Jump to content

курацсвакојдрољи

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

курацсвакојдрољи's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

5

Reputation

  1. Цркао ми је цд ром, треба ми нови што пре. Подразумева се да је и двд резач. Зна ли неко неки форум, сајт, било шта где се може купити? Хвала.
  2. To sam i uradio, i rekoh da sam imao grešku pri download-u, a ne pri dobijanju šifre. Odslušaću stvar na stream-u.
  3. Meni prijavljuje grešku kod download-a. Je l' može neko da baci drugi link? Što se tiče omota, jedan od boljih koje sam video u poslednje vreme, baš onako kako ja volim.
  4. Išao si u školu, nadam se. Znaš kako funkcioniše ono - dobar si učenik, uvek imaš redovan domaći, dobijaš dobre ocene, primerno vladanje i te pizde materine, onda se jednog dana desi da te podigne neko i ti nemaš blage veze o svemu, jer nisi, iz ne znam ni ja kog razloga, stigao da to naučiš. Tada imaš dve solucije, koje se uglavnom svode na moju poentu, a to je da ili će ti nastavnica oprostiti i pitati te sl.čas ili ćeš automatski dobiti pozitivnu ocenu, a ako i nalupaš neke gluposti, i više, dok drugi učenici ima da sisaju vesla. To je prednost Darkthrone-a. Oni su veliki, imaju iza sebe kultova više nego svi ovi pokušaji black metala zajedno, i mogu da naprave prestup u učenju i da automatski dobiju pozitivnu ocenu. To je jebeni Darkthrone. A pogotovo što oni u zvuku imaju samo ono što gotive celoga života, samo što sada ti uticaji više preovlađuju nego pre. I ne zvuči loše. Meni se, lično, ne dopada, baš zato što je to Darkthrone, jer uvek očekujem da čujem novi "Under A Funeral Moon", ali sve kockice sklopim, albumi ne zvuče loše, samo što ima više ovoga, a manje onoga. Ali je i dalje ona stara, dobra kršina.
  5. Svaka diskusija sa osobom koja kaže da Darkthrone nije najveći u bilo kom smislu je suvišna. Ne vidim poentu tvog dolaska na ovu temu i prosipanja pameti o bendu, ako samo trabunjaš nešto protiv i pokušavaš da ostaviš utisak sa takvim stvarima. Njih boli uvo za sve još od početka karijere. Naravno, sve stvari koje sada rade moraju naići na različita mišljenja i kritike, što se vidi i ovde.
  6. Ne, to je tako kad si najveći black metal bend na planeti i može ti se da radiš šta hoćeš.
  7. Solidan album. Izdvojio bih naslovnu, "Sence Of Time" i "Out Of Mind", eventualno "Broken Halo", ostale su mi prosek.
  8. Sviđa mi se postava ovog tribute-a. To će se overiti u Mađarskoj.
×
×
  • Create New...