Jump to content

fap_mashina

Iskreni članovi
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fap_mashina

  1. Pa na ovom koncertu sam ja trebao da budem leba ga jebo u pitchku da ga jebo!Pa znao sam da tu nesto nije u redu!Steta,da sam znao pa da kazem kevi:CIM ME IZNESES IZ PORODILISTA PRAVAC HALA1,MAIDENI RASTURAJU! Au kaka' stra'ota od koncerta,a ne ono MALTRETIRANJE I puko prezivljavanje(a matter of life und death) u onom tesnom oboru! Pokenjam im se na organizaciju,usrase mi dozivljaj!A pokenjam se i svima vama sto ste se gurali,majke vam ga mentalske!
  2. Je l zna neko kako se zove ona balada?Tekst ide:da li mi sanjamo isti san zauvek tvoj il zauvek sam moram da znam...tako nekako ide. Mnogo je dobra ! Stvarnno su dobri,posebno vokal jebe kevu,pa bih jos da pitam kad ce izaci album?
  3. Dete mu jebem nemacko ako ti nesi lud ! A jes,ovija iz metaliku mlogo seru pa si ne davaju na kirka da si i on turi po koju solazu u pesmu! On si onakoj,kulirav,a ovija egojisticni matrapazi kako mu rekjiv takoj ce svirav.Peli si gledaja u monsteri,kakoj ga zapisav.Ama sto rec s njega ne prozborise u pogledu sviranje! Sam vikav: Kirke ovakoj!-Vazi bate ! Ne takoj Kirke,ovakoj!-Vazi bate!
  4. U bratance,al si ga pocijepio sas slikom! To je pravi Kirk,to je prava metalika!!!! Samo ti one trzalice ruzne,zbog onih ogavnih novih logoa,dete gi ruzno jebem ! E kad bi u nji' turio logo npr. Ride,e,toj bi bila prava stvar! Ili Alkoholika... "Metalika je najbolji bend na svetu zajedno sa Bitlsima,je li da,Gero?" Vidis li ti ovo Srnde? Kako nam je MLADJA emotivan.ccc... Nego kad smo kod Kirka,vidjeste li u kakvoj pecini zivi? Da l je moguce da je ono njegova kuca? Kao neki vampirski zamak,sve neke lobanje i crkotine! A koj je malo bolje pogledao SKOM mogo je da primeti Jamesovu facu kad su bas bili kod Kirka. Valjda je zvao Larsa i ono kao"Evo smo mi kod Kirka" a onako, razvrce se i kao da je prvi put tu,ono kao sa gadjenjem i cudjenjem gleda one lobanje i onu pomrcinu. Bas je onako slozio zajebanu facu. Meni je bas licilo kao da je u sebi govorio:"Bog te jebo,da l' je ovaj Kirk normalan? Tolke pare,a gle na sta mu lici kuca! Gle ove lesine...CCC... Dal' on uopste misli da poraste? I da bude pazljiv i brizan otac i muz kao sto sam ja(odnedavno) postao? Jebem ti s kim ja sviram! Koji je ovo cudak,bog te! Ja sam te koze i siljke i mrtvacnice odavno preraso,a ovi i dalje ko deca! Ma nema veze,kakvi su-takvi su,vazno da jos mozemo da iscedimo po koji dolar"
  5. ORION......... Imam 100 koncerata,a samo imam jednu live verziju oriona i to samo onaj clifov deo(tj.u interpretaciji jasona) i to nesto kratko. Bas bi volio da cujem da l ce da ga useru malo ili mnogo. I ne znam da l' ste znali(mada je verovatno da je pisalo bas na ovom forumu) da su na Cliffovoj sahrani pustili orion. Ja bi sad plako kolko mi zao
  6. E,djeco moja... @crusader: Najjaci koncert! Najkvalitetniji i najbolje tehnicki odradjen koncert. Dobro,Rio je tu rame uz rame,ali Bruce je mnogo bolje pevao na Hammersmithu.
  7. Metalika je dostigla vrhunac sa Cliffom onog trenutka kad su napravili ORION.Tu se vidi koliko je Cliff znacajan za bend i koliko je veliki um sto se tice stvarajna muzike. Iz svih iz benda je u pomenutoj pesmi izvukao maximum! Lars je ubio boga koliko je cepao dobar ritam! Sam vrh njegove udaracke karijere. Lars je uvek bio najdiskutabilniji u bendu,da ne pominjem rad ostalih,suvisno je. A drugi vrhunac,po meni jos veci i sam vrh metalike,posle koje metalika postepeno kao (thrash) bend"pada" je One.Ne treba tu nesto posebno pricati.Ima sporo,ima brzo,ima melodija,ima solo-kompletna,savrsena pesma!
