Jump to content

Colorado

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.white-wolf.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Thorbardin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Colorado's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Your wish is my command. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. Ovo je proveren podatak. Likovi su iz Beograda. Znam im frontmena duhovnog vođu.
  3. Ne, nego ćeš skupiti toliko poena glupila da nećeš smeti da se pojaviš na roleplayu.
  4. A ti Wolfe ako već moraš da citiraš Man-o-War, radi to gde je tome mesto na AGRO metalu!!!
  5. Powerslayeru, Respect tvom ortaku Marchelu, Eminemu (Stan), Sunshineu (za par pesama), Rage against Machineu (ali oni već nisu hip hop), ali stojim iza toga da je 99% hip hopa na nivou srpskoturskih narodnjaka a da su hiphoperi manje-više isto što i dizelaši.
  6. Još bi vam samo on falio.
  7. НАБАВИОСАМЦЕДЕЗАКЛАНЕЧЕЉАДИИПОЧЕОДАУПРАКСИПРИМЕЊУЈЕМЗНАЊАСТЕЧЕНАУЊЕМУ!!! КОЖЕЛИДАНАБАВИИСТИНЕКСЕЈАВИИЛИОВДЕИЛИУППУ! ДОЈАЈАЈЕ
  8. E, Pokojni Tozo, ajde lupi nešto pa da te svi zezamo da nebi ovaj thread odumro.
  9. Za one koji to još ne znaju, samo što nisam nabavio CD zaklane čeljadi!
  10. Da, i zato sam ja rešio da otcepim Retenziju od Zemuna i pripojim je Novom Beogradu.
  11. Ma 'ocu malo da budem ratar, pa ce se vratim Green Peace-u a: a: To je pohvalno. Ratari su deficitarni u našoj buni.
  12. Bože, Tozo, nisam ni znao da ti imaš jezik za koji se može vući.
  13. Ja se ne bih slozio sa ovim. Iz mog dosadasnjeg iskustva, svako ko odluci da sebe definise kao osobu koja ne pripada mainstream kulturi prvo krene kao metalac jer su to oprobane vode. Moram reći da odluka da se ide van main streama nije baš tako mala i beznačajna. Između ostalog zato i smatram da... Slazem se oko dijagnoze hopera, ali se ne slazem oko dijagnoze metalaca. Jedna prosta linija razmisljanja: Prosecan IQ bilo kog coveka je 100. Let's face it, osoba sa IQ 100 je glupa (mozemo raspravljati o tome kako sam dosao do ovoga naknadno, ukoliko se neko ne slozi). Medjutim, presek ne znaci da su svi toliko inteligentni, vec da je polovina ljudi jos gluplja. Ta racunica je primenjiva na bilo kom slucajnom uzorku ljudi, tu ukljucujuci i metalce. ...metalci nisu baš slučajan uzorak ljudi. Dozvoli da ilustrujem. Prosečna visina muškarca je recimo 180cm, ali ako uzmemo košarkaše i pogledamo njihovu prosečnu visinu dobićemo mnogo više. To je zato što košarkaši nisu slučajan uzorak. Slično ni metalci ni hiphoperi nisu slučajni uzorak za inteligenciju. Inače, kada kažem metalci ni ja ne podrazumevam "metalce" koji trče okolo, skaču i deru se "SLAYER!!!" nego ljude kojima je metal muzika koju najčešće slušaju.
  14. OK, Mariyeta, znam da si ti inteligentna i da slušaš hip-hop, ali takođe znam da slušaš i metal i Gothic. Ono što ne znam je koliko čega od ova tri slušaš. Poenta je da smatram da je mnogo veća verovatnoća da se naleti na inteligentnu, interesantnu i/ili zabavnu osobu među ljudima koji slušaju metal. (Svakako je i veća verovatnoća da se naiđe i na drogiranu i/ili pijanu budalu među metalcima, ali...) Ono što hoću da kažem je da su hiphopperi u principu dizelaši (sadašnji ili bivši), kriminalci ili wannabe kriminalci, plavuše sponzoruše, fašisti, hrišćani i slični... A da, tvrdim da se od takvih metalci razlikuju između ostalog i po inteligenciji.
×
×
  • Create New...