Jump to content

Lagum

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lagum

  1. Lagum

    Alogia

    A ti si mu vidim advokat?
  2. Lagum

    Alogia

    Htela sam da odem sa teme, ali, sta ti je trebalo da kazes ovako nesto? C c c...
  3. Lagum

    Tröjan

    Covece oni su sjajni, iznenadila sam se sto vidim temu, retko ko ih slusa kod nas.
  4. Gle?! Tek sada sam videla kako me covek izvredjao na pravdi Boga. Ako su ti te uvrede najjaci argument onda ja sada odoh u kuhinju da zavijem sarme, a ti u medjuvremenu nauci da sklopis recenicu bez psovki!!!
  5. Lagum

    Alogia

    <h6 class="uiStreamMessage" data-ft="{"type":1}">"Potrazite me tamo gde su otisli svi oni putnici sto nisu shvatili da zivot traje jedan tren, da brzo prodju godine da svi smo samo secanje sto kao eho odzvanja kroz vreme..."</h6> Ajd cao. Mrzim svadjanje, vredjanje i gluposti.
  6. Lagum

    Alogia

    Šta znam, to je moje mišljenje. Mlaki su mi sada.
  7. Lagum

    Wolf

    Fantastični!
  8. Ja nisam mogla očima da vidim Apartman, do pre par godina kada sam (na silu odvučena od strane drugara), uživo čula njihovu svirku na nekom Moto festu. KAKVA JE TO ENERGIJA!!! Komunikacija sa publikom!!! Nemam reči... Džabe je sve ukoliko band na nastupu ne ume da uđe u dijalog s' publikom! Mogu biti, ne znam ti ni ja, koliko dobri muzičari ukoliko samo stoje kao voštane figure ili zamahuju sveže opranom kosom i razmišljaju o tome koliko dobro izgledaju na sceni, koliko riba se loži na njih u tom trenutku, koliko će para uzeti i da ne nabrajam... Malo energije i kreativnosti nije na odmet. Valja učiti od Apartmanaca.
  9. Lagum

    Alogia

    Ja sam ih prvi put videla kako sviraju na gitarijadi (ne sećam se koje godine), i to preko tv-a. Sećam se da smo tata i ja sedeli zakucani za stolice i hipnotisano smo pratili njihov nastup. Bili su fantastični, puni energije... Par godina kasnije sam ih slušala na nekom festivalu u blizini Novog Sada, gde su se duže štimovali nego što su svirali. (Ali je svirka bila odlicna.) .....Skoro sam ih potrazila na netu... možda ja grešim ali deluju mi jako slabo... od onolike energije... ništa.
×
×
  • Create New...