  8. Djeco,preslusajte Dream Theater-The Number of the Beast. Tako Maideni treba da zvuce uzivo Tako Bruce treba da peva uzivo. Dzaba vatre,dzaba kosturi,dzaba bina od 10000 metara! Muzika treba da preovlada. A ne,pogotovu kad si pocetnik kao vi ,slusas neku pesmu uzivo,pola sata trazis koja je bre to pesma.A ono run to the hills. Ja mislim da bi neko Maidenima trebao da prosledi ovaj tribute,nazad kroz vreme,znaci nek se javi ko ima vremensku masinu,odma posle Hammersmitha '82.
  9. E,bas sam pre neki dan gledo taj Rock em Ring 2003 na MTV(a imam ga i na cd) i sad cu ja dve tri reci o metaliki. Koncert je bio u vreme kad su oni takoreci ponovo uzimali zalet,znaci da je trebao da bude dobar.Koncert je sranje.Koncert dokazuje da oni vise nikako ne treba da izlaze na binu.NJima vise ne stoji da sviraju "thrash" pesme.Jedino bi mogli da sviraju,a da bude fino,one dzez/bluz/rock/pop stvari sa (re)loada,nesto laganiji tempo,neke tako obrade i to... Oni prvo i prvo,normalno je da "ne osecaju metal u venama" kao nekad,jer su normalno prerasli 17,18,19,20. godinu i mozak im odavno ne funkcionise u tom smeru.Tu je porodica,tu su pare,tu sad neke druge stvari. A i vala glupo je sad,ovako matori da izadju(jer se vidi da su srtine) i da pocnu da hedbenguju,da se blesave,da vriste METAL UP YOUR ASS. Ne stoji im,a i njihov thrash je prava,najjaca,atomska energija koja razara,a koju oni u ovim godinama mi pod razno ne mogu da izdrze. Znaci oni su tacno na vreme prestali sa thrashom i poceli sa drugim laganijim stvarima,jer da nisu taj thrash bi ih slomio. Tako da danas metalika je pravo cudoviste,sklepano i sklapano na jadvite jade raznim psihijatrijskim i terapijskim lepkovima,ali i kao takvo nece moci dugo da izdrzi.A sve to zarad para normalno... I zato Kali,a i ostali ne ocekujte novu thrash metal cepacinu,jer garantovano nece izaci.A da kojim cudom mogu da naprave novi kill/ride/master/justice,opet ne bi,jer to vise ne donosi pare...Omladina sad neke druge stvari ceni...
  10. Moja profesorka engleskog slusala Iron Maiden,pa smo tako na nekim casovima "utvrdjivali gradivo" .Zena se odusevljavala sto su i kako su obradili Rime Mariner,jer se ta pesma nalazi na repertoaru fakulteta za engleski jezik. A kaze da je Maiden pesmu preradio tako da je ispala zajebanija za razumevanje nego sto je u originalu.Naravno u + smislu
  11. Ej,ej,ej!!! Zajebi ti Dream Theater! Nemaju oni bas neke pesme,ali su kraljevi i najkulturniji i najkvalitetniji muzicari u celom me(n)talu ! Da nije njih,metal muzika bi se sastojala samo od tresoglavujucih/bogomrzecih/nadrogiranih praznoglavaca! uglavnom... Ljudi kao oni vade metal muziku... Bratance lepo od tebe sto ne das da legenda ode zajedno sa Dimeom! To je stvarno jedan neverovatan covek...Trebali su pobiti 90% danasnjih"metalaca" i "metal grupa" umesto njega jednog!
  12. Ja sam jednom reko SAMO PIJANA METALIKA JE PRAVA I NAJBOLJA METALIKA !!! U STVARI ALKOHOLIKA !!!! Je li NIgrutine a sto je moje bratance tj. Agresivni kralj yu metala? E,e,sad sam se setio D.Theater. JE STE CULI MASTER OF PUPETS U NJIHOVOJ IZVEDBI? JEBEM TI SUNCE TO SE ZOVE TRIBUTE !!!!!!!! KAD ONI ODAJU PRIZNANJE JEDNO 10 PUA TEHNICKI SLABIJE POTKOVANOJ METALICI ONDA JE STVARNO METALIKA (posle MAIDENA i jos par grupa ) NAJBOLJI BEND NA SVETU!!!
