Jump to content

doomed

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

doomed's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Evo probam svaki link redom: http://www.megaupload.com/?d=CSEI3NGK http://www.megaupload.com/?d=CSEI3NGK Fajlovi downloadovani sa ovih linkova zahtijevaju password. http://rapidshare.de/files/26160428/Poison...espair-2006.rar Ovaj link ne radi, pa mi je ostalo samo jos da probam ovaj link braCke Rusije, pri cemu je btw, veza bas spora. Ako neko ima album, a koristi ADSL, mogao bi da to zapakuje bez sifre i uploaduje na megaupload da se ne cimamo vise. Mislim, stvarno mi zao Sinstrela.
  2. CC su odlicni muzicari ali glupo je sto od svakog albuma ocekujes i dobijes isto. (Izgubio sam vise sluh za death) Monotono. Kad se samo sjetim koliko sam se palio na pjesmu Hammer smashed face...
  3. Heartwork i Swansong su vrh albumi. Njihova ranija faza mi se ne svidja ali kao sto neko rece treba je postovati. Inace obozavam pjesmu Rock the vote! Ludilo!
  4. Interesuje vase misljenje o njima. Slusao sam samo jednu pjesmu MEDUSA i namrtvo je dobra.
  5. Da neko nema slucajno prvi i za sad jedini album Poisonblack? Cuo sam samo jednu pjesmu i vrh je. Ako neko zna koji link za jos koju pjesmu neka posalje. A ako neko ima cio album neka ga donese i ima 7 dana besplatno u Petrovcu (samo nocenje). Mislim da je ovo sansa koju ne smijete propusit. Vazi za 1 osobu. I ovom prilikom bih ponovo pozvao sve metalke & metalce koji nemaju Poisonblack da ipak dodju u Petrovac. More ljubavi (i DoomeD) vas ceka.
×
×
  • Create New...