Jump to content

Zagrivuk

Iskreni članovi
  • Posts

    3094
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zagrivuk

  1. Nadam se da ce B. Minehen veceras da pobedi!
  2. Zajebite politiku! Spamujete! Imate na Pod- forumu nauka- Istoriju
  3. On je jedini Amer u UFC-u koga gotivim
  4. A imali su i sanse da se bore za titulu
  5. Ne pametuj i ne jedi govna kad nemas pojma, evo tvoja braca RVATI koji imaju mnogo bolju skolu od nas u MMA pa izvoli http://nokaut.com/index.php?id=12&lang=h&solo_news=8005
  6. Prvo ovo http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/02/13/2350526/inter-striker-samuel-etoo-earns-as-much-in-one-day-as Pa onda ovo http://www.goal.com/en/news/3194/video/2011/02/13/2351216/video-samuel-etoo-produces-one-of-the-misses-of-the-season FORZA JUVE!
  7. Nema na cemu, i vas ima da osurimo FORZA JUVE!
  8. http://www.youtube.com/watch?v=idxi0l5RzrM&feature=related
  9. http://www.youtube.com/watch?v=zU9odzcGCTk English tranlation: Come on juve, come on this beautiful lady is black and white go ahead juve, go ahead juve only juve is great, go ahead juve You're the team of my heart always 11 heroes on the field you win the impossible and prevail and we are behind you You got another star on your chest thousands of hands rising to the sky for you... together the wave of a magic hour will unleash Nights of cup winners endless nights great is the emotion you bestow when you win for us Let's all go to the stadium to dream waiting to shout goal... together the wave of a magic hour will unleash FORZA JUVE!
  10. Mamu im jebem paprikanersku ubise nam igrace............... Ali sta je masio Eto bruuuuukaaaaaa!
  11. Da skratim kaznu, zahvalite Juventusu sto je pobedio (sto bi rekao kolega) PAPRIKANERE! FORZA JUVE!
  12. Zagrivuk

    WWE

    Cuo sam a sad je potvrdjeno, ubice ga neko tamo + mnogo je mator
  13. Pa po vasoj proceni Fedor je los borac ako mu dodeljuju lose borce I dalje tvrdim da bi Fedor ubio Silvu samo da je mladji 3-4 godine.
  14. A dedi picka... Aman ljudi, nije ni imao neku motivaci ni strategiju, i to dolazi sa godinama, ako pricamo o Silvi i njegovoj tezini i visini je van pameti, ranije je Fedor imao taktiku za sve protivnike zar nije bio isto tako veci i tezi Hong Man Choi a borba je bila 2007, pa vidi koliko je Fedor tad bio mladji i spremniji
  15. Slazem se, samo sto da je Fedor par godina mladji, Silva ne bi imao sanse. Bar ja tako mislim
  16. Ljudi, godine su to, bio je Fedor i u gorim situacijama ( Kevin Randelman )
  17. Zagrivuk

    WWE

    Da li se to Batista penzionisao?
  18. Morbid god je u pravu. Takodje kao Fedorov fan sam zanemeo kad sam gledao borbu, ali rekoh kumu sa kojim sam gledao mec i koji je od mene mladji nekoliko godina da mogu da zamilim kako je Fedoru tesko imati 34 godine. Ja sam (99% vas ovde) sa 25, 26, 27 godina milio da mogu da osvojim Svet, sad vec kao neki starac kukam na sve zivo. Tako i sportistima dodje kraj. Sasvim je normalno. Svaka cast Silvi, ali Fedor ce ostati broj 1 (Nikad nokautiran) i bolje je da se povuce nego da dozivljava sudbinu Mirka i Couture - a. Svaka cast i Karitonovu (odlican mec)
  19. Sta kazu kladionice, ne znam da li da pljunem jedno 100 Jevreja na Fedora. MISLIM KAO POBEDNIK TURNIRA!
  20. Zatoverno zbog spama, otvaram tek za 7 dana!
  21. Hvala, pokusacu da nadjem koji je za 3 meseca
  22. AUUUUUUUUUUUUU! Manja spama ljudi! @Kolega, upravo tako, ni meni nije jasno zasto su ostali u Torinu, bilo je predloga jos pre 10 godina da predju na Jug Italije jer tamo imaju preko 60% navijaca. Sve se vrti oko love, i samog tima. Juve od kad se vratio u seria a ne moze da sastavi tim, ne umeju da naprave stabilnu postavu. Cudna politika, ili lose rukovodstvo. Ps: Markizio igleda nece igrati protiv Intera.
×
×
  • Create New...