Jump to content

Metal_Heart

Iskreni članovi
  • Posts

    375
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Metal_Heart

  1. E a ja sam stajao iza onog prvog boksa sa kamerama (u fan pitu) i zvuk je bio odlican. Od koncerta Megadetha u bgu ne idem ispred bine zato sto je uvek preglasno. Da si se udaljio, mogao si da uzivas. Jbg.
  2. Bilo je odlicno. Do sada najbolji koncert na kome sam bio. Zao mi je samo sto svi, kao sto je neko i rekao, nisu imali isti tretman. Ali jebi ga... kako je tako je. Metallica je najpopularnija i oni su ti koji diktiraju uslove. Sa druge strane, Megadeth verovatno nikada ne bih mogao da cujem na stadionu, sa ovakvim ozuvenjem. Ono u SKC-u je bilo golo sranje (bar sto se zvuka tice) u odnosu na ovo. Zato i ne mogu da se previse zalim sto nisu dobili isti tretman. Da su ovo osamdesete, bila bi druga prica. Slayer mi je bio bolji na exitu, ali Megadeth i Metallica 5 puta bolji u Bugarskoj nego u Srbiji. Jos uvek nosim onu narukvicu. Odavno se nisam ovako dobro proveo. ) Ne znam gde si stajao kada su svirali, ali ovamo gde sam ja stajao, zvuk je bio odlican. Samo je trebalo malo jace bubanj da se cuje, ali to je sve. A sto se teranja tice... naravno da ih je naterao. Oni bi najvise voleli da mogu sami onako da napune stadion, ali nazalost, ta vremena su prosla. Pare su ih naterale. Niko od njih nije ovde nastupio da bi se okupila velika cetvorka, vec da bi svako dobio ono sto mu fali. Anthrax, Megadeth i Slayer da bi uzeli pare, a Metallica da bi pokazali ko je gazda velike cetvorke. Meni je zao zbog toga, ali jebi ga. A sto se zvuka u bgu tice... ja sam tada samo cuo buku. Ne znam da li si zaboravio, ili si stajao daleko od mene. Stajao sam u prvim redovima (i uzeo trzalicu ) ) ali zvuk je bio katastrofalan (katastrofalan za bend ovog ranga). Citao sam mu sa usana sta peva.
  3. Malo su drugacije postavljena mesta za ovaj koncert. http://www.eventim.bg/portal/bg/plan_zala/181258/?currency=BGN&disable_gzhandler
  4. Ipak idem u BUgarsku! Stadion je stadion. Da li je neko razmisljao zasto je fan pit podeljen na levu i desnu stranu? Mozda ce bina da se probija kroz publiku! Inace koliko sam ja skontao bas ce ovaj iz Sofije da se emituje u bioskopima sirom sveta i na satelitu. Verovatno ce biti i najbolji. Otkad mi se nije desilo da ovako iscekujem neki koncert...
  5. @aksa: Koliko ja vidim nema ni na tickets.rs, ni na eventim.rs, ni na areninom sajtu. Ne verujem da prave frku...
  6. Ej ako neko prodaje kartu za Kleptona (parter stajanje) neka se javi! Treba mi jos jedna...
  7. Jebo te kupio sam kartu jos pre 5 meseci i zaboravio na koncert. ) Nesto sam nacuo da ce Gadd biti na bubnjevima. Je l to tacno?? Recite mi da jeste.
  8. Hvala Lazo. @David: Znam da su organizatori nekih festivala ranije slali pozivnice kako bi gosti dobili vizu. Probaj da ih kontaktiras, nemas sta da izgubis.
  9. Pa dobro, odgovara mi i to posto bih kolima isao. Jedino sto se jos dvoumim da li cu u Sofiju ili Bukurest. Hvala na informaciji! Imas li neki link za taj kamp?
  10. Ima li neki kamp tamo? Verujem da su svi hosteli vec zauzeti. Nisam citao svih 20 stranica pa ne znam da li ste pricali o tome.
  11. Dobio sam malog nemackog ovcara! hehe mnogo je pametan i lep!!!
  12. Nije tvrd Auris. Milina je voziti se u njemu, bas sam se iznenadio zato sto znam da su i korola verso i rav 4 do jaja tvrdi! Citroen c4 je mnogo tvrd... koji ce mi onako tvrd auto, ne idem na trke.
  13. neudoban??? Ja sam negde procitao da je magane najudobniji u klasi...
  14. I kakvi su utisci? Koji motor?
  15. Kad bi ga probao video bi sto mu ne stoji!
  16. Mene je kostala 1000e ali mi se vec isplatilo. Zavisi od snage motora. Imas sajt www.brc.co.yu , mislim da imaju i cene.Ugradjivao sam u bg-u posto je tu ovlasceni servis BRC-a. Nisam hteo da rizikujem.
  17. @vlaja Smorices se kad budes video koliko taj auto trosi... pa moja 2.2 trosi 15l u gradu... I to gore nije facelift. Ali da je zver... to stoji I da... obicno se ne prodaju ispod 150 000km @Routasydän Mislim da gresis. Jedina slaba tacka su im sitni uredjaji, kao sto su cd plejer... zavesice, senzori i tako te sitne stvarcice. To stvarno nervira. Mislim da nije mnogo bolja situacija ni kod vecine proizvodjaca. Ali sto se tice same masine i ponasanja na putu je bas kvalitetan auto. O udobnosti da ne govorimo, stvarno je ogroman. Moja je presla 260000 i motor radi odlicno. U SAT-u je bila na testu neka koja je presla 500 000 i radila je kao sat. Za takav auto se ne moze reci da nije kvalitetan. Mana mu je sto trosi puno, ali jebi ga... ugradis sequent plin i resio si problem. To sto ih vidjas da nisu kao casa je zato sto ovde ljudi ne znaju da vode racuna o kolima i zato sto ih ne odrzavaju. I da, ona je prestala 2003 da se proizvodi, vecina kod nas je napravljena pre 1998, ipak je to preko 10 godina. Mada, ja sam ih vidjao poprilicno sredjene.
  18. hahah zajebao si se nesto... moja omega ima taj eco tec 2.2 i trosi 15 u gradu , zato sam i mora plin da ugradim Jeste speedster laksi ali nije tolko laksi @blondie: Da li je poskupljenje sa 120 u maju na 145 dolara u junu za barel znak da nema krize? Isto tako su i ovo znaci da nema krize... : http://www.blic.co.yu/svet.php?id=45986 http://www.blic.co.yu/svet.php?id=45474 http://www.blic.co.yu/svet.php?id=45096 2005 je barel dostigao REKORDNIH 65dolara, a sada je 145. Ovo je cena na svetskom trzistu, ne na evropskom. I to je dokaz da nema krize? http://www.blic.co.yu/stara_arhiva.php?id=90135 To sto vi sada imate hrane ne znaci Samo nastavite da se bahatite... jos malo pa neces moci da posetis rodnu grudu kolika ce biti cena avio karte. Za sve su krivi giganti kao sto su GM i ostali sto su kupovali i unistavali sve projekte koji su koristili alternativna goriva. To sto vi imate lepe plate ne znaci da vam firme ne trpe zesce udarce zbog ove krize. Ta kriza se u razvijenim zemljama ne odrazava odmah na stanovnistvo, ali ako se pod hitno ne predje na druge vrste goriva itekako ce imati uticaja. I jos nesto, ako vas bas toliko ne pogadja kriza zasto je enormno skocila porodaja malih vozila u americi i zasto su americke firme poceli da prave hibride?
  19. Ja sam video istu kao moju omegu u Torontu samo pod znakom Cadillaca.
×
×
  • Create New...