Jump to content

ATLAS

Članovi
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ATLAS

  1. Autorskom rock bendu potreban lead vokal. Mi smo iz Bg-a, sviramo dugo i trenutno smo u manjku za vokala. Ko je zainteresovan neka se javi na PM ili na [email protected] Preciznije govoreci o stilu muzike je mainstream rock '70ih i '80ih. Inace bismo prvo uradili nekoliko obrada radi uhodavanja sa novim clanom,nakon toga ide se rad na autorskim.
  2. Rock bendu iz Beograda potreban muski vokal radi rada na autorskim pesmama. Za pocetak bi se radilo nekoliko obrada na Srpskom i Engleskom jeziku. Stil muzike i pesama je Bon Jovi, Black Sabbath, Def Leppard, FILM, Parti Brejkersi, Divlje Jagode, Plavi Orkestar... Ko je zainteresovan moze da me kontaktira na PM. Inace su calnovi '88 i'89 godiste. SAMO OZBILJNI NEKA SE JAVE!!!!
  3. Novom i ozbiljnom hard & heavy bendu iz Beograda hitno potreban bubnjar, radi rada na autorskim pesmama (na engleskom). Pesme su u stilu WASP / Motley Crew / Bon Jovie / KISS. Godiste je ne bitno, samo da je osoba ozbiljna za rad i da svira sto bolje. Kontakt na private msg.
×
×
  • Create New...