Jump to content

NecroGrim

Iskreni članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NecroGrim

  1. Moze! Neki smajli sa trouglovima, shinom i nekom ocajnom maketom
  2. Da, novi vokal se veoma dobro uklopio. Stvari su krenule na bolje. Planiramo da ubacujemo jos vise progresivnih deonica tako da ce biti zanimljivo. Nadamo se da ce demo biti zavrsen do nove godine.
  3. E, ako je to tacna informacija....u kurac !!! Covek je genije
  4. NecroGrim

    Acid Rain

    Sajt je dobar, cekam demo...
  5. NecroGrim

    Acid Rain

    To je jedna velika istina
  6. Jebiga, koliko ja znam, za sada jos nista nije dogovoreno, ostaje da se ceka
  7. NecroGrim

    Acid Rain

    Pesme su do jaja. Meni se solo u Shattered Mirror svidja ali je slobodno mogao da bude duzi, i onaj deo posle sola je strava. Sve u svemu, jako dobro. A to za ritam masinu nije nikakav problem. Ako moze Alogia da izda album sa ritam masinom, zasto ne bi mogao i bilo ko drugi. Samo nastavite ljudi, ovo ide ka necemu jako dobrom.
  8. Grind bend Necrorectumonomicon trazi zenski vokal koji ce uglavnom da vristi, muzicko obrazivanje nepotrebno, Nightwish obrade se NIKAD nece svirati. Kontakt na pp ili na mejlove [email protected] i [email protected]
  9. Ne, to stoji, samo jos nista nije potvrdjeno. Therion je prvo predlozio 9. novembar a onda su rekli da im taj datum ne odgovara tako da se sada trazi nov datum. Ostaje da se ceka
  10. Oni su od pocetka u kombinaciji samo sam ja zaboravio da ih spomenem. Btw, Therion kao minimum za cenu karte trazi 10 evra.
  11. Ne zna se jos gde bi svirali. Videce se. Mozda skc
  12. Sve je blize definitivnoj potvrdi. Menadzer Theriona je malo spustio cenu i dosta olaksao posao skupljanja para. Nadam se da ce se ovih dana konacno potvrditi. Inace, na koncertu bi svirao i doom bend Orphaned Land (valjda se tako pise).
  13. Therion najverovatnije dolazi. Pregovori su stigli skoro do kraja i treba jos samo da se potvrdi. Ako budu dolazili, bice to 9. novembra i jedino sto moze da sjebe celu stvar su pare, posto Therion trazi 6000 evra. Ali najverovatnije ce se sve srediti. A sa njima na turneji su jos Finntroll i Tristania, tako da bi i oni svirali.
  14. NecroGrim

    Acid Rain

    Svaka cast, momci, dobri ste, samo nastavite sa radom, mozete daleko da dogurate.
  15. Ozbiljan bend trazi pevaca u Rammstein stilu, kontakt telefon 4892964, Sergej
  16. Licno poznajem tog organizatora (nije bitno kako se zove), veoma je odlucan da dovede Therion. Dakle, to su veoma tacne informacije, pregovori su u toku, ostaje da sacekamo i vidimo...
  17. Kako su uspeo da nabavis alume? Btw, Therion je vec kontaktiran od strane organizatora i planira se da dodju kod nas kad budu dolazili do Zagreba. Naravno, jos nista nije potvrdjeno i ne zna se kad ce to biti mada ima sanse da bude vec tokom leta.
  18. Ubedljivo najbolji bend. Jel neko slusao Seth-ov projekat Impaled Northern Moon Forest? Parodija na black metal otsvirana na akusticnoj gitari i umesto bubnjeva se lupa rukama po podu. Vrhunac humora.
×
×
  • Create New...