  13. Bratance tu nema nista novo.
  14. To ne bih mogo da podnesem....A ni oni...ne bi mogli da ga ni ponovo odsviraju a kamoli da ga naprave... Je l' te bre ljudi,ustvari Nigrutine,ti si muzicar,daj kazi nekog baju koji "iznajmljuje" bubnjeve ili drzi casove,ja bi' onako rekreativno da budem Lars. De se vas bubnjar obucavao?
  15. I ogroman raspon kristalne boje glasa... Rambo je car... A inace sto se tice ove pesme posvecene Dimebagu(daj boze da je ne radi) kladim se da ce naslov bude u stilu: SATAN LOVES YOU ili GO TO HEAVEN MY BROTHER,BURN IT ,FUCK AND RAPE THOSE ANGELS,KILL THAT PUSSY GOD AND THAN COME HOME(TO HELL) ili...pa budite i vi kreativni ali obavezne su reci:hell,fuck,satan,kill,god.
  16. Je li delikvent,da l' si stvarno taj u potpisu? Jebote,aj me upoznas sa Katarinom Radivojevic!
  17. De ste bre ljudi! Vidim i dalje cepate na nivou! Macke,kurtoni,ovo,ono...Ako,ako,sve je to rame uz rame sa metalikom! Nego,Jamze,de si ti? Bas si covek od reci,nema sta! Negrootine,samo da znas ko je ispostovao dogovor.Ja bio,preso ceo Beograd,cekao 2 sata medju onim kosatim spodobama,da bi na kraju popizdeo! Znaci poludeo sam! Pa gde bre bas to vece da svirate pesme koje uopste ne volim! Sve moje najneomiljenije pesme jebi ga! Ajde reko bice iznenadjenje sa kill,reko sad ce No remorse,hit,ma bilo sta,ALI NE! To mora da bude bas ta jedina pesma koju ne volim! Pa Enter sandman,pa neka koju nisam ni cuo,ne znam da l' je uopste metalika...Ma popizdeo sam zlo! Dobro seek,al' to je provaljeno.E na Master,iako je i to dosadno,uvideo sam da ste stvarno kvalitetni,nema sta! Tu se malo oraspolozi.Ali sve u svemu bas nikakav izbor pesama po meni.Kvalitet na nivou,svirate super to ne osporavam,ali... Vidimo se ljudi,samo nastavite sa polemikom i pazite da slucajno napisete nesto sto se ne svidja bogovima,tj. moderatorima... p.s. Bratance,jebem li te u guzicku rutavu! Pa javi se bar s neku poruku. Jeba ti ja toj gasterbajterstvo kad ne moz ni poruka da se s'lje!
  18. E pa dragi metallicani,doslo je vreme da se rastajemo na (malo) duze vreme. F.A.P. odlazi na FUCKultetu BG,tako da nema vise kompjutera,vremena itd. Hteo sam bas ovde da se pozdravim zato sto smatram da je ovo najkvalitetnija ekipa od svih foruma,iako mi metalica nije bas najomiljeniji bend.Svi ovde ste super likovi,pa cak i srnde. I tako,valjda cu da nadjem neki internet kafe ili neku igraonicu da mogu opet da se nadmudrujem s vama. Do tad,sve najbolje vam zeli f.a.p. mashina! p.s.Jamze,imas informacije.Cujemo se!
  19. Max da se vrati-mozda. Ali da napravi sad onakve albume?! Good luck with that mate! Inace,jedini pravi od svih ovih thrash/death/speed keceva je samo sepulturin! Niko ne bije keca kao sepultura!
  20. Ne,da je whiplash ili hit the light onda bi bila lomljava.Metal Militia je za smejanje,a i tad izvodim svoje plesove karakteristicne za tu pesmu.Licno sam ih osmislio.
  21. Slusaj negrootine,ILI METAL MILITIA ILI LOMLJENJE POJACALA !
  22. Vala ni tad se ne zna,sad si me podsetila.Ustvari ne zna se uopste.Valjda ce na tref da budu u neko pristojno vreme. Nigrootine,aj svirajte za mene i Jamza no remorse ili metal militiu (ako ste vezbali).Promenite malo repertoar E Jamze,posto smo se dogovorili da idemo,aj da vodimo i srndeta!
  23. More bolje da svirate ranije,ima se obaveza,fakultet i to... Ajde molim te javi koji svirate
×
×
  • Create New...