Jump to content

kurva666

Iskreni članovi
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

About kurva666

  • Birthday 02/22/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    NBG

kurva666's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. ''Pored obaveze i uloge black metal ikone Kozeljnik je tokom dana sasvim normalan mladić koji igra igrice i sport, prati fudbal a 6 godina je trenirao košarku u OKK Beogradu. Ali kako pada veče, neka demonska senka pada na njegovo lice koje retko krasi osmeh, i Marko postaje Kozeljnik...uvek spreman da stupi u akciju!'' Ovo je bruka! Obruka se covek. Podseca me na ono Kad Erik pojede bananu...
  2. Šta??? Još nisi kupio Conflux??? Bruko!!!!
  3. Ti si glup. To nema veze sa melodikom!!! Impaled je moj omiljeni bend da znate! Ugra karma je najveci album black metala.... Haaaaa
  4. Jel je moja izjava tragicna ili sta?
  5. Zasto je sad u modi to Slava? Za Zakon Velesa mogu reci da je solidan.
  6. Dodala bih da je sinocna svirka Konsekrejsna bila losa. Nikad ih nisam gledala ali posle onog sinoc ni ne nameravam
  7. Najace da je neko ko se zove MIKICA prvi slusao black metal. Bas ti blekersko ime. Pametnije ti je da cuvas ovce. Inace Bethor je odlican bend. A Bethor je moj najbolji dgug. Mikice ne zameri.
  8. U al ti je fora, mislila sam da si za mrvicu pametniji.
  9. Jel si video da u zenskom wc-u na zidu pise Bane gay? Tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc tuc To je moj komentar za tehno, mada posto sam ja fenserka bolje to nego glupi metal. Dakle, Bane samo nastavi. Jel mozes da mi obecas da ces ako dodjem u petak da mi pustis Get busy od Sean Paula? Posto si vec reko da nisi obavezan da pustas metal, a i to svi vole.
  10. Secanje na slike iz sna...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu devedeseteeeeeeeeeeeeeeeeee.............
  11. Ta njuska je mnogo ruzno ispala na slikama. Pogotovo je smesna ona slika kad ste ispred masinskog fakulteta i prelazite ulicu. Sve su slike na istu foru. Mislila sam da imate malo vise mastovitosti. Biografija - no comment. Ovim aludiram na Lazinu omiljenu glumicu. Kako ga nije sramota?
×
×
  • Create New...