Jump to content

TinTin

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TinTin

  1. И то вала фино пиво, морам признати...
  2. Тако је, мада није било толко неудобно колко изгледа...само што сваки пут ме је онај ко ме прескакако закачивао гузицом и будио, но шта да се ради....
  3. Хе, и ја бејах у возу, јесте да смо нас тројица били чини ми се једини грдници који нису имали купе, те смо стајали све време до Софије и на крају спавали пре концерта на неким клупицама иначе би поцркали , ал је зато атмосфера у возу била одлична, пуно позитивних ликова поготово екипе из Н.С-а и Ковина и пуно поздрава од оног што је стално причао, те нисте могли да пајките... ПС: Било је одиста доста наших тамо, ја сам видео неке ликове у дресевима наше репрезентације и црвене звезде и стварно је било доста наших застава.
  4. Значи концерт био добар, али било је и грешака, на Антраксу нисам чуо соло на чак три песме(стајао сам у партеру, у првом реду, моло удаљен од средине), Мгадет ми није одсвирао Торнадо, а њега сам највише желео да чујем. На металици звук изузетно праскав и мутан, онај Ларс испадао у свакој другој/трећој песми, очекивао бих нешто професионалније озвучење. Сет листа је мање више свима била сјајна ту немам речи критике. Бугари су убедљиво најгори народ код којих сам у жиовоту био, на сваком кораку су гледали да нас зајебу и да сместе, изузетно негостољубиви и безобразни. Нпр. ја и другар прелазимо преко улице инеки мајмун нас отера у П.М. јер смо му нешто засметали, оном бугарину који нам је само показао воз који иде за Србију није било довољно 500 динара колко смо му дали за то него је тражио барем хиљаду и није хтео да изађе из купеа док му не дамо, једва смо га отерали! Град ружан, тотални распад. Значи у јебену бугарску се не враћам више никад макар долазио Хендрикс да свира.
  5. Ееее, кад смо већ код кише, баците поглед како је било у Швици јер ако вако буде било у суседној нам земљи, небасмо..
  6. Е добра идеја, сад ћу се исцимам и да резервишем, за сваки случај, не би баш дидем пешке... тенкс на обавештењу.....
  7. Јест, тим у 9 и 15...Него јел сте купили карте за воз, дал их има још, неће ваљда да нестану..?
  8. @ Лаза Требо сам да претпоставим... но ни ми нећемо мањкати у дотичном, још ће се и нека љута набавити и ојха... ПС: Креће се оним у 9h, 21oг, да се има времена за обилазак..
  9. E људи, ја и још два ортака идемо возом до булгарије из БГ-а, има ли још кога да је изабрао ову трасу, да се дружимо...? ПС: Судећи по другим концертима са фестивала, изгледа да ће нам и тамо делити ужасно дречаве, геј розе наруквице...Па то се неће слагати са мојим аутфитом..
  10. @Feniks Posto medju clanovima benda ima i pedera, moguce je da uzajamno svasta sebi rade, ne bih se ja tu mesao. Е, а откуд ти ово?
  11. Слушао сам вас једанпут у скц-у, пред К.А и били сте одлични...е сад, ја и даље волим да одем да послушам неки трибјут, јербо из места одакле ја долазим и није их било много(заправо ниједан). Мада ја никада не бих свирао у неком трибјуту, некако ми је, па , ограничавајуће...него само ви тако наставите....
  12. haug.....odje gitarista iz Beograda sa zeljom da pronadje ekipu gde bi se mogao uklopiti za sviranje grupa recimo od Maiden-a,Hammerfall-a preko Whitesnake-a,Gansa,Judasa pa sve do Ekv-a,Partibrejkersa i njima slicne ekipe....takodje imam neke autorske stvari te sam raspolozen za svaku vrstu komunikacije i saradnje...posedujem neku osrednju opremu ali sto se tice proba savrseno je zadovoljavajuca....e sad, nisam bas neki virtuoz,ali imam dosta zelje i volje za rad....90-to sam godiste.... mejl:[email protected]
×
×
  • Create New...