Jump to content

Metal_Heart

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    375
  • Joined

  • Last visited

About Metal_Heart

  • Birthday 07/25/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Cacak/Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Metal_Heart's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. E a ja sam stajao iza onog prvog boksa sa kamerama (u fan pitu) i zvuk je bio odlican. Od koncerta Megadetha u bgu ne idem ispred bine zato sto je uvek preglasno. Da si se udaljio, mogao si da uzivas. Jbg.
  2. Bilo je odlicno. Do sada najbolji koncert na kome sam bio. Zao mi je samo sto svi, kao sto je neko i rekao, nisu imali isti tretman. Ali jebi ga... kako je tako je. Metallica je najpopularnija i oni su ti koji diktiraju uslove. Sa druge strane, Megadeth verovatno nikada ne bih mogao da cujem na stadionu, sa ovakvim ozuvenjem. Ono u SKC-u je bilo golo sranje (bar sto se zvuka tice) u odnosu na ovo. Zato i ne mogu da se previse zalim sto nisu dobili isti tretman. Da su ovo osamdesete, bila bi druga prica. Slayer mi je bio bolji na exitu, ali Megadeth i Metallica 5 puta bolji u Bugarskoj nego u Srbiji. Jos uvek nosim onu narukvicu. Odavno se nisam ovako dobro proveo. ) Ne znam gde si stajao kada su svirali, ali ovamo gde sam ja stajao, zvuk je bio odlican. Samo je trebalo malo jace bubanj da se cuje, ali to je sve. A sto se teranja tice... naravno da ih je naterao. Oni bi najvise voleli da mogu sami onako da napune stadion, ali nazalost, ta vremena su prosla. Pare su ih naterale. Niko od njih nije ovde nastupio da bi se okupila velika cetvorka, vec da bi svako dobio ono sto mu fali. Anthrax, Megadeth i Slayer da bi uzeli pare, a Metallica da bi pokazali ko je gazda velike cetvorke. Meni je zao zbog toga, ali jebi ga. A sto se zvuka u bgu tice... ja sam tada samo cuo buku. Ne znam da li si zaboravio, ili si stajao daleko od mene. Stajao sam u prvim redovima (i uzeo trzalicu ) ) ali zvuk je bio katastrofalan (katastrofalan za bend ovog ranga). Citao sam mu sa usana sta peva.
  3. Malo su drugacije postavljena mesta za ovaj koncert. http://www.eventim.bg/portal/bg/plan_zala/181258/?currency=BGN&disable_gzhandler
  4. Ipak idem u BUgarsku! Stadion je stadion. Da li je neko razmisljao zasto je fan pit podeljen na levu i desnu stranu? Mozda ce bina da se probija kroz publiku! Inace koliko sam ja skontao bas ce ovaj iz Sofije da se emituje u bioskopima sirom sveta i na satelitu. Verovatno ce biti i najbolji. Otkad mi se nije desilo da ovako iscekujem neki koncert...
  5. @aksa: Koliko ja vidim nema ni na tickets.rs, ni na eventim.rs, ni na areninom sajtu. Ne verujem da prave frku...
  6. Ej ako neko prodaje kartu za Kleptona (parter stajanje) neka se javi! Treba mi jos jedna...
  7. Jebo te kupio sam kartu jos pre 5 meseci i zaboravio na koncert. ) Nesto sam nacuo da ce Gadd biti na bubnjevima. Je l to tacno?? Recite mi da jeste.
  8. Hvala Lazo. @David: Znam da su organizatori nekih festivala ranije slali pozivnice kako bi gosti dobili vizu. Probaj da ih kontaktiras, nemas sta da izgubis.
  9. Pa dobro, odgovara mi i to posto bih kolima isao. Jedino sto se jos dvoumim da li cu u Sofiju ili Bukurest. Hvala na informaciji! Imas li neki link za taj kamp?
×
×
  • Create New...