Jump to content

overlord

Iskreni članovi
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by overlord

  1. Kao clan "Voices UK" i postovalac DT vec dugo vremena, svako je covek sem Petruccia koji je Bog. Reci ne vrede nista a dela su skupa, ako se nekome nesvida ovaj ProgRock neka napravi sebi svoj. Album je generalno dobar a vise puta sam bio na njihovom koncertu, tako da zavisnosti od finansija necu prepustiti ni ovaj. Stvarno kvalitetne koncerte prave a sad u novom sastavu bi stvarno voleo da ih i vidim i cujem.
  2. Ako su te cifre u forintima onda i ne izade jako puno, mislim da bi se pogotovo isplatilo videti novu postavu DT kao i ostale bendove.
  3. Ljudi bi vas mogo zamoliti za jedan update? Bez net-a sam pa nestizem sve da pratim. Tako zanima me koliko su sad ulaznice i sta ima oko prevoza. Unapred hvala!
  4. Ovaj... Ovakvo nesto stvano nije puno para, za kartu vec imam skupljeno a gledao sam na sajtu od zeleznica Srbije da je karta do Slovenije 33 eura a ako se ide grupno dobija se popust. Pa u slucaju da se nista neorganizuje po pitanju prevoza.
  5. Stavro LaBrie je rekao svoje, videce se sta ce od toga sve biti, ja kontam da ce upati neki jos brutalniji bubnjar pa nadaj mo se nakom zanimljivom albumu.
  6. Ode DT u post mortem, mozda njihova deca nece biti tako svojeglava pa nastave njihivu tradiciju u svezijem prog ruhu.
  7. Stari dobri DT na AROP su napravili brutaliku, volim kad pesma bolje zvuci uzivo nago na albumu.
  8. Sto se tice The Jelly Jam, imam ta dva albuma po meni i nevredi nesto puno to da se slusa, nema tu nekok teskog brainstorminga, sve neka laganica i uopste nije preterano tehnikalan
  9. Suspended Animation je do jaja album, zanimljivo je sto na Petruccijevom sajtu ima tone tih side projects i sa Sherenianom, i sa Marty Friedmanom, Explorers Club, John Finn Group na kojima uopte ili jako slabo zvuci na kao na DT. A Rudess je predrkan klavijaturista ali svoj potencijal koristi samo na nekim svojim stvarima za ostalo koristi samo neke paterne...
  10. Postoji vec tako nesto, zove se "LTE Liquid Tension Experiment" Nije lose, mada duzim slusanjem bude jaaako dosadno. Ste culi da Mike Portnoy napusta Dream Theater? Dao je jesnu preteranu izjavu: I am about to write something I never imagined I'd ever write: After 25 years, I have decided to leave Dream.
  11. Bio sam jutros u BooM practice Room studiju u Novom Sadu, nje los ima cak i kuhinja da se kafa skuva i verovatno naj jeftiniji studio u gradu. Pojacala i mikrofoni nisu neki ali bubnjevi su skroz solidni pa cak i dupla bas je namestena........ Toliko o tome:muzicar:
  12. Steta sto vise bendova tu nekace svoje stvari, na primer Forever Storm sto je genijalno uradio, plus je genijalan bend, random sam ga tu skinuo i skontao da je stvarno super!
  13. Ako jos neko dolazi tu da trazi ili da nudi prostore za probe, ili ti studija, nek mi javi u Novom Sadu sta gde ima, posto Auris i Brutal su pretrpani. Unapred hvala!!!
  14. Izvinjavam se sto se stalno ponavlja iznova i iznova isto pitanje, kartu sam kupio, pasos ce verovatno biti gotov na vreme (mislim na novi pasos) ali treba mi neka solucija za prevoz pogotovo sto sam iz novog sada
  15. Jos samo da je onaj deo koji je kao brada ofarban u plavo u bio bi true!!
  16. Ja bi molio update za organizovani prevoz ako ima neko i dokle ce biti karte u prodaji. Hvala puno!
  17. Ne bi bilo lose jedan Castle Festival samo ovaj put da USPE!!!
  18. Zasto mislis da ti je potrebno da menjas civije?
  19. Moze ali da bude u fazonu Train Of Touts ili Images And Words.
  20. Definitivno se slazem sa tobom, nema potrebe toliko kritikovati, i ako im nije ovo jedna od boljih stvari, sigurno vec planiraju da "nam" se oduze nekim novim "Metropolis"-om ili neki novi "Ytse Jam"-om.
  21. Nije lose, ali nekako je dosta prazna pesma, ko da nije zavrsena. Mogli su malo bolje to da odrade, ona jeste kao rifozna masna, ali moglo je jos malo DT esencije da se unese.
  22. Skroz se slazem sa ovim, stvarno je nebitno skim svira, sigurno ima svoje razloge, i sigurno nije nikakvo ponizavanje u pitanju.
  23. I sad veciti problem sa bubnjarom, tako da i ja trazim bubnjara na podruciu Novog Sada za autorske stvari, http://www.myspace.com/windmelodymusic odprilike za ovakvu vrstu muzike, dosta experimentalnu i stvar je u tome da bubnjar bude slobodnog stila. HVALA!!!
×
×
  • Create New...