We are all strongly committed to this journey, this vehicle of spirit, and we are sure that this will lead to a brighter future for everyone. We forever remain excited about the adventures to come, and we are extremely proud of the two beautiful albums and the wonderful shows we shared together. - NIGHTWISH & Anette Olzon E pa mater vam jebem, taman je zavolim vise od Tarje, i kur*ina!
  9. Ja se samo pitam da li je tekst pesme "Dimebag" napisao Blaze ili neko desetogodisnje dete..
  10. Ne znam, meni je Anette prvo bila onako, sad mi je bolja od Tarje.. Imaginaerum najbolji album Nightwisha!
  11. Dobro, neke pesme su stvarno pocele da smaraju, ali nema veze, dobra je set lista! AFRAID TO SHOOT STRANGERS!! I da, nema Hallowed-a! Da li je to moguce? Da mi je neko pricao ne bih mu verovao, a plus je kruzila ona prica da je Nicko rekao da nece svirati ako Hallowed ne bude na listi!
  12. Meni je iskreno The Final Frontier jedan od najgorih Maiden albuma. Evo, dve godine posle, nikad mi ne dodje da pustim neku pesmu sa njega, osim naslovne i When The Wild Wind Blows. Coming Home je ok takodje, sve ostalo, ne znam, bas mi se ne svidja, dok mi je A Matter Of Life And Death treci najbolji Maiden album. Ali jbg, tako je, nadam se da ce sledeci da bude mnogo bolji!
  13. Fenomenalan koncert! Metallica stvarno ima odlican odnos sa fanovima, ono ostajanje jos 10 minuta posle poslednje pesme je stvarno sjajno, i mnogi bendovi bi trebali da se ugledaju na njih sto se toga tice! Bio sam u snake pit-u, zahvaljujuci nekoj Ukrajinki koja nije imala kome da da drugu kartu, hahahaha! Pipnuo sam Dzejmsa nekoliko puta, prodrao se Robertu : "I fucking love you", na sta mi je on pruzio ruke i dao mi trzalicu, neprocenjivo!
  14. Meni su najlosiji No Prayer For The Dying, Virtual XI i The Final Frontier. Nisu ni ti albumi losi ovako, ali po nekim Maiden standardima jesu, po meni. Fear Of The Dark ima dosta losih pesama, ali i previse predobrih da bi bio los album. A AMOLAD mi je jedno vreme bio i omiljeni album, sad je tu negde treci (nista nije bolje od Somewhere In Time i Powerslave) !
×
×
  • Create New...