Jump to content

hellenthrash

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

hellenthrash's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

2

Reputation

  1. Slayer, kvalitetan bend, ali Tom Araya ne može ni jedan vrisak da izvuče. Jako zvuči loše uživo, ali ipak su keva.
  2. Nije mi stalo sada do vere, ne znam da l' je neko pomenuo - staru egipatsku religiju, pošto tu religiju jako cenim. Oni su bili mnogobožci. Npr, Ra koji je bio bog Sunca je bio najvažniji il' kako se kaže, najglavniji bog. E sad, ja mislim da je sunce nas stvorilo, i da je sunce naš bog (ne mora da znači da je jedini). Od Sunca je možda i stvorena naša planeta, ljudi, da je neki meteor roknuo u tadašnju zemlju dinosaurusa i kad su se sve ćeije pomešale, nastale su životinje i ljudi, od Sunca živimo, od Sunca nam biljke rastu i hranimo se sa tim... Razmislite. Ovo je moja trenutna filozofija o religiji i bogu, mada, još sam mlada da razmišljam o religiji, uopšte me ne zanima, dok se neke moje "drugarice" tripuju da su Wiccan i Satanista.
  3. Po mom mišljenju, Soulfly je najbolji metal bend na sadašnjoj metal sceni... Ovo ostalo, Shitknot, Kukuruz ( ) itd valja za bacit'...
  4. A evo i mog novog cover-a. http://www.youtube.com/watch?v=FARHlOhOpIQ
  5. Tražim bend da je blizu Zrenjanina. Pevam tj. growlujem, i tražim bend koji bi svirao neki melodic death metal tipa arch enemy-a ili thrash tipa sodom-a! Preslušajte moj growl i recite mi šta mislite, ne ovde, možete me naći na facebook-u http://www.facebook.com/thrash.kec ili ostavite poruku na broj 062 8 592 201. By the way, imam 15 godina i ženskog sam pola. http://www.youtube.com/watch?v=gMZfHZOddbw - Preslušajte ovde moj cover. Unapred 'fala!
  6. Dosta jak bend, naravno dok su još imali starog pevača!
  7. Do jaja bend!!! 111111 SVI SMO MI DLAKE NA SAPUNU!!!
  8. Ah, Slejer mi jedan od omiljenih bendova...Bas bih volela da dodju! Ahaha bice corbeeeeeeeeee... 111111111!
×
×
  • Create New...