Jump to content

Kyrre

Iskreni članovi
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kyrre

  1. Kyrre

    Tool

    Prodajem kartu za Tool za Beč, 05.06.2019.g. ako ima neko zainteresovan
  2. Kyrre

    Generalna tema

    Antichamber preporucujem da probate, zarazna, originalna igra za sve koje vole mozgalice, a verujem da ce biti zanimljiva i onima koji nisu fanovi istih: Najoriginalnija i najkreativnija igra koju sam u skorije vreme odigrao.
  3. Kyrre

    Diablo 3

    ja sam jos davno taj path of exile igrao, dok je bila beta, ali me brzo zasitila, mozda je sad ipak bolje ako su doradili igru.
  4. Kyrre

    NBA

    Gledao sam ja, milina gledati pravu kosarku, bez foliranja, kakve su to igracine... peni je bio predrkan...
  5. to si u potpunosti u pravu.
  6. ma ima na netu mapa koliko hoces da se skinu, jedino ako si bas toliki zaludjenik pa da si odigrao sve mape koje postoje, skidam kapu
  7. mančester je to... treba sačekati kraj. da ima pravde ikakve, utd bi imao samo 3 boda u ovoj sezoni...
  8. sad ugledah temu, a skoro sam presao machinarium, igra me je kupila, PREPORUKA!!! sad igram Limbo, ne bas point and click, ali zanimljiva igra sa zagonetkama
  9. ponovo cist penal liverpoolu nije sviran...hm.... ali srecom ovoga puta, bez direktnih posledica na ishod meca
  10. zato postoje random templates, ima ih dosta, pa igras fazu na slijepo ali imposible ne moze biti bar kad se igra protiv AI jer je nekada stvarno debilan i predvidiv. za čitove se u potpunosti slažem.
  11. vidim, ali otkud ja znam koja podesavanja koristi u wogu zavisi i na kojoj tezini je igrala, na 100% ovo je moguce bez obzira na mod.
  12. pa ako je mapa bogata, veoma je moguce, 5 mjeseci je dosta vremena, 2 dvorca, eventualno spoljna gradjevina... ali i dalje ostajem pri tome da je magicara heroja veoma lako poraziti i kontrirati. protiv AI je druga prica, malte ne svejedno je s kim igras i kako igras, na kraju dobijas a 1200 spell poena... hm.... jedino ako ti je knowledge bio preko 50 i da imas intelligence razvijen i plus sa svim tim da si naisla na kakav mana vortex ili magic spring koji dupla spell poene
  13. http://thepiratebay.se/torrent/3920980 http://kat.ph/heroes-of-might-and-magic-3-complete-t835222.html evo ti za homm 3 complete, tu imas sve nastavke u jednom
  14. solmyra je relativno lako kontrirati, samo pendant of negativity nadjes i to je to od njega, ali dobar je za uzimanje rudnika i ubijanje neutralne vojske... u svakom slucaju, uvijek biram "strength" heroja a ne magicara radi dosta jacih primarnih atributa.
  15. kad vidim posle levela basic logistic obradujem se ko gastarbajterskoj kafi
  16. Kyrre - specijalnost logistika, znaci da uradis 2 poteza dok protivnik odradi 1, na vecim mapama cak i vise. medjutim, posto su u svim ozbiljnijim partijama na netu zabranjeni heroji sa logistikom kao specijalnost (osim ako se ne igra wog), slazem se da je najbolji heroj craig hack (strasan bonus na attack), posle njega su mephala, tazar i neela u istom rangu (bonus defence).
  17. ja ne moram ni da govorim koji mi je omiljeni heroj, avatar sve govori
  18. Judas Priest Whitesnake Metallica x2 Iron Maiden Korn Kreator Sabaton Death Angel Gojira Machine Head Prodigy
  19. Kyrre

    Youtube

    hahahha svima nam treba!
  20. evo ga citav 7th son of the 7th son, al publika je dno.
×
×
  • Create New...