Jump to content

Stevie White

Iskreni članovi
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Stevie White

  • Birthday 06/22/1988

Stevie White's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Potreban pevač za hard/heavy bend iz Beograda. Traži se neko ko je ozbiljan po pitanju pevanja,tačnije da je odgovorna osoba i muzičar. Znači da se dolazi na probe redovno i radi sve kako je dogovoreno! Rade se cover-i bendova iz 80ih i autorske. Javite se na PM ili na [email protected]
  2. Bendu iz Beograda potreban bubnjar za cover/autorski rad na hard rock pesmama. Postojeci calnovi dosta dugo sviraju zajedno (gitara,bass,klavijature), ali imamo problem oko bubnjara zbog ne odgovornosti istog. Ko je zainteresovan moze da se javi na [email protected]. Sto se tice obrada tu bi bio veliki mix bendova hard/glam/heavy rock zanra. Trazimo nekog ko ume da svira!!!
  3. Bendu iz Beograda treba bubnjar i muski vokal za autorsku rock muziku. Sto se tice uticaja mozemo reci da su to svi komercijalni rock bendovi '80ih. MI smo '88-o godiste, sa iskustvom od 6 godina i dosta kvalitetna ekipa. Trazimo ljude koji su pre svega posveceni bendu da rade, i da umeju to da rade. Radili bismo nekoliko obrada jer tako znamo koliko je neko posvecen sviranju i da li je kvalitetan muzicar. Kontakt na PM ili na mail (imate na profilu). Poz!
  4. Potreban ritam gitarista i vokal za novi autorski rock bend iz Bg-a. Radilo bi se nekoliko obrada dok vidimo kako bi sve teklo a zatim punom parom na autorske. U bendu su lead gitarista, klavijaturista, basista i bubnjar-ka. Radile bi se i domace i strane rock pesme. Spisak je vrlo sirok pa cu staviti samo neke izvodjace cije bi pesme radili: od Bon Jovie-a, Skid Row-a, Guns & Roses-a, do Plavog orkestra, Kerbera, Zabranjenog pusenja, Film-a, i monooogo drugih. Sve se mozemo dogovoriti i lako sporazum naci oko toga sta bi radili. Svi clanovi su '88-o godiste tako da bi bilo dobro da i novi clanovi budu u nekim granicama tih godina, mada nije striktno (mnogo). Ekipa je usvirana,dosta iskustva iza sebe ima i ceka se jos, makar jedan od dva potrebna, clana da bi se radilo kako je zamisljeno. Mozete me kontaktirati na [email protected] ili 065/24-26-995 (Stefan) Rock on!
  5. POTREBAN BUBNJAR I PEVAC ZA AUTORSKI HARD / HEAVY ROCK BEND IZ BEOGRADA. PESME SU NA ENGLESKOM, EKIPA SVIRA DOSTA DUGO ZAJEDNO I KRAJNJE JE OZBILJNA U RADU. TRENUTNI CLANOVI (BASISTA,GITARISTA I KLAVIJATURISTA) SU '88-O GODISTE, PA BI BILO POZELJNO DA SU I NOVI CLANOVI NEGDE IZ TOG PERIODA (NEOBAVEZNO). PROBE SE ODRZAVAJU NA NOVOM BEOGRADU. SVI ZAINTERESOVANI MOGU SE JAVITI NA [email protected] ILI NA PRIVATE MSG.
  6. Traži se bubnjar za autorski hevy rock bend iz Begrada. Potrebna je ozbiljna osoba sa dobrim znanjem sviranja. Autorske pesme su na engleskom. Kontakt na [email protected]. Godište ostalih članova je '88, tako da se traži neko ko je u nekom približnom razmaku godišta (manje-više). Probe bi počele sa samo par obradica, i odmah bi radili autorske i ništa drugo. Press the pedal to the metal!!!!
  7. MNOGO ZLE KRVI JE MEDJU NAMA. Hitno je potreban bubnjar za autorski bend, stil muzike je rock. Pesme su na engleskom i srpskom jeziku, rade se autorske i nekoliko obrada. Bend je iz Bg-a i ima dosta pesama na repertoaru i već se jedan duži period " 'lade", tako da je vrlo,vrlo hitno! Potrebna je organizovana osoba i da krajnje ozbiljna za rad, da separatise privatne stvari i bend. Moze se uvek naci dan u nedelji za probu tako da nema izvlačenja. Godište je ne bitno, mi smo ostali '88, tako da imate to u vidu. NADAMO SE SKOROM (i već jednom) uspešnom radu. Kontakt: PM, e-mail: [email protected], 065/24-26-995 (Njegoš)
  8. Autorski HARD ROCK bend trazi muskog vokalistu. Bend je iz Bg-a; sastoji se iz gitariste,bubnjara,klavijaturiste i basiste. Autorski rad pesama je na engleskom i dosta vuce na stil hard i glam rock-a iz '80ih. Svi zainteresovani neka se jave na 065/24-26-995 (Njegoš). Za pocetak, ko bude hteo da saradjuje, dobija 5-6 pesama za obrade da vidimo koliko i sta ume.
  9. Autorskom bendu iz Bg-a potreban lead vokal (muski). Stil muzike je hard rock '80ih. Imamo dosta svog materijala,ali bi se radile neke obrade radi upoznavanja sa stilom. Svi zainteresovani neka se jave na [email protected] ili na PM. U bendu su gitarista,basista,klavijaturista i bubnjar, clanovi su '88 i '89 godiste, pa se nadamo naci nekoga blisko tom godistu. Radi se ozbiljno i sa entuzijazmom,sto podrazumeva da nema muljanja i nerada u bilo kom smislu. Probe su 2 puta sedmicno na Novom Beogradu. Potreban je neko ko ce da peva jasno,razumno i kvalitetno i sa voljom za rad. Pozdrav svima!!!!
  10. Potreban bubnjar (iz Bgd-a, a ko nije, a nadje se ovde da mu odgovara zanr i ne mrzi ga da dolazi moze i to) koji je ljubitelj bendova tipa KISS, DEF LEPPARD, MOTLEY CRUE, RATT, JOURNEY, BON JOVIE, EUROPE, TWISTED SISTER, KIX, i sve tome slicno hard & heavy rock. Rade se autorske stvari kojih ima dosta (vise od 15) i naravno obrade nekih od navedenih bendova gore. Bend se sastoji iz gitariste, bass gitariste i klavijaturiste. Bend je ozbiljan i dosta posvecen muzici koju svira i pravi. Ko je imalo iskusan, svira solidno (ali da zna da radi dobre prelaze) i voli to sto radi neka se javi na [email protected] ili na P.M. Svi koji su zainteresovani neka se javljaju. Sve najbolje!!!!! P.S. Godiste ne bitno!!!!
  11. Bendu iz Beograda potreban gitarista (ritam ili solo nebitno,jer imamo vec jednog). Rade se hard rock pesme i za sada najvise autorske istog zanra. Ko je zainteresovan neka javi na [email protected]. Po zelji bi trebalo da je persona sa iskustvom ne manjim od 3 godine sviranja instrumenta. Sve dalje detalje mozete dobiti putem mail-a ili na PM. U slucaju da se javi vise ljudi odrzacemo audiciju. :muzicar::bigblue::bigblue::bigblue:
×
×
  • Create New...