Jump to content

necropolis

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About necropolis

  • Birthday 06/14/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Cetinje

necropolis's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Shto se mene tiche (a vidim da se dostina slaze sa tim) metallica je umrla sa cliffom. A sto se tice onoga shto su radili poslije ...and justice for all imam samo najgore misljenje. Dokle ce ljudima da se dokazuje da je ono komercija, i da je metallica zadrzala fanove zato shto je metallica. Jer shto god da urade bice dobro. Ja sam inache veliki fan maidena i za mene je svaka pjesma fenomen. A zashto zato shto su to Maideni. Mozda je zadnji album los ali za mene je podlichan zato shto su to maideni. Ista je stvar sa metallicom. Necu da se raspravljam sa svima onima koji ne misle kao ja, jer je ovo moje lichno misljenje a drugi neka misle shto oce. I zaboravio sam niko ne moze da kaze da sad rade kvalitetnu muziku nego ranije. Neka naprave neshto slichno Orionu, The call of ktulu i spushticu im kapu i odmah cu da otrchim da kupim ovo sranje od st. angera. Od koga mi je muka.
  2. Za mene su oni uvijek bili i ostali odlichan bend. A to su dokazali i sa ovim zadnjim albumom Devil's ground, koji je mozda i najbolji koji su do sad uradili. Metal forever je prava metal himna uz odlican tekst. Jedina stvar koja mi se ne svidja i koja je bezveze otpjevana od ralfove strane je Formula one. Ostale omiljene sem Metal is forever su: Under your spell, Nuclear fire, Church of blood itd. Nadam se da su ovo samo shpekulacije i da nece mijenajti pravac.
  3. Ja bih sve vratio. ALi kao shto je neko rekao legende treba da ostanu to. R.I.P.
  4. necropolis

    Summoning

    Odlichan bend. Omiljeni album let the mortal heroes sing..., mada ni drugi ne zaostaju.
  5. Za mene je Volcano pravi trasherski album, kolko god smijeshno zvuchalo. Zvuk im definitivno nije kao prije ali mi se masu svidja. A ja mislim da je glavni razlog zashto bendovi govore da im je bolji zadnji, to sam zakljucio iz nekih intervjua koje sam chitao, zato shto su muzichki "odrasli" i kako sa svakim novim album postaju zreliji. Ne bih se slozio. Ona prva inspiracija je uvijek najbolja.
  6. Prije ne znam tachno jedno 5-6 godina, kada sam kod druga vidio neke diskove kao shto su burzum, dark throne i immortal. Pitao sam ga shto je to, a on odgovorio to ti je black ne znam oce li ti se svidjet. ALi je pogrijeshio SVIDJELO MI SE
  7. Bethovenova 9 simfonija:)))) Kakva tema takav i odgovor:))))
  8. Bubnjar absua apsolutno jer dovodi do toga da moji usi krvare.
×
×
  • Create New...