Jump to content

Nezgodhar

Iskreni članovi
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    RS

Profile Fields

  • Gender
    Male

Nezgodhar's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-29

Reputation

  1. i naravno, cak i nakon mog objasnjenja nadje se maloumnik koji ce postaviti pitanje na moj vec dan odgovor Pa covjece zar ti nije jasno da je usao medju njih samo da ih nahuska na Jevreje?
  2. "Nas Mir" satra, odlican album, odlican bend
  3. ODLICAN BEND! SLAVA ZLOBI! SAMO WOLFENHORDS!
  4. ZATO STO NIJE SMRDLJIVI KAPITALISTA! ZATO STO MU JE STALO DO NJEGOVOG NARODA! ZATO STO ZELI DA NAPRAVI PROMJENU! ZATO STO ZELI DA ISTRIJEBI SMRDLJIVE JEVREJE SVE DO ZADNJEG! ZATO STO MRZI ISLAMISTE KOJI MU UNISTAVAJU DOMOVINU! ZATO STO MRZI SVE STO NJEGOVU ZEMLJU TRUJE! ZATO STO ZELI DOBRO OVOJ PLANETI A NE SVOJU LICNU KORIST! KO SE BORI MOZE DA OCEKUJE BOLJE SUTRA! KO SE NE BORI NEMA STA DA OCEKUJE! KRATKO I JASNO
  5. Kopirao sam od nekoga, posto mi se nije dala pisati tolika rijec. Ti si zato potpuno informisan pa ces nas ove koji smo napola da prosvijetlis.
  6. Order of the Nine Angels je ustvari bila orgnizacija drugacije prirode... Ovo ''satanizam'' i ostale stvari ne treba ni komentarisati. Mislim da je svakom jasno da ko jednom prihvati NS, da je za njega svaka religija dijecija smijurija.
  7. Nek ih odvuce, normalan covjek digne glavu i ne predaje se bez borbe. Takvi ljudi ne trebaju nigdje i nikome. Ko se bori moze da ocekuje bolje sutra, a ko ne, ne treba ni zivjeti, jer ionako nista nece postici.
  8. Paganizam je jedina religija koju postujem, samo zato sto je nasa domaca, volim tu kulturu i cijelu mitologiju. Dosta je zanimljiva, bajka, ali svejedno veoma zanimljiva.
  9. nihilizam je budalastina cudi me da ima i 12 stranica o tome...
  10. Glupost po meni. Cuj to da ne razmisljam dok se ne pokaze postojanje. Pa kad bi se sad pokazao nakon toliko sranja koja su se desavala ja mislim da bi mu pola naroda je*alo majku
  11. David Myatt je nacional socijalista koji je presao u islam da ih nahuskava na jevreje...Wikipedia je glupost, tesko tebi ako se edukujes iz nje
  12. Anarhija je furka mladih pankera glupost nevidjenja, otpor bez vodjstva, vec unaprijed osudjeno na propast. Nacional anarhizam necu o tome da pricam, ne podrzavam anarhiju uopste. Cuj narod da vlada, kaka crna sloboda, patimo se i sa covjekom koji nam govori sta da radimo, kamoli bez njega, pa ne bi znali gdje su nam glave.
  13. hahahahaha, sve je to JEVREJSKA SEKTA , sve religije imaju istog tvorca i samo budale im se pokoravaju...
  14. Nezgodhar

    WWE

    samo HHH i Stone Cold
×
×
  • Create New...