Jump to content

Ywan

Iskreni članovi
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ywan

  1. moondive o5 jashe!!! ovog puta sviramo 4 nove stvari, dodjite da overite
  2. Jos jedna u nizu svirki: 03.11.2007. Pozarevac HIT 202 U planu je i nastup u Beogradu u blizoj buducnosti. Vise informacija kada sve bude dogovoreno. Vidimo se!! Rispekt!
  3. Poshtovanje! Posle dize pauze M O O N D I V E ponovo krece sa koncertnim aktivnostima. SUBOTA 13.09.2007. VALJEVO, klub Morrison Gosti: Y.O.X Sviracemo i pesme sa novog albuma. Bend trenutno cine: Marko Čeleketić - gitara Ivan Hadži-Ilić - bas Anita Gvozdić - vokal Matija Andjelković - klavijature Boško Ranković - bubnjevi
  4. oooo..!!!!! pa fala darkmotherfuckin'preachers-ima!! respektovanje, hocu da kazem, postovanje je uzajamno .. ali i dalje treba da mi vratish cvidze!!! hah heh, "chuces", duxa, "chuces" CYAAAAA ALL!!!!
  5. E pa fala svima vama, ljudima dobre volje, koji ste ostavili komentare. Anitu cete imati prilike da cujete uskoro tako da nema frke ;o) Audio snimke nastupa s njom nemamo nazalost, samo neke video, koje smo raspolozeni da prodamo za masne pare Pozdrav svima i sve najbolje!!
  6. Dobrodosli ste da ostavite utiske, pohvale i licna odusevljenja!! Uzdravlje!!
  7. Children of Bodom tribute-u potreban pevac koji dobro vlada scream, growl i clean tehnikama. U planu je rad na autorskom materijalu! Javite se na pp.
  8. Matija akka leshina akka stimpi (valjda ) nas je ZVANICNO zadovoljio i ZVANICNO postao clan ansambla poznatog pod imenom MOONDIVE!! Puno srece u buducem radu i chestitke na zasluzenom angazmanu! Samo vadi dushu tim kljavama!!! See ya on da proba
  9. Evo par novih promo fotki. Imate priliku da se upoznate sa novom pevacicom Anitom Gvozdic, kao i sa Markom Ticom koji je vec nekoliko meseci zaduzen za lupanje po bubnjevima. Ostale novosti uvek mozete naci na adresi >> http://www.myspace.com/moondiveband
  10. Moondive je od skoro na MYSPACE-u! Tu mozete naci najnovije informacije o bendu, nove slike, datume svirki itd. Feel free to check it out!!!! moondive@myspace Ziveli!!
  11. E, ljudi, fina Vam je ona slicica koja je okacena na METAL HAMMER-u. Dacha je ispao bas gothivan! Sta se radi tamo na hladnom severu?
  12. Mislim da mi od tada cak uopste nismo svirali!
  13. Nisam napisao nista poslednjih pet strana, pa samo da ispravim tu nepravdu!
  14. Evo konacno skinuh i videh vas spot i moram da kazem some serious shit is goin' on in there!!! [u jeee al sam hip ] Prilicno originalno odradjeno, ima super tripova, bas sam se prijatno iznenadio! Bas je u nekom arti fazonu... Pozdrav i samo tako nastavite!!!
  15. Pa, ako je decko spreman da potpomogne finansiranje novog albuma (a kasnije i spotova), recimo neko ucesce od tricavih 95% ili vise, svi smo spremni da mu se podamo!!! Mislim da se to bas isplati ako se gleda odnos cena/kvalitet! PODRZIMO DOMACU SCENU!!!
  16. Seka je bolja varijanta!!
  17. Ja nisam osetio, a svi ostali jesu!
  18. Pa ... sanjao sam to nedavno ... secam se te predstave nekako kroz maglu ... i tog osecaja neopisive bezbriznosti ... ali nisam bio siguran .... dakle ova fotografija to nepobitno dokazuje ... MI SMO NEKADA IMALI SVIRKE!!!!
  19. Jebote bas ne znas sa zenama!!!
  20. Jao pa Smiljka i Planet_Hell imaju vrlo slicne avatare!!! To je sumnjivo!!
×
×
  • Create New...