Jump to content

ThyRaven

Iskreni članovi
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ThyRaven

  1. Cetiri godine (i jedan dan) od osnivanja benda... A kao juce da je bilo. Eh mladosti... Ali kraj jos nije napisan. WATCH OUT FOR THE DEUCALION REUNION TOUR
  2. Ovo su napisali zeljko i mirko cisto da se zna....
  3. BORO LJUBAVI NEMOGU BEZ TEBE TVOJA NOVA FRIZURA DAJE MI ISPIRACIJU ZA NOVA MUZICKA STVARANJ I NADANJA ZA BOLJE SUTRA, MORAM DA TE VIDIM I TO ODMAH....
  4. Stresaju? Sandra ajde mrs Zrakoplovom u vodoplov pa idi kuzit koji mazorni grind satanistićki svirakoplov ili popiti koji votkolotrbusniunistivac i podji u svećenicu i kazi Djavo vas Pozlovio sve i mozda te vrate nazad da im pojas. Kuzis???
  5. Stefane glavati aj kuci zivota ti
  6. a kakve veze ima Major sa Mazorno MOLIM TE?!??
  7. Da ima svi da zlovite djavola
  8. Nismo to mi bili to nas Satana primorao!!! Djavozlovija!!!! To ti je kad Zlovis Djavola!!!! Zlo iz Bara je stiglo cak do Banja Luke!!!
  9. Mazorni? Ajde sad prevedi sve sto si rekla
  10. Sandra UStasice!!!! PA DJE SI MI JADNA STO GODINA?! Kada dodjes ima da sviramo Meleches samo za tebe!!!! Pozdrav za sestru jevrejku iz Crmnice!!!!
  11. Ti Mars sa teme!!! Dosta mi je crnih boginja,zlih metalaca i napaljene decurlije koji slusaju Cof i Nightwish!!! Pokazali ste se koliko vam je stalo do metala 17-tog.
  12. Ovo za basistu je ok ali gitaristu necemo menjati jer ce Boro dolaziti kada bude bio koncert. Inace bend trenutno ne svira uzivo jer se Veles oporavlja od operacije i nisu mi jasne ovo Nanove izjave o raspadu benda? A sto se tice sviranja i publike u Cg ja sam rekao sta sam imao da kazem.Govna jedna nezahvalna.
  13. Kao prvo niko ovde ne sere protiv Zaimusa kao drugo glas mu je slab ali ok. Prekinite vise o Zaimusu da pricate ako hocete otvorite temu pa ih tamo velicajte.
  14. Svirki nece biti do daljnjeg!!! Od Podgorice do Nk je karta 2 eura plus ulaz 1 euro tako da ste mogli za 6 eura da gledate jedan od najboljih koncerata ikada odrzanih sa najboljim ozvucenjem do sada.Mi mozemo iz Bara da idemo za Nk da vama sviramo a vi ne mozete da pomerite dupe iz Pg? Dok je za Bar karta 3-4 eura plus ulaz minimum 2 eura i sad ja kao treba da organizujem u nadi da ce neko da dodje? Bruka i sramota!!! Crna Gora nece u skorije vreme gledati metal koncerte sto se mene tice
  15. Ma najbolji je Miranovic HORNBURG Marko iz Deucaliona i Bethora. Sathana, Vobiscum Luciferi
  16. Pored 12-tog bice i u Nk svirka sa Interfectorom ako Niksicani izorganizuju sve to kako treba.Pored toga Sacramental Blood i In Cold Silence treba uskoro da dodju tako da ce biti puno zanimljivih dogadjaja. I da 20-tog avgusta ce biti odrzan koncert u slavu prvog metal koncerta u Baru tako da cemo se potruditi da napravimo nesto spektakularno. Uskoro vise informacija.
  17. Ne znam dopusteno nam je samo 6 pesama da odsviramo sto ce biti nekih 9 jel ali ce biti govno zato sto ce svirati gomila rokaca tako da ne znam koliko vredi citav dogadjaj.Fali bendova pa ce verovatno i Niksicani svirati, e sad koji ne znam oni su trazili nesto u Heavy-Power fazonu tako da sam im ja predlozio Salvation mada opet mozda i Withed Tears upadne ne zna se jos nista. E da, ozvucenje bi trebalo da bude profesionalno ovog puta posto Dom Kulture sve finansira. Sutra nam stize Lord Denethor iz Bg ali posto je Veles ozdravio samo ce gostovati na predstojecim koncertima.
  18. Slava Darken!!! Ako sve bude islo po planu Deucalionu ce uskoro pevati Lord Denethor. Pozdrav za In Cold Silence i citavoj bg ekipi. P.S. Hvala za besplatan ulaz u KST, duznik sam vam.
  19. OBAVESTENJE: Pevac Deucaliona, Anton Markoc - Veles zbog zdravstvenih problema nece moci da peva do kraja avgusta, tako da smo primorani da otkazemo svoje ucesce na predstojecim koncertima u Banja Luci, Novom Sadu i Beogradu. Izvinjavamo se svima koji su zeleli da nas cuju i nadamo se da ce uskoro dobiti slicnu priliku. Audicija za novog (privremenog) pevaca ce se odrzati 1. avgusta. Zainteresovani neka se jave na telefone: 069685855 Veljko - TheRaven, 069691788 Boro - Markiz Lantenak i 069682942 Ivan - Sinner.
  20. Jebala te bre Sambuka jos ne mogu da dodjem sebi E ljudi evo stigosmo jedva u Bar, hteo bih da se zahvalim na gostoprimstvu i za najludja i najbolesnija tri dana koje sam doziveo u BL. Respector!! Idem da se polivam ledenom vodom da ako me prodje glava pa cu sutra pisati dozivljaje. Living After Stakor!!!
  21. A Swarthyarde jebala nam majku Sambuka ili kako god da se zove, evo jos ne mogu da dodjem sebi....
  22. Moracemo kasnije jer jos uvek zavrsavamo ovu novu pa dok se svi uklope trebace nam vremena.
  23. U Novom Sadu uskoro, trebamo da se cujemo sa njima jos oko toga.
×
×
  • Create New...