Jump to content

jovan888

Iskreni članovi
  • Posts

    49
  • Joined

Everything posted by jovan888

  1. Zvao je Ingvi, hoće svoj refren nazad
  2. Мислиш, не дуже од 30 секунди по песми?
  3. Točak je kilometrima ispred, ali duhovno. Samo Srbin to ume i razume.
  4. Da nije bucka, svaki solo u metalu bi zvučao kao da ga svira Zek Vajld. Da nije surfera, ko zna gde bi bio instrumentalni rok. Mrtva trka.
  5. jovan888

    Accept

    Udo obećava. Stara škola njemačke metalurgije.
  6. Primetih da vam ne radi favicon, različiti browseri. Bilo bi lepo da stavite bar nešto, čisto da može da se prepozna kada je otvoreno još milion tabova.
  7. Ja bih samo da iskoristim priliku, ako neko iz organizacije slučajno čita ovo, da poručim, da sisaju kurčeve, svi redom. Hteo sam da ispoštujem debelog, koliko god se raspadao na bini, ali džabe. Pre ću da uzmem pivo i pustim koncert iz Lenjingrada, nego da dozvolim da me drndaju mali fireri.
  8. Meni osrednje, ali lepo je čuti ween sa tri vokala.
  9. Meni ovo uopšte nije loše. Očekivao sam klasičnog Blejza, a ovako, trenutno pasivno slušajući, deluje da je sve na mestu.
  10. Kada se Kiske prošli put umešao u kreativne procese, dobili smo najgori album, ne u njihovoj karijeri, nego u metalu.
  11. Ironično da je pevao kako ga ne prima. Minvajl in Amurika:
  12. Starost je teška. Ali bude nekako lakše kada izađe novi Vektor.
  13. U zadnje 3 decenije, prva 3 sa Derisom i Gembling mi imaju prođu. Ostali znaju da imaju poneku pesmu ili deonicu, ali kao celina su prilično mršavi.
  14. Zadnjih par albuma, k'o Gamma Ray. Ja odrastao na Kiperu i Džeriku, pa me prethodna decenija malo žulja.
  15. Ako ih Kai i Kiske ne izvuku iz govana, niko drugi neće.
  16. Ima neko link za Holmsov dokumentarac?
  17. jovan888

    Izbori

    Немам појма, налетео на линк. Не би ме чудило.
  18. jovan888

    Izbori

    Francuska i Nemačka: Vučić i Hoti složili se da normalizuju odnose uz postizanje sporazuma
  19. Имаш склоност да извлачиш ствари из контекста и мешаш их. Екологију сам помињао у оквирима претходна 2 наведена, односно онога што се тренутно дешава. Нпр. изградња мини хидро-централа док је народу "забрањено" кретање, облак загађења за који су причали да је од аутомобила, а сада пошто аутомобила нема, крив је ветар и прашина са друге стране земљине кугле итд.. Доказивање било чега је апсурдно, зато што неверни Тома увек нађе начин да рационализује и схвати информацију онако како њему паше. Некада је у праву, некада није. Не бијем никога по глави тољагом. Ово је више информативног карактера и друга страна приче.
  20. Не утиче исто на органско/неорганско. Свако ко има обичан вај-фај може да потврди проблеме са конекцијом и квалитетом везе ако му дрво блокира антену или киша или нешто треће. Сем тога, 5г није крај тог типа технологије, ограничења постоје. Нпр. морају да стављају предајнике на сваких 100 метара ( или колико год ). Али то опет не значи да не ради и да је бескорисно. Као и за неуронске мреже, није то сијалица па да можеш да кажеш ради/не ради. Битно је у којој мери ( са којим процентом ) служи сврси, јер технологија напредује сулудо брзо. Лако се замени касније. Битно је да ти је лепо и да ти одговара неуставан полицијски час, насељавање терориста, уништавање екосистема и све остале радости ових и претходних власти. Ако ти наведено не одговара, значи да се буниш. А ако се буниш, запитај се шта би се десило да сутра не можеш. Како све то ради и где се креће може да се види на примеру западњака, где се све што није у склопу наказне идеологије брутално санкционише. Шта, нашалио си се на рачун црнаца у једном твиту? Прво отказ па малтретирање. Толико о демократији. Али фазон је што још увек имаш главу на раменима. У тоталитаризму немаш такав луксуз.
×