Jump to content

Zechina

Iskreni članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Zechina

  • Birthday 05/18/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1483 profile views

Zechina's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Kad bi chovek znao shta da napishe... Uvek cemo te se secati kao prijatelja i choveka punog integriteta i osobe koja zna shta hoce i kako to da dobije. Uvek cesh nam biti primer. Pochivaj u miru.
  2. Ja bih samo hteo da vam pozelim sve najlepshe shto vam se moze desiti u nastavku takmichenja, ponosan sam na vas bez obzira na sve jer smo svi mi tu najvishe zbog muzike, a ne zbog ne znam ni ja chega, raznesite ih tamo kao shto ste i ovde i kao shto cete ih ovde i razneti u polufinalu! Sve najboljshe!!!!
  3. Potato/Patato Sinoc je bilo totalno ... gotivno!!! Svi bendovi su apsolutno razneli!!! Consecration... prelepo Draconic... ..bem ti sunce!!!
  4. И бре ви металци само на једно мислите!
  5. A шћа смо добили као награду? Да идемо на излет да гледамо децу како једу сладолед или нешто опипљивије?
  6. PU PU HE TF IE LD SH UG avi.
  7. Ma Darkshines su redak primer benda koji STVARNO pazi najvishe na MUZIKU prilikom "sviranja", prosto je ohrabrujuce slushajuci bend koji ne svira riffove, refrene,strofe nego stvaraju muziku na bini. SAMO NAPRED JER DRUGA OPCIJA NE POSTOJI!!!
  8. Fala, fala, nadamo se da ce se ponoviti sve to samo u josh boljim uslovima i boljim ribama Dodjite u Zajechar u sredu na Trgu cemo da kvarimo opremu 202-jke
  9. @Sinstrel Bum'n'drass Duss'n'bram Ssun'b'rmad Mdar's'nus snum'B'ard dran's'sbum predlozi?
  10. VUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Ovce nashe najbolje ortakinje... zato shto ne znaju da pričaju, a i ovako šta bi reeeekle?
  11. Ma "Zaklana Čeljad" su pobedili, mada treba poslušati poetične spevove VIS-a "Osmi putnik 2-i deo"?
  12. Evo svratio sam i ja PS: Body Remover svrati u subotu na HIT 202. u Indjiji da se vidimo svirati cu neke glupojarije. Ajd u zdravlje! PPS: Da se pregovaraty za banj.
  13. Saxamophone, saxamophone, saxamophone... Why can't we be friends why can't we be friends... ...sdneirf eb ew t'nac yhw sdneirf eb ew t'nac yhW ....enohpomaxa,enohpomaxas,enohpomaxaS
  14. Samo na jedno mislite, sram da vam udje! (Za l-zu imam special treat sad kad je izvadio krajnike) 26 uveche se vracam na 002 noc, a 28-og dalazim kuci na ostatak zivota, a mozda i duze!
×
×
  • Create New...