Jump to content

boysha

Iskreni članovi
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by boysha

  1. Upravo.. To shto bend smatram smeshnim me nije sprechilo da prodjem kroz onu listu proksija i doturim desetak-petnaest glasova. Vidite sa ovim God-ovima da ture link na neko vidljivije mesto. Podrshka.. : )
  2. Potrebni gitarista, basista, bubnjar i vokal za bend koji ce svirati dobru muziku. Za promenu.
  3. Shkolovan glas ne znachi pevati kao Tarja. Uporedi verzije Phantom of the opera sa Tarjom i Sarom Brightman. Nema pojma.
  4. Znachi zbog ovakvih glupavih postova i konstantnog hijack-ovanja tema ne mogu da pratim ovaj forum. Elem, neka riba napisa ranije dok ste se josh drzhali teme.. Blackmore's (k)night - Fantastichan zhenski vokal. Tarja - Sranje. NightMish - Dojaja bez Tarje, jedva chekam da vidim na shta ce sad da lichi. Zhenski vokali u metal muzici? Da, shto da ne, svakako. Zhenski vokali u metal muzici koje "skidaju" Tarju? Shto manje, molim. Skunk Anansie? Zakon. Neuporedivo tezhe za pevanje od NightMisha. Ono shto vokalima definitivno treba mnogo vishe od lepog glasa i raspona oktava (bar u generalnoj pop muzici, koja obuhvata i metal) je ~charisma~. To vazhi za oba pola. A to ne znachi obuci neke lepe crne krpice i opeglati kosu.
  5. boysha

    MMORPG

    Shto se tiche tih MMORPGova.. Da li je to zaista RP ili samo akcija, ubijanje, craftovanje "uber" magichnih artifakta? Koliko je uobichajno ljudi online na jednom takvom serveru? (WoW npr)
  6. ako je ono shto sam ja skinuo sa yumetal.com isechak sa albuma, onda doqrtsa..
  7. propustio sam reopening.. )) ali sutra idem po chlansku kartu, ako su je sachuvali.. ako bog da da pochnem da uchim, bicu previshe zauzet za josh jednu frp ekipu, ali mislim da cete imati dovoljno ljudi.. pitajte serbzmaja..
  8. Dve sessije smo odigrali, posle prve su me strashno bolele jagodice od smejanja, a posle druge stomak jer smo igrali nekih 12h.. L posecuje neko ovu temu uopcje od stare (zapostavljene, Wolfove) ekipe?
  9. Uobichajno, sutra, kod mene, ja sam tamo od 16h pa nadalje.. Vi se dogovorite pa dodjite, shto pre dodjete to cemo duzhe se sigramo..
  10. dogovorite se kad mozhete.. Ali ja ne mogu u sredu.. ostali termini su slobodni..
  11. Verovatno necu uspeti da nadjem prevoz za komp, ali sam nashao D&D 3rd kopiranu knjigu, pa cemo se snaci za magije.. Ostalo valjda znamo.. Znachi utorak u 17h..
  12. Znachi ponedeljak sada.. Verovatno..
  13. Meni savrsheno odgovara ponedeljak, bilo koje doba pa do kasno u noc ako treba.. A ako psalmist ne brani, mozhemo mi da se skupimo sad ovaj pon... P.S. I ja sam mislio da je ruka u pauchini..
  14. Bilo bi lepo da se to u sredu odradi pre 16h.. Ali, ako ne mozhe, onda kad bude moglo..
  15. Sada znam da necu nositi komp, tako da nam treba PH u paperware obliku.. Piva ima i bice, jedino mozhe biti problem ako moj cimer nije doneo mp3 player, nema muzike sa CDa, ali, ima tamo boga oca kaseta, nacice se neshto.. Ajde pa se vidimo..
  16. Sad imam nekih problema i sa netom, tako da za sve hitne dogovore: sms na 0642033861 Shto se stana tiche, josh uvek stoji ta varijanta.. Ja sad dolazim za NBG, i uglavnom cu biti tu.. Knjigu za trecu ediciju ne mogu da nadjem, ali, uveravam vas da je mnogo uproshcena, koristi se uglavnom d20 za rollanje (ostale samo za damage)... Nishta, Wolf, danas mozhesh da me dobijesh na onaj fixni broj, ali slobodno me samo cimni sa nekog broja, pa cu ja da te nazovem..
  17. Ja imam prazan stan (uglavnom) u bl45.. Ako ste zainteresovani, naravno odgovara sve posle 13h, pa do 3-4 izjutra.. Wolf, ne mogu da nadjem knjigu iz trece edicije, ali znam dosta pravila, pa mozhemo da iskombinujemo neshto.. lm, 011/165-448 Da, jel ja spadam u tih 5 likova ili sam vishak? P.S. Nisam posetio temu, imao sam ispit danas, valjda cu da prodjem, pa sam valjda dao uslov.. Ako ne, imam i januar.. Opushteno.. Kad hocete, mozhemo da rollamo kod mene..
  18. Imam ja iskopiran player's handbook... Kazhite kad je sledece okupljanje, donecu... Wolf, si ti sa NBGa? Ja sam trenutno u 45om bloku, mozhemo da se nadjemo, da ti dam tu knjizhicu...
×
×
  • Create New...