Jump to content

ThyRaven

Iskreni članovi
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Prag

ThyRaven's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Cetiri godine (i jedan dan) od osnivanja benda... A kao juce da je bilo. Eh mladosti... Ali kraj jos nije napisan. WATCH OUT FOR THE DEUCALION REUNION TOUR
  2. Ovo su napisali zeljko i mirko cisto da se zna....
  3. BORO LJUBAVI NEMOGU BEZ TEBE TVOJA NOVA FRIZURA DAJE MI ISPIRACIJU ZA NOVA MUZICKA STVARANJ I NADANJA ZA BOLJE SUTRA, MORAM DA TE VIDIM I TO ODMAH....
  4. Stresaju? Sandra ajde mrs Zrakoplovom u vodoplov pa idi kuzit koji mazorni grind satanistićki svirakoplov ili popiti koji votkolotrbusniunistivac i podji u svećenicu i kazi Djavo vas Pozlovio sve i mozda te vrate nazad da im pojas. Kuzis???
  5. Stefane glavati aj kuci zivota ti
  6. a kakve veze ima Major sa Mazorno MOLIM TE?!??
  7. Da ima svi da zlovite djavola
  8. Nismo to mi bili to nas Satana primorao!!! Djavozlovija!!!! To ti je kad Zlovis Djavola!!!! Zlo iz Bara je stiglo cak do Banja Luke!!!
  9. Mazorni? Ajde sad prevedi sve sto si rekla
  10. Sandra UStasice!!!! PA DJE SI MI JADNA STO GODINA?! Kada dodjes ima da sviramo Meleches samo za tebe!!!! Pozdrav za sestru jevrejku iz Crmnice!!!!
  11. Ti Mars sa teme!!! Dosta mi je crnih boginja,zlih metalaca i napaljene decurlije koji slusaju Cof i Nightwish!!! Pokazali ste se koliko vam je stalo do metala 17-tog.
  12. Ovo za basistu je ok ali gitaristu necemo menjati jer ce Boro dolaziti kada bude bio koncert. Inace bend trenutno ne svira uzivo jer se Veles oporavlja od operacije i nisu mi jasne ovo Nanove izjave o raspadu benda? A sto se tice sviranja i publike u Cg ja sam rekao sta sam imao da kazem.Govna jedna nezahvalna.
  13. Kao prvo niko ovde ne sere protiv Zaimusa kao drugo glas mu je slab ali ok. Prekinite vise o Zaimusu da pricate ako hocete otvorite temu pa ih tamo velicajte.
×
×
  • Create New...