Jump to content

StRatO

Iskreni članovi
  • Posts

    471
  • Joined

  • Last visited

About StRatO

  • Birthday 03/18/1984

Profile Information

  • Location
    To ni ja sam ne znam... :)

Profile Fields

  • Gender
    Male

StRatO's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Pozdrav gitarosi... Ako ima nekog zainteresovanog ili makar da preporucite, treba gitarista za snimanje spota! Potrebno je da ima DUGU KOSU, dakle da izgleda rokerski/metalski, da fura stratoliku ili gibsonoliku gitaru, nikako ibanez ili nesto sl, dakle ako nemas pozajmi i da je neke pristojne boje! Snima se spot obrade Bob Seger - Old time Rock and Roll.. dakle ROCK spot!! Spot se snima u Smederevu, ponedeljak 28.09.2009. u vecernjim casovima! Ukljucena je dnevnica i putni troskovi! Svi zainteresovani nek mi se jave iskljucivo na mail [email protected] Javite se, poz!!
  2. Jel koristi/o neko BOSS GT10B?? Razmisljam da pazarim tu spravicu..
  3. Prodajem bas MusicMan SUB Sterling pa ako je neko zainteresovan.. http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1924666
  4. sva tri su zivo sranje :) sve je to kina i slicna proizvodnja.. Fender Rumble nije sjajan kako pise u spec i kako izgleda.. Rolanda dosta ljudi kupuju, pa ga ubrzo i prodaju.. ne znam sto.. Line6 verovatno nesto izmedju... maybe little Roland.. imas neke jeftine Ampege.. kombosi mali.. vidim svi ga furaju sada.. probaj u Sky-u btw.. poneses svoj bass.. odes.. probas.. i cujese..
  5. jbt.. ovde ima vise bendova nego "muzicara" :)
  6. pa vidi koja je omaza.. ili jos bolje skines i poneses sa sobom.. i odes u elektricarsku radnju pokazes im i kupis... najjeftinija varijanta... najbolja preporuka ti je RADIO KLUB.. kod crvenog krsta na Zvezdari!!! poz..
  7. hehe.. ja volim ovako kicaste baseve.. hehe.. nadam se da cu i ja skupiti parice da nabavim ovakav neki kich.. ne bih se bunio
  8. idi bre.. i kako rade.. jesi uzeo nickel ili st steel? samo ih redovno cisti i odrzavaj!!
  9. 2700??? jel za 5ozicani??
×
×
  • Create New...