Jump to content

serblackbeard

Iskreni članovi
 • Content Count

  2568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

serblackbeard last won the day on March 16 2020

serblackbeard had the most liked content!

Community Reputation

908 ljubi ga majka

1 Follower

About serblackbeard

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 05/02/1985
 1. Meni je Pedrosa bas legao u Tri Sene. I Zlatno Doba cu morati da uzmem :)
 2. Stigli su mi danas TMNT vol8 IDW i 2 komada skolastikovog Bonea u tri odvojena paketa. I opet su mi lupili porez na kornjace
 3. Ja nikako Cannibal Corpse da uvatim da preslusam
 4. Stigle mi i kornjace br5, ista cena, ista tezina, isti paket kao prosli. Ovaj nisu otvarali carinili i oporezovali.
 5. Ja bih najvise voleo da kopiraju originalno izdanje. Papir koji koriste nasi stampari je 2-3 puta deblji od onog koji koriste ameri bar sto se tice ovih obicnih izdanja. Ja imam neke Batman/Kornjace origi amere u mekom povezu. To je tri puta tanje od Darkwood Betmena na istom broju strana. Carobna knjiga npr osakatila Harleen. U americi ne postoji taj strip u ovako malom formatu itd itd. Al da ne davim.
 6. Meni se uopste ne svidja ova njihova superherojstina. Smanjen format cak i odnosu na americki, o deluxe varijantama necu ni da pricam. Papir je predebeo, sam strip pretezak, HC nepotreban.
 7. Cekam i br5 iz ove edicije kornjaca da stigne. Taj kasni, poslali su ga 20og decembra. Ako ne dodje do petka moram da reklamiram. Ovaj je poslat 12og januara i stigao je danas.
 8. Nisu. To je sve ok. Nije ni ogreban
 9. I ovo je sa BDa. Sad prvi put da su me carinili. Imao sam i vece pakete. Ovaj je otvoren u posti ili carinim pogledali su racun rebnuli 10% porez i 150 din dostavu. I zalepili njihovom zutom trakom.
 10. Jebiga natrco sam. Videcemo ubuduce sta ce da se desava. 400 din je tacno 10% prema racunu koji prilazu uz svaki paket. Nisu izmisljali nista sem sto su malo nabudzili kurs evra.
 11. Tmnt idw collection v11, naplatili mi 400 din porez/carinu sta vec i 150 din dostavu. Nije mi se ovo nikad desilo do sad.
 12. Ocarinila me govna za strip 100 im krvavih majki jebem
 13. Uzo Overkill - W.F.O za 650 dinara nov u celofanu :)
×
×
 • Create New...