Jump to content

jovan888

Iskreni članovi
  • Posts

    49
  • Joined

Posts posted by jovan888

  1. Ja bih samo da iskoristim priliku, ako neko iz organizacije slučajno čita ovo, da poručim, da sisaju kurčeve, svi redom.

    Hteo sam da ispoštujem debelog, koliko god se raspadao na bini, ali džabe. Pre ću da uzmem pivo i pustim koncert iz Lenjingrada, nego da dozvolim da me drndaju mali fireri.

  2. Ironično da je pevao kako ga ne prima. :haha:


    Minvajl in Amurika:

    Quote

    He pleaded guilty to only two charges, but both are felony offences. The two charges are obstructing an official proceeding of Congress, which carries a 20-year prison term, and trespassing on restricted grounds while armed with a deadly or dangerous weapon, carrying up to a 10-year prison term.

    Quote


    Schaffer faces a recommended prison term of 41 to 51 months under nonbinding federal guidelines, though his sentence will ultimately be decided by a judge.

     

  3. 1 hour ago, Dark_Elf said:

    Nemoj meni da pričaš o nedostacima demokratije i kapitalizma, pa svi ovde koliko ja pozitivno mišljenje imam o svemu tome. 
    Ali da me neko ubedi u nešto, potrebno je više odf youtube klipova, ili da mi kaže "keve mi, tako je". Evo i sam kažeš "uništavanje eko sistema".  Je l' misliš na 5g mrežu? Ako da, koji su onda dokazi? Pa ako i ima ikakav uticaj 5g mreža (u šta ne verujem), to je mačji kašalj koliko je industrijska revolucija (koja traje donekle i dan danas) razorila eko sistem. 
    Tako da - ja mislim da bi praktičnije za eko sistem bilo da se ljudi pobune protiv nečeg mnogo konkretnijeg i dokazano ubojitijeg (na primer, kineske fabrike koje su razorne za ekologiju), neopravdane seče šuma i td.... i ne, nisam ljubitelj iritantne Grete... 

    Имаш склоност да извлачиш ствари из контекста и мешаш их. Екологију сам помињао у оквирима претходна 2 наведена, односно онога што се тренутно дешава. Нпр. изградња мини хидро-централа док је народу "забрањено" кретање, облак загађења за који су причали да је од аутомобила, а сада пошто аутомобила нема, крив је ветар и прашина са друге стране земљине кугле итд..

    Доказивање било чега је апсурдно, зато што неверни Тома увек нађе начин да рационализује и схвати информацију онако како њему паше. Некада је у праву,  некада није.

    Не бијем никога по глави тољагом. Ово је више информативног карактера и друга страна приче.

  4. 5 hours ago, Zen said:

    Sve sve al kako tako mocnoj tehnologiji kao sto je 5G da smeta drvece a ovamo prolazi kroz zidove, e taj deo uopste ne kapiram. 

    Не утиче исто на органско/неорганско. Свако ко има обичан вај-фај може да потврди проблеме са конекцијом и квалитетом везе ако му дрво блокира антену или киша или нешто треће. Сем тога, 5г није крај тог типа технологије, ограничења постоје. Нпр. морају да стављају предајнике на сваких 100 метара ( или колико год ). Али то опет не значи да не ради и да је бескорисно.

    Као и за неуронске мреже, није то сијалица па да можеш да кажеш ради/не ради. Битно је у којој мери ( са којим процентом ) служи сврси, јер технологија напредује сулудо брзо. Лако се замени касније.

     

    7 hours ago, Dark_Elf said:

    Ja sam uvek imao stav, ako nekog ne smara da me prati - nek me prati, nemam ništa protiv. Mogu i na piće da odem sa njim/njom. 
    Ako ih ne mrzi, nek' poskidaju sve moje slike, neka imaju uvid šta kupujem, gde idem, s' kim se družim - tačno mi se jebe. 

    In other news: 

    https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2020&mm=04&dd=12&nav_id=1674660

    Bioskop ponovo radi. 

    Битно је да ти је лепо и да ти одговара неуставан полицијски час, насељавање терориста, уништавање екосистема и све остале радости ових и претходних власти.  Ако ти наведено не одговара, значи да се буниш. А ако се буниш, запитај се шта би се десило да сутра не можеш. 

    Како све то ради и где се креће може да се види на примеру западњака, где се све што није у склопу наказне идеологије брутално санкционише. Шта, нашалио си се на рачун црнаца у једном твиту? Прво отказ па малтретирање. Толико о демократији. Али фазон је што још увек имаш главу на раменима. У тоталитаризму немаш такав луксуз.

    • Downvote 3
×
×
  • Create New...