Jump to content

Rastko

Iskreni članovi
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

About Rastko

  • Birthday 05/04/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Profile Fields

  • Gender
    Male

Rastko's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Mucni glavom. Uspeh vojske se ne meri uspehom diplomatije, sto si upravo i uradio. @Elldamar Pa sto su napadali skopna kad nisu hteli da udju? Price oko JNA kao 5. sile na svetu su netacne. Tacno je da je u maju 1945. JA bila 4. sila na svetu, iza Crvene Armije, Americke vojske i Britanske vojske.
  2. U politiku ne ulazim, govorim o vojnom sudaru. Avijacija je jedina ispusila, zbog apsolutne premoci neprijatelja. Nije bitno sta je bilo s tenkovima, bitno je da su sacuvani (i garaziranje je deo maskiranja). Takodje, i pored apsolutne vazdusne premoci, vojska je odbila agresiju s kopna + neutralisala teroristicke snage iza svojih ledja. Nasi oficiri su izvukli pouke iz rata u BiH, i odlicno ih primenili na Kosmetu.
  3. То је прича за ћутуке. Увек треба наћи меру између квалитета и квантитета. Као што је кретенски правити војску од милион регрута, исто тако је кретенски очекивати да ће 12000 Валтера или рамбоа моћи да одбране Србију од спољне агресије. За оне који не знају, у модерном ратовању војиште није само место битке, ни фронт, већ цела територија земље. А да 12000 људи покрива целу територију је физички немогуће. А што се тиче квалитета војске пре 7-10 година, довољно говори то што је 10-15 војно најјачих земаља успело да јој у рату уништи 6 тенкова и још око 20 комада борбене технике.
  4. U tvojoj situaciji sam ti odma' na pocetku rekao da bi se ja odrekao drzavljanstva. Tako bi svi bili zadovoljni: ti jer neces imati problema oko vojske, a drzava jer ce imati krivicni predmet manje.
  5. Za pocetak, ja ne bi nikad otisao da zivim u inostranstvu, samim tim, ne bi imao ni posao ni devojku tamo, pa to pitanje postaje bespredmetno. Uglavnom, je nisam nista lose mislio, samo sam ti rekao da kad vec tako pricas i mislis, bilo bi logicno da predjes na delo. @DMD Po osecanju nisu, ali po drzavljanstvu jesu.
  6. Pa odrekni se, niko te ne tera da budes Srbin...
  7. Kod mene ovaj iznad mene banci celu noc, a ovaj ispod krene od pola 8 ujutru da tutnji s muzikom. Pa kad ja onda da spavam?
  8. Fasisti su nesto mnogo fensi u poslednje vreme.
  9. Наравно. Поготово ако си ти у авиону.
  10. Ja dobih ARJPVO danas. Cik nek' neko proba da preleti preko Srbije!
  11. Nije mi jasno sto se ovde prvi javljaju likovi koji kenjaju po vojsci, a nisu videli ni v od vojske... Ako ti se ne svidja tema tornjaj se umesto sto spamujes.
  12. Otprilike. Treba vise jesti.
  13. Ja 23. idem po drugi put na pregled i regrutaciju.
×
×
  • Create New...