Jump to content

:Erestun:

Iskreni članovi
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About :Erestun:

  • Birthday 11/02/1987

Profile Information

  • Location
    Atma

Profile Fields

  • Gender
    Male

:Erestun:'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

14

Reputation

  1. 320kbps http://gerfan.rusfolder.net/files/44064473
  2. :Erestun:

    Upcoming Games

    Bacite pogled na Stasis, indie isometric-point&click-sci-fi-horror-adventure. The Brotherhood three-men studio, u alphi je jos ali prelepo izgleda. Old-school igra inspirisana Sanitarium-om, Event horizon/alien-om. http://www.youtube.com/watch?v=MCjY9-xgmYA link za alpha free demo http://stasisks.s3.a...TASIS_SETUP.exe
  3. "Ostali su jos hitbox-ovi da se rese" najbitnija stvar u fps igri, a ne radi kako treba. Smesan si. A jos mi je zanimljivije sto pravis zakljucke da li sam je i kako igrao. Savrseno se uklapas u profil CS smaraca i zelim ti jos 2k sati da izgubis u tom komadu govneta od igre. Bitno je da virtualni noz kosta 200$. Znas ono, kad svi izgustiraju Aztec i Dust2 i predju na nesto bolje/novije ostaju samo klinci i psihopate, pronadji se.
  4. 1k sati unboxing oruzja, 1k menjanje skinova u roze hello kitty, ostalo je na gameplay dve mape, ajd' ne lozi se molim te. CS je umro nakon 1.6
  5. CS:GO je tezak bullshit. Probaj Insurgency (u pocetku bio mod za CS, neuporedivo bolji fps) kad budes imao priliku. Oko 6$ je preko go2arene. Ne moras preko steama i sada. PoE je doziveo heavy overhaul nakon bete. Izbalansirali su ga, updateovan skill tree i netcode je izmenjen, tako da vise nema desync-a, mada veci party moze latencija da zajebava. Verovatno najbolja free2play igra trenutno.
  6. Sta pikate od MP igara na steam-u? Ima li insurgenata ili Path Of Exile hardkorOvaca?
  7. I bolje je sto vise nisu u dilu sa beats, jer je to takva prevara i marketing da verujem da htc sada ima i bolji zvuk. Taj "chip" nije nista drugo do loseg audio procesora koji samo podize gain i menja EQ setovanja. O kvalitetu zvuka nema govora. Skoro sam nasao post u kojem je lik rasturio beats sluske od 200$ i cela proizvodnja istih kosta manje od 30$. Placas jebeni brend, dizajn i ambalazu. S obzirom da Sansa ima bolji zvuk od iPod-a, a dosta je jeftinija od Fiio plejera i sto ti kazes malo sranjce, uvek bih pre gledao nju. Fiio x1 ili x3 su odlicni kao laptop dac tako da je cena sasvim opravdana. Vecina flacova koje skidam su 44.1/16 osim ako bas ne naletim na dobar vinyl rip 96-192Hz/24bit sto je za npr. metal retkost.
  8. Fino, o Shiit uredjajima sam samo citao pozitivna iskustva. Kako si uspeo da ga nabavis, preko grane? Isto tako i Fidelio x2, best-buy slusalice. Ne znam za iphone6, pretpostavljam da je kvalitet na istom nivou kao kod ostalih "i" uredjaja. HTC i ostali proizvodjaci nisu ni blizu. Nokie nove imaju sasvim ok zvuk. Da, mozda neko ne voli dva uredjaja da nosi, ja npr. volim dedicated music plejer da imam, prvenstveno zbog lossless fajlova i podrske za iste. Za cenu tih Dunu, bih svakako pre preporucio Grado GR8 Glavni razlog je sto su "hibridne" sluske. Moving Armature, kombinacija dinamickog i BA drajvera tako da dobijas najbolje od oba, kristalno jasne mid-high i kvalitetne duboke low freq. Na zalost njih nemaju u Koratu, samo po porudzbini nabavljaju tako da nisam mogao da ih probam. Definitivno sledece in-ear koje imam u planu. Loreena McKennitt, Dead Can Dance, Sade koristim kao referencu za vokal, secam se da se matorac iz Korata odusevio kada je cuo Sansa+Grado iGi, iako su matori audiofili prilicno zajebani po pitanju plejera/sluski.
  9. Ne znam sta da ti kazem, imao sam sr60, slusao 225 i skuplje serije. Nisam imao tih problema iskreno. U principu je sve to subjektivno, svi hvale Shure E kako je udoban i kako Shure Olive memorijska pena savrseno lezi u usima, a meni nikako ne odgovaraju. A pomogli bi tako sto ne nalezu direktno na uvo, vec oko njega, deblji su, pa je udobnije. Probao. Jeste automatski dize cenu, ali zvuk kakav Grado nudi nemaju ni jedne druge, vrede svaki dinar.
  10. Samo se uzmu veci padovi za usi i budu mnogo udobnije. To je problem sa svim overhead sluskama i opet sundjer ili plis mnogo manje smeta od skaja.
  11. Da, plus su otvorene tako da je refleksija svedena na minimum. Nemas osecaj da zvuk dolazi iz slusalica. jaw-dropping iskustvo definitivno. SR80 sam slusao i iskreno preskocio bih taj model. Ne sviraju lose, ali mislim da su za isti novac AT ili Beyerke odlicne. 125 ili 225 je idealna sredina.
  12. Sam si sebi odgovorio. Haha nargaroth u skcu, koja ono tuga bese jebote. Smucilo mi se.
  13. Da, to je taj cenovni rang, pretpostavljam da su ok, nisam ih slusao, iako je celoj momentum seriji glavni adut dizajn. Od in-ear zenki jedino sto me je odusevilo je IE serija. Slusao IE8-icu (nakon njih su izasle 80 i 800), mada je to high-end. IE800 kosta, pogadjate...800e. Tako da nije za nas smrtnike. Jednom prilikom sam slusao Audio Technica CK9 sa BA drajverom, koje su tada bile oko 200e. Zato sto imaju jedan drajver i nisu dinamicke basa apsolutno nisu imale, a toliko su bile ostre da mi je nakon 15 minuta slusanja pozlilo. Micro drajveri su samo ok ako ih ima 3 ili vise sto automatski dize cenu na 400-2000e te sam odustao od gledanja istih foreva' and eva'
  14. ah kapiram sve sto nije kvlt je lose Averse Sefira lel
×
×
  • Create New...