Jump to content

Lucifer je moj drug

Iskreni članovi
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Lucifer je moj drug

  • Birthday 06/06/1966

Lucifer je moj drug's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

10

Reputation

  1. Novi album im je prilicno dobar. Naravno, to nije nista iznenadjujuce, jer su im si albumi dobri (uglavnom) i bolji je ot prethodnog. Kad ce opet u Srbiju?
  2. Kako nema? Valjda je taj zakon na drzavnom nivou, ne na gradskom? Jes da ce se prvo isprobati na beogradjanima, ali posle ide na celu zemlju. Sta li cu ja sa mojim Krikijem
  3. Ne gledam ja to dok ne izadje na trafike. Jebi ga, ali zivim tamo gde ne stize nista. I na trafike kad izadje- da li ce ga ovamo biti pitanje je. Nema narod para da kupuje to. Nema ni za leba, kamo li za dobru novinu. Valjda ce vremena da se promene.
  4. Ima li negde neki snimak manji od gigabajta? Mrzi me sad da brisem neke stvari da bih to skinuo. Dajte neki dobar snimak Am i Evil, a da nije sniman video bim. Hvala.
  5. "Fejku", nemoj da me diras Svaka cast Dickinsonu, ima snage kao konj. Dio je ono sto zauvek ostaje u srcu netaknuto, uz Ariu, dabome.
  6. I ja bih voleo hipnozu. nekada me opustalo i ceskanje po kosi. Podseti me na Koelja.
  7. Nekada sam ziveo za to da cujem uzivo Used to love her. Ovo novo mi se nimalo ne dopada. Otiso bih samo zbog starih vremena. Samo zbog Axl-a. To je to. Slash i Izi su bili dusa benda, Axl je bio samo glas i prava licnost za paparace.
  8. Ama kakav copy, kakav paste,ljudi? DIO je bio jedinstven!
  9. Ova vest je dokusurila ionako prilicno dosadne dane Dio, bio si i ostacesh kralj svih vokala! Nema te Arie koja bi zvucala bolje od tebe, ni tog benda koji bi bolje zvucao! Uvek prvi u srcu! Laka ti zemlja, druze!
  10. Sisam ovu kosu sa slike, ako prodjemo do polufinala
  11. Mozda. Neko mi ovo poslao na Myspace-u juce. Ja to ne slusam uglavnom
×
×
  • Create New...