Jump to content

Tomba La Bomba

Iskreni članovi
  • Posts

    258
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tomba La Bomba

  1. Posto si srao kako je Massaka kopija JMT, ovo je ( v )azal samo za tebe. http://www.youtube.com/watch?v=7S5QTAnJrLU
  2. Ti bogalju verovatno i dan-danas jebes preko gacica i svrsavas u svoje gacice. A tangica se povuce u stranu, ne mora da se skida.
  3. Tangica se povuce u stranu, ne mora da se skida.
  4. znaci jebem. a ti johny ?
  5. Judgement Night. film onako ali soundtrack jebe sve. 1."Just Another Victim" Helmet and House of Pain4:232."Fallin'" Teenage Fanclub and De La Soul4:283."Me, Myself, & My Microphone" Living Colour and Run DMC3:104."Judgment Night" Biohazard and Onyx4:355."Disorder" (Medley of 3 Exploited songs: "War", "UK '82", and "Disorder")Slayer and Ice-T4:586."Another Body Murdered" Faith No More and Boo-Yaa T.R.I.B.E.4:247."I Love You Mary Jane" Sonic Youth and Cypress Hill3:528."Freak Momma" Mudhoney and Sir Mix-A-Lot4:009."Missing Link" Dinosaur Jr and Del tha Funkee Homosapien3:5910."Come and Die" Therapy? and Fatal4:2711."Real Thing" Pearl Jam and Cypress Hill
  6. jel ga ti primash ? p.s i tvoje pitanje da li ja jebem je besmisleno...pravi muskarci o tome ne pricaju po muzickim forumima.
  7. i dont smoke i dont drink i dont fuck - out of step with the world. @ Johny se ti to nudish ???
  8. Slusao sam Minor Threat i Discharge...i sve klonove od Discharge...i svi su angazovani. i SMF je muzicki hc ali je tekstualna ciganija. HC je mnogo vishe od muzike.
  9. Rapkilla - Reloaded http://www.youtube.c...feature=related Derac ft. Monogamija - Serbian Style
  10. svaki album sam cuo pre 20 godina maltene po 1...i dovoljno je...na to mislim ...aktivno se sa njima nisam zamlacivao. sta mi smeta...ne svidja mi se ...sta je potrebno vise da navedem? citaj moj prvi post na ovoj temi i sve ce ti biti jasno. cela sijetl scena je prevara.
  11. to znaci da sam ih slusao od pocetka. a pnda sam uvideo kakva je to prevara od benda.
  12. zato sto sa neiskrenim ljudima se neces druziti a neiskrenu muziku neces slusati. Pa ti si pominjao kako ja pricam oo iskrenosti metala pljujuci sve sta je bolje...a ja ne pricam o iskrenosti metala nigde vec svuda pricam kako je bilo i sta je olosh radio mi sta je prodavao klincima. Isto i Nirvana...SLUSHAO SAM JA SINE NIRVANU ONDA KAD JE TREBALO. zato sam sada objektivan prema njoj i njenim clanovima. Sto se vremena tice...oces da ga izmeris ?
  13. Nisam to ja , to je familija. Sto se tice da nisam metalac, naravno da nisam u onom smilsu u kome sam bio pre 20 i kusur godina zato kazem da gledam objektivnije nego tada na stvari. Aca Lukas je zgrtao pare i tada. Kenji vest je masonski mamlaz. Nevermind...koliko iskrenosti ima u tom albumu ?
  14. Nema to veze sa njim. A sto da ne postujem ? DA TI NE BIH RUSHIO REPUTACIJU SVEZNAJUCEG HIPHOP MASTERA KOJI JE DOSAO IZ USA MEDJU GLUPE SRBE ??? E DRUZE DOSO SI TI IZ USA ALI NISI DONEO ZNANJE !!! TAJ TORPEDO ILI JASON ILI BILO KO OD TIH LIKOVA MOZE LEPO DA TI DRZI PREDAVANJE...A TI IDI FINO PA UCI BIOGRAFIJE SVOJIH AFROAMERICKIH IDOLA, NECU TE DIRATI ...ZA NEKO VREME.
  15. 1. Moje vreme tek dolazi. 2.Ja nisam metalac zato sam i objektivan i objektivno gledam na ovakve bendove 3 Nirvana metal ? Hendriks i Dzenis metal ? Objasni taj nonsens !!!
  16. Srbin Massaka je repovao...on ima murderflow. Beat je featbeat Jason - Torpedo. Sve sami Srbi. Svidelo ti se ili ne stvar jebe sve.
  17. naravno da sam ozbiljan...ko zna za njihove pesme...samo gomila nostalgicnih luzera.
  18. Pa da...nadji Strike, Jason...trazi malo covece dovoljno sam ti ja rekao ..nemoj samo da kontriras bezveze nego idi poslusaj pa se javi a nemoj da svrsavas na sve sto je afroamericko...nemacka scena je separatna covece. repa se i na beat ( bubanj ) i na melodiju..drugacija tehnika i zato su shwapski mcs bolji. EVO VAM PA SLUSAJTE KAKAV JE NEMACKI UNDERGROUND !!!I RAPERI I BEAT !!! NAJBOLJA PESMA U 2008 !!!
  19. Niko se ne smeje covece osim ja tebi sad sto nemas pojma o rimovanju...slusaj Kool Savassa. Trazi Melbeatz po space...Pa imas Strike...pa Jason Juice...ali to su dve skole beatmakinga, tesko ameri mogu da repuju na takve matre jer nisu samples nego su melodije, drugacija je to atmosfrea za rap ( ono sto sam stavio sa tjuba bushido kickboxer to je prastaro ). Kool Savvas je legenda covece , nije on bre klinac !!! Bushido je isto legenda , albumi mu zabranjivani prava cenzura !!! Jebes Sida dobio je batine od Bushida na snimanju aggroberlin. A ti zivi u svom svetu i drkaj na afroamerikance sve dok ne budes saznao da sam bio u pravu za sve sto sam ti ovde pisao. fuck usa !
  20. Je l ti citas sta ja pisem ??? Melbeatz je riba !!! i IZMEDJU OSTALIH je radila i prodidziju...jebe se meni za njih razumes i ja to ne slusham al im je ona uradila povratnicki singl...a ti ako te zanima sta je i kome od amera radila ti lepo uzmi pa trazi. Ko god da je otisao u nemacku sigurno nije Bomshot iz bratske im Warghoust ekipe...on je zauzet time da trazi ekipu za dzihad projketa te da trazi muslimane po netu da za odredjene pare mogu da stave Warghoust logo i da ga promovishu. Sta si ti cuo mene to ne zanima...ne mozes da kazes septo-sixto multiji...nepravilno je...jer na sta lici sedmostruke dvostruke rime muhahahahah multi je multi a sexto je sexto a septo je septo...razlika je to sine. Opet citaj sta pisem...nisam ni rekao da je Tony D radio sa Wutang vec da se oni pojavljuju u klipu. Agroberlin je nastao malo pre 2003 rodjace...ti lupetas, pogledaj kad je nastao agroberlin..Masku je Sido nosio i ranije al ko jebe i Sida covece kazem ti on je medijska licnost njega je Bushido izbio tad na snimanju agroberlin.Ima mnogo boljih mcs od Sido tamo.A SIDO JE I PRE AGGROBERLIN NOSIO MASKU. A sto se maske tice 98, 97 koja je razlika ? ja ga pamtim kad se pojavio a bilo je davno , ne guglam i ne trazim slicice kao ti druze. I NE SERI BRE ZA SCIFI KAD SI TI LUPETAO I UPOREDJIVAO SIDA I DOOMA...A TO VEZE NEMA...UPOREDJIVAO SI IH I SRAO ZBOG MASKE KAO SIDO KOPIRA DOOMA...A SIDO NOSI MASKU PRE NEGO JE DOOM IMAO IDEJU ZA MASKU !!! E TO JE TVOJ SCIFI SINE !!! ZNACI TVOJ PROBLEM JE STO ZNAS KO JE OD CAMUGA STA JEO I KOJU JE PLAVUSU TRSIO AL NE ZNAS NI KAKAV JE TEHNIKA RIMA NITI KAKO JE UZNAPREDOVALA NI KO JE PRVO KORISTIO TAKVU TEHNIKU. p.s nemci i ne rade te sranje boombap beats...pogledaj malo Toni Der Assi, on je Srbin a tamo je rodjen.
  21. ma oni su jedan neozbiljni projekat koji je tripovao ozbiljnost. hardcore mora da bude angazovan...ne u anarcho ili tako nekom ideoloshkom smislu ali mora da bude angazovan a ne da bude u fazonu gomila pijanaca gomila kretena.
  22. Nista nije slucajno i nista se u americi ne desava slucajno.
×
×
  • Create New...