Jump to content

mickey982

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About mickey982

  • Birthday 01/22/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    zimonja

Profile Information

  • Location
    bg

mickey982's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. KUPUJEM GITARSKI PROCESSOR, PO MOGUCSTVU ZOOM 606 (MOZE I NEKI DRUGI U TOJ KLASI) DO 70e.
  2. pa rekao je da trenutno nema tog dela koji meni treba....cini mi se da je pomenuo elektricno kolo ili nesto slicno. inace, processor je polovan (dakle, komisiona prodaja) i NEMA GARANCIJE (... btw. pokusacu u nekom elektroservisu....mozda ipak ima spasa.....HWALA NA SAWETU
  3. ma kod Marica sam ga i kupio.....odneo sam ga da vidi sta je u pitanju i rekao je da je vrisnulo neko kolo (dal strujno, ili neko drugo nisam siguran)... postoji li resenje ili ipak moram da se pomirim sa tim da vise nemam procesor i koju alternativu (do recimo 150-200e) preporucujes? p0zdraw
  4. imam ibanez roadstar series II....i neki DOD4 procesor sa 4 pedale. ne mogu da kazem da je los, al slaba vajda od njega kad je posle prvog nestanka struje za vreme sviranja vrisnuo...by the way, ZNA LI NEKO NEKOG KO SE BAVI OPRAVKOM PROCESORA U BG?
  5. nema price da kraljevski apartman smara.....isao sam na casove kod Miroslava Sena - Mireta (gitarista koji je svirao na albumu izgubljen u vremenu), imao sam prilike da upoznam i ostatak benda i mogu samo da kazem da su FENOMENALNI LIKOVI.....nisu napucani i nafurani kako ih neki predstavljaju...a pored toga, svi su fantasticni muzicari, tako da stvarno ne znam sta bih mogao da navedem kao njihovu manu.....mozda to sto su previse savrseni (ako se to tako moze nazvati....)
  6. Mark Knoppfeler - dire straits.....i naravno JA (zez)
  7. manje poznata marka......DOD 4....ima 4 pedale, ne je losh, samo se sjebo posle prwog nestanka struje (cenim da bi tako prosla i vecina mnogo boljih procesora). zna li neko neki servis procesora ili nekog ko privatno radi sa tim stvarima, ali da je u bg?
  8. RITAM GITARISTA IZ BG, EX INDIJSKI MOZAIK (POBEDNICI DEMO ROCK MARATONA), 22 GOD, IZ BG TRAZI ANGAZMAN U BILO KAKVOM BENDU - PREDNOST AUTORSKI MATERIJAL.
  9. zna li neko gde moze da se popravi processor? svirao sam, nestalo je struje i vrisnuo je.......HEEEEEEEELP
  10. definitivno RADIOHEAD - FADE OUT (STREET SPIRIT) ili KANSAS - DUST IN THE WIND
×
×
  • Create New...