Jump to content

PrimEviL

Iskreni članovi
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PrimEviL

  1. Имаш на Тјубу, супер је.
  2. Звук и даље вуче на Сабатон, што и не треба да чуди, али Нилсов чини основну разлику и то какву! Чекамо их да дођу (опет ) у Београд.
  3. Бу-ху, мој "омг-супер-виртуозно-ненадјебиви-претерано-прогресивно-уметнички" бенд нико не слуша. www.crymeariver.org/emo-department edit: улете "црни мач".
  4. Не знам где грешим. Нисам бежао с часова историје, читао сам додатну литературу о другом светском рату, ништа од информација које они преносе ми није ново, па су ми песме опет добре. Људи се оптерећују тражењем "тог-и-тог" бенда у рифовима/стиховима бенда који тренутно слушају. Не кажем да треба копирати бендове, али јбт, свако је под утицајем (већим или мањим) неке песме сложио рифове...
  5. Са таквим приступом тешко да ће икада бити нешто више од тога.
  6. Очито се не разумемо. Ок. Драго ми је што сте се сликали.
  7. Јбг, речи се увек могу навежбати, али реакција баш и не. Бар ја тако мислим.
  8. Ок. Нисам био у праву. Могу ли сада добити одговор на своје питање? >.<
  9. Колико сам ја упознат с терминологијом/"анатомијом" СКЦа, ово је "мала сала", тј, простор испред велике. У сваком случају, сада када знаш на шта сам мислио - одговори на питање, молим.
  10. Ништа није довољно велико! ;D
  11. Живи били па једном да напуне Арену. Или макар Халу спортова. (не, не желим да слушам организаторску жалопојку о цени обе дворане, пустите да сањамо )
  12. На коју фору су људи остали унутра да се сликају с њима када је обезбеђење готово зилотски избацивало људе из мале сале? :/
  13. Нисам улазио баш толико детаљно у анализу турнеје (свака ти дала, Вегето ), али - да ли је могуће да је негде неко правио проблем око песме "The Final Solution" или су то свирке у Немачкој, па су их намерно изоставили? Желим да чујем све песме, али пре и више од свих осталих - "Cliffs of Gallipoli", која је увек ту, и "The Price of a Mile", која је често ту. ))
  14. Листа није толико срање колико неће бити свирана код нас. С друге стране, не разумем сетлисту која не почиње с "Ghost Division". Штавише, листу на којој НЕМА те песме... Става сам да "Пагане" 100% неће свирати код нас, "Rise of Evil" нека замене за "We Burn"/"Back in Control"/"Panzerkampf", а "White Death" (која није лоша, чисто да не буде забуне, чак напротив) замене за "Орлове" или "Midway", и ђускамо. Уместо "Пагана", наравно, Ромела. Што се тиче конкретно ове листе - "Uprising" пред крај? "Aces in Exile" је такође на погрешном месту. Генерално, цела листа ми је некако у спором темпу. Могуће је да је само утисак.
  15. ПОСТОЈИ И ТОПИК НА ЈУМЕТАЛУ!!!!
  16. Предлажем да на крају песме "The Final Solution" само наставимо са скандирањем рефрена исте.
  17. Месец дана пред концерт, у Србији. То уопште није лоше.
  18. Ако си му рекао! Not!
×
×
  • Create New...