Jump to content

Jevrej

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Jevrej

  • Birthday 06/06/2006

Profile Information

  • Location
    Lijepa naša

Profile Fields

  • Gender
    Male

Jevrej's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Da li ste znali da je Seka skinula Rubi crnu magiju!!! I da je Keba dokazao na sudu da nije Cigan!!!
  2. Bilo je zlo! Zelim vam jos mnooooooooooooooogo ovakovijeh sviraka i vise lepsih ljudi na njima. p.s. Ubacite malo gotha!!!
  3. Jaoj, mati moja!!!!!! Kakve sve baljezgarije možeš pročitati na net-u!!!!! O čemu vi razmišljate i raspravljate!!! I ne mogu da verujem da još ima ljudi, koji imaju preko 16 godina, koji pričaju da je neko pozer ili trve!!! Strašno!!! Lazare, uvek sam verovao da si poseban!!! Hail Manowar!!! For the black winds, fire and steel!!!!!!!!!
  4. Nije da mi ne radi đvinjdovs nego mi je čitav računar o'šo po kurcu. Pazi, pod XP mi ne radi CD-cigan već samo pržač, pod 98 radi sve ali tako usporeno da ne možeš u isto vreme na net i da slušaš muziku. Što je najveća fora, nema konflikata u računaru, nema virusa, nema nekih nepredviđenih pizdarija, software normalno radi na drugim računarima. Jedino linux nisam uspeo da instaliram jer kaže da mi je umro hard, dok đvinjdovsi kažu da on lepo radi. Sad, šta li je, jebem li ga! A mrzi me da mu radim generalku. Od emulatora za Genesis je najbolji Gens emulator. Je l' zna neko gde može da se nabavi Crash Team Racing za Sony PS, pirat naravno? Može i rom ili image file.
  5. Je l' zna neko gde ima da se nabavi MK:DA? I da li je istina da u dvojci Cage može da otkine 3 glave kao fatality? Znam, kad smo bili klinci, drugi su pričali o tome, kasnije sam našao i na net-u da može, ali nigde ne radi, ni na jednom emulatoru, a sega mi je, nažalost, umrla pa ne mogu da isprobam, a baš me zanima. Inače, meni pod XP-om najbolje radi emulator za Genesis, dok M.A.M.E. i Snes i ostali jebu.
  6. Zlivane, gde nabavljas te zle avatare? Onaj se Nenadom je bolji.
  7. Jevrej

    Rotting Christ

    Меggy...ovo je jedan od najloshijih bendova (mislim na black)!!!!Немаш ти појма!
  8. Bathory - Enter The Eternal Fire Immortal - Withstand The Fall Of Time Lord Belial - Mysterious Kingdom Behemoth - Hidden In A Fog Behemoth - Driven By The Five-Winged Star Dimmu Borgir - Stormblast Satyricon - Forhekset Bathory - Call From The Grave Satyricon - Hvite Krists Dod Bilo Sta Od Negure Sa Maiastru-a Emperor - I Am The Black Wizards - Night Of The Graveless Souls (inace ne volim Emperor, ali su mi ove pesme nadjajne) Darkthrone - Natassja In Eternal Sleep Behemoth - Sventevith Mayhem - Deathcrush Opera IX - The Oak Naravno sve ovo je bez nekog posebnog redosleda...
  9. I ti si jena picka, Zlivane! (al' je pizdarija ovaj smajli)
  10. Picka jena, ovaj Alen, nije ni rek'o da sviraju u Bg-u.
×
×
  • Create New...