Jump to content

diluvium

Iskreni članovi
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About diluvium

  • Birthday 06/03/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Subotica

diluvium's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. http://www.mondo.rs/s174091/Zabava/Muzika/Sladjana_Milosevic_tuzi_Bilija_Ajdola.html
  2. Pocecu s kracim snimcima, posto me ja par puta izbacivao dok sam kacila cele pesme, Perfect Skin
  3. Evo barem delic utisaka o Srbiji i Exitu. http://www.royalartistclub.com/69Eyes/2008/7/11/4983.aspx Imam dosta snimaka, par celih pesama i najave . solidno su ispali, cak i zvuk, iako sam bila u prvom redu. Stavicu ubrzo i youtube.
  4. Bas je u Politikinom dodatku, tv revija, napisan text o njima, ali ovaj put bez gluposti, za divno cudo. I u danasnjoj piramidi su bili jedna od tema, ne secam se kako se zove, ali je sigurno sadrzala rec monstrumi! Svasta! I u najavi su pricali o njima, kako jedu zivo meso na svojim nastupima, kako su mnoge zemlje sokirane sto su oni pobedili i cak neki razmisljaju da ne salju sldece godine svoje predstavnike. Ukratko
  5. Evo sta pise u danasnjoj Politici od dopisnika iz Sarajeva " Propustena simbolika Ne treba zaliti sto "Lejla" nije prva. Gore je to sto je Rus pokvario kompletan dogadjaj i oteo joj drugo mesto. Da je kojim slucajem BiH ponovila uspeh svoga kompozitora Joksimovica od pre dve godine, osvajanjem tog drugog mesta simbolika bi bila potpuna. Onda bi ovogodisnji Eurosong zaista dobio ramere klasicne tragedije zasnovane na borbi dobra i zla, svetla i tame i to na svakom mogucem nivou. Ko je hteo da gleda nije mogao a da ne primeti da tesko da su se mogla naci dva suprotstavljenija, dva razlicitija pristupa estetici, ali i etici nego sto su bili(uslovno receno) finski i bosanski. Muzicki, ali i vizuelno. Na jednoj strani, imali smo uskladjeni hor andjeoskih glasova sa prelepom melodijom obucenih u jednostavno belo, a sa druge strane, na atinskoj sceni ponudjeno je konzularno predstavnistvo pakla kao takvog. Rezultati glasanja na kraju je rekao vise o Evropi nego o nama. A pod tim "nama" podrazumevamo ocito ponovo uspostavljeni zajednicki emotivni kod na prostoru drzave koje nema. Simbolozi ce ponesto mozda i naci u cinjenici da se sve desavalo uoci crnogorskog referenduma. Nama je zanimljiviji ovaj drugi evropski muzicki referendum koji se opredelio na takav nacin da samo krajnje naivni u jeci aplauza upucenoj grupi "Lordi" nece cuti saundtrek horora u kome bi se Evropa mogla probuditi jednog dana. Dozvolite da poverujemo da tu ipak ima nesto ciste od zelje da se bude dobar komsija. Te subotnje noci u Atini oznacilo je definitivnu promenu fizionomije Evrovizije. "Lordi" se naprosto nisu takmicili u svojoj kategoriji. To je pomalo izgledalo kao kada bi teniser igrao protiv igraca badmingtona, a svaki sa svojim reketom i lopticom. Ima tu neke slicnosti, ali daleko od toga da je isto. Odavno je konstatovano da sou biznis jeste djavolska rabota. Samo sada ta prastara fraza dobija neko posve drugo znacenje".
  6. http://www.finnish-metal.net/index.php?pag...ws/charon-apr06 Intervju s JP-jem, a ovo je najbolji deo: "Now, in 2006, you have also played some shows in Europe. What were your expectations regarding this short tour and how do you think about it now? Any special moments you remember in particular? The whole tour was special. Especially I remember Osijek and Belgrad, they got my heart. Again, we didn't expect much so we got more from every venue we played." Covek nas je bas zavoleo!
  7. Charon, who else? Ako mi ne verujes pogledaj na njihovom sajtu! Ne zezam se kad su ovakve stvari u pitanju!
  8. Koncert ce biti 26.oktobra!
  9. uzeto iz intervjua koji je Juha dao nemacom webzinu: "On your 2005-2006 tours you've played in several locations for the first time: Greece, Croatia, Portugal, among others. What were those experiences like? Where did you find some of the most enthusiastic receptions. " JP:"Croatia and Serbia was mindblowing experience. We went there without expectations and found the most enthustiatic reception. All the new countries that we have the chance to travel gives always something new and till now the reception has been wonderful in any places."
  10. to je moje misljenje. Neki misle da je fantastican, ali ne volim bas spotove koje pravi Bam, nisu trebali da mu dozvole da napravi, ali sta je tu je. Ti sam prosudi
  11. Imam spot za Lost Boys. Veruj mi nisi nista propustio. A buduci da je Bam Margera pravio spot moze se pretpostaviti na sta lici(i on je u spotu ) Uglavnom Devils je bolji. Iskreno se nadam da ce za Feel Berlin biti bolji spot nego za Lost boys. Link za spot: http://www.jussi69.narod.ru/engl/mainengl.html ENJOY!!!!!!!!!!!!!
  12. "The 69 Eyes filmed a brand new music video for their first international single release LOST BOYS from the album DEVILS during the Christmas week 2004 both in Philadelphia and in Hollywood with the director and MTV star Bam Margera and his crew. THANK YOU EVERYBODY THERE in Philly and also The Rainbow Bar & Grill on the Sunset Strip in Hollywood, all our Hollywood Vampire brothers and MadMan Apparel"
  13. @lestate: a odkud tebi ta informacija?
  14. "Yes, it is true, Eternal Tears of Sorrow have come back! We're currently in middle of the song writing & rehearsing process for our fifth album. The new material sounds damn great, we definitely think the songs are stronger than ever... The title, the song list and the release date of the album will be announced later. We've got a couple of new members: Janne (known from his work with the legendary Finnish heavy metal band Tarot) and Risto (who is also involved with the Oulu based heavy metal band Scyron). So, the current line-up is: Altti Veteläinen - bass, vocals Jarmo Puolakanaho - guitar Risto Ruuth - guitar Janne Tolsa - keyboards Petri Sankala - drums "
×
×
  • Create New...