Jump to content

ČugaČuga

Iskreni članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ČugaČuga

  1. [media=] [/media] Pissdolls - Drink Fast Or Die [ep] (2012) http://www.crocko.co...5D_CR_75806.rar
  2. opasan album! opasan! da njega nije bilo, pitanje je da li bi bilo i thrash revivala i svih ovih novih retro-thrash bendova, a i novih klinaca koji slušaju stare thrashere. verovatno bi sve pojeli groove, nu i brutal death metal.
  3. A baš sam lepo bio otpisao ovaj bend iz svojih sfera interesovanja pošto su prestali da sviraju thrash i evo oni izbacili pristojan thrash album. A tako je bilo zgodno sa prethodnih ne znam koliko albuma, pustim samo prvu pesmu, vidim da je limunada i batalim. Na ovom bre delju, pa aranžmani, pa gruv. Jes da je komercijalni thrash ali je thrash. Eto sad mora da se mučim da preslušavam i sve po redu.
  4. taj prvi album za mene ima jednu od najlepših thrash produkcija, a pošto je crnja pravio sve pesme i pisao tekstove, odsvirao sve gitare, kapiram da je on najzaslužniji i za tako lep zvuk. uvek mi je bio ekstra simpatičan. Znowhite su bili jedan od ultra retkih thrash bendova 80tih koji su imali crnca u postavi. pored njih na pamet mi padaju Hirax, Suicidal Tendencies, Zoetrope i ne znam više.
  5. Šteta majkumu! A baš mi se dopala ta priča. Već sam imao u glavi scenu u kojoj on onako krupan sa sve metalskom narukvicom i motorskim čizmama u garaži među alatom savija neku masnokosu, mršavu, anemičnu švabicu dok joj dušu na nos ne istera. Sve suprotno onom debelom šarenom židovčiću što po egzotičnim plažama griluje ispolirane platinaste pičiće.
  6. Svojevremeno dok je Šmier bio van Distrakšna polovinom 90tih, čuo sam neku priču kako je "glumio" u pornićima. To znači da je to bilo pre Evana iz Biohazarda. Imam drugara koji uporno pokušava da nađe neke konkretne dokaze za to ali još uvek nema ništa. Baš bi mi bilo drago da je švapski metalac u pornićarstvu preduhitrio američke. Što ameri moraju u svemu da budu prvi!? Da li neko ima neki info o tome?
  7. I Hate Therefore I Am je odličan album. Crnja je gitare odsvirao nenormalno. Pumpanje na sve strane. Malo me nervira kada pevač pusti emo glas i zato mi je Public Enemy vrh, ali i In God We Trust. Zbog tih bezveznih momenata koje pevač izvodi ubeđen sam da album nije doživeo uspeh koji zaslužuje. Sve ostalo je savršeno. Između ovog i drugog albuma izdali su i EP, Building Errors in the Machine, na kome su sve pesme koje su i na drugom albumu, međutim ovaj EP je skroz drugačije isproduciran (prljavije) i otpevao je pevač koji nije pevao ni na jednom albumu. Tip je skroz skinuo Hetfilda tako da je to interesantno poslušati.
  8. a vidim voli se čuka. pohvalno. meni je od prethodnih albuma najbolji Force Against Mind
  9. Brazilci iz Sao Paola za sebe kažu da sviraju fasthrash. Imate jednom pravo da pogađate na koga liče (da ne kažem kradu). Andralls - Andralls (2009) Izašao im novi album. Četvrti po redu. Suma sumaru osim produkcije ništa nisu menjali od prve pesme sa prvog albuma do poslednje pesme sa ovog novog. Doduše na prvom albumu su se zajebali pa su imali 3 spore pesme ali nakon toga takav greh nisu više ponovili. Ovaj novi album je otišao još više u ekstrem jer je teško naći spori deo.Produkcija je na njemu očekivano najbolja i mene njihovo neprestano kovanje uz istovetne, nemaštovite, ali brze thrash rifove i "Max Cavalera" vokal, prilično zabavlja pogotovu kad uz muziku radim nešto, a i veseli me činjenica da oni ne zabušavaju već se prilično oznoje da sve ovo isporuče. Ko ne nalazi zabavu u tome da 12 puta za redom preslušava Infected Voice od Sepulture bolje da ništa ne pokušava sa ovim bendom. Ko međutim baš u tome uživa može sve njihove albume i ovaj novi da nađe ovde: http://hellbangerfor...arch?q=Andralls Da i omot da ne zaboravim da otkomentarišem:
  10. ČugaČuga

    Evile

    Preslušo sam natenane ovaj novi i slab je. Dobre su samo 3 stvari Infected Nation, Nosophoros i Time No More. Ostalo guši, a najgori je pevač koji sve vreme ili nekoga doziva ili zapomaže. Monotonija. Produkcija odvaljuje.
  11. izlazi iz moje glave i prestani da me maltretiraš. pitaš me pitanja na koja već znaš odgovore. mi smo jedna osoba! jeste volim beowulf prva dva a ostali su sranje i lethal aggression stari i novi, a pogotovu killing time oba. Swashbuckle "PIRAT METAL" novi album ubiva sudiju falkonea sa tonu dinamita
  12. ja priznajem da sam paranoidni šizofrenik i nolajfer koji se prepucava sam sa sobom kilometarskim postovima o muzici koju niko drugi ne sluša koristeći svoja tri nika od kojih se ne zna koji je gluplji. u retkim trenutcima bistrog uma stidim se
  13. Taj Kreator je odličan ali nema švaba u najboljim thrash albumima dok sam ja živ. Prva tri ulaze u uži izbor ... ali za najlošije isproduciran thrach album.
  14. ČugaČuga

    Evile

    jel i ova verzija sa bipovima?
  15. kako bre? pa reign je br.1 oko ostalih je bilo povuci potegni. koji gde staviti i još gore, kako izostaviti Flotsam, Megadeth, Sacred Reich, Death Angel, Evil Dead, Whiplash........ a nije lako ni izabrati album kod ovih što sam ih stavio. mučio sam se sa Testamentom, Suicidalom, Metallicom i Sepulturom. ipak izborih se i sad stojim iza ovih albuma
  16. @Old School Odakle ti bre taj Excel. Ja bi dupe dao za njega. I sramota je bre da neznaš šta imaš. Kakva mala nezavisna kuća??!! Čitao sam o tome na netu. Taj DVD je napravio basista Excela Shaun Ross i podelio svojim ortacima. Lepo ti piše na omotu: "Straight form the fingertips of Shaun Ross" Jel se zezaš? Pa to su oni rednek nacisti. To je bre sramota Kida njima u glavi! @ excel fan Jel vidiš da imaš ti još kečeva u rukavu. The Brood, Hard Fast And Loud, Until the fall, Voetsek i Gun's up nisam slušao tako da ću morati da ih overim. Od ovog ostalog što si nabrojao, od starih mi je dobra Otra Salida i to baš taj EP ostali albumi su im slabiji. Bloodcum (mladi Salyer) mi se sviđa Hardcore Demo, a ovaj album nije nešto. Od novih Holier than thou? i Icepick su stvarno zakon, a Deal with it i Ramming speed su pristojni.
  17. Ne verujem baš da su bili u iskušenju da se prodaju, pa su odlučili da ne pokleknu. Ko bi njima platio da se prodaju???!!! A ako je ovo taj sofisticirani humor a ne šabanluk, onda za to verovatno treba neko visoko obrazovanje i univerzitetska diploma koju ja nemam.
  18. Jeste. CS - Conviction '86 a Napalm Death, Unseen Terror, Wehrmacht '87
  19. E zbog toga je taj album bitan. Oni su jedni od prvih, ako ne i prvi, koji su imali pun album blast beatova.
  20. Pa naravno da je bolji. Convicted ima ok pesama ali produkcija je toliko loša da se sav preznojiš da provališ šta ko tu svira.
  21. Novi Accused je vrlo dobar, ko u starim danima. Ipak Acussed nije za prvih 20. Ja sam ubeđen da je Tardy iz Obituary slušajući Accused dobio inspiraciju za svoj stil pevanja. Što se Cryptica tiče prva dva su dobra i to drugi više nego prvi i to mu je to. Folirant ti u gaćama! excel fan ne može da bude folirant u životu. jel vidiš da čovek sve dobre albume ima ili na pločama ili na diskovima
×
×
  • Create New...