Jump to content

rebel_grunge

Iskreni članovi
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rebel_grunge

  1. U tom slučaju, biću primoran da prodam nekome kartu za EXIT...
  2. Ma tu smo, samo dremamo...
  3. Čini mi se da imam negde majicu Therapy?-a Da, Troublegum je bio dobar album... Nisam znao da su još uvek živi...
  4. May Day - Noć sa tobom Imaš na sajtu www.yu-mp3.com , ali zahteva registraciju. Možeš da skineš 2 pesme dnevno za dž., što i nije toliko loše. Btw nije da slušam ovu muziku, ali me jednostavno asocira na neka lepa vremena, ili ne toliko lepa vremena, ali kad si bio mali i glup, i sve ti je delovalo super.
  5. Btw ima li neko nešto od tog Funky House Band-a ?
  6. ZAM ??? Btw. zar je toliko kolega na yumetalu... ?
  7. Bila je ova tema već... Uglavnom, gitarista je asistent iz sociologije na FPN-u, i svira u EKV tribute bandu.
  8. A postoji li nachin da se dodje do tog snimka ?
  9. pa i ja sam još davne '94. slušao AiC, doduše protiv svoje volje (sestra je imala običaj da pojača muziku veoma glasno), a kasnije sam i ja krenuo sestrinim stopama...
  10. ajd' ba, nestrpljivi smo!
  11. God damn it, zashto sam to propustio ???
  12. Predpostavljam da mislish na ovu: Lina Bumbar Te noci kasno sam izasla i sama u diskoteci svoje sam drustvo trazila Negde iz mraka prisao mi on s'kravatom oko vrata i tezak kao slon I rekao je da bi hteo da me vodi negde preko bare ali prvo u separe Da sednem malo pored njega pitao me odmah sta cu piti vidim nece dobro biti Kad posla mu je ruka negde oko moga struka shvatila sam sve i bilo mi je muka Ref. Bumbar, kome treba bumbar pun para Bumbar, meni ne treba bumbar, kome treba Bumbar pun para bumbar, debeo i star
  13. Ummm... a kako bismo mi mogli da dodjemo do toga ???
  14. Mars Venus - Od nemila do nedraga Kroz kapiju snova u dubinu vremena Povela me bela ptica, cuvar svemira Spustila me meko, bas na izvor ljubavi Od davnina cuvaju ga drevni ratnici To je tr00 power ! Ko ne sluŝa Mars Venus, nije metalac !
  15. To cemo, nadam se, uskoro chuti. Samo ostajem pri stavu da AiC nije AiC bez Laynea.
  16. Ne bih se slozio sa ovim. Pogledajte album Ten. Uporedite prvi i poslednji album. Onaj bunt vs ovaj bunt. Skroz su se zarotirali. Ok, melodichni su, i ne smatram da su "matorci koji ochajnichki pokushavaju da budu ono shto su nekada bili", chak se mozda i slazem sa politikom koju oni podrzavaju, ali to nije Pearl Jam. To nije nash Ten-VS-Yield-etc Pearl Jam koji se bavio nekim lichim, unutrashnjim pitanjima i chiji su me lyrics uvek fascinirali, a sada je poput Maje Nikolic ili Zorice Brunclik, koje su svojevremeno pevale na nekim predizbornim kampanjama.
  17. Josh samo koja o onome da jevreji drze svet, i to je to. Elem, politichari se bave politikom. Muzichari se bave MUZIKOM. Tachka. PJ : Iraq = Hippies : Vietnam ??? Mislite o tome.
  18. E sad nek meni neko objasni zashto je minus pomagati zrtve rata ?
  19. God damn it, kako vas ne mrzi ??? Ide li neTko u ZG ?
  20. ja sam za. al' ima li poente ?
×
×
  • Create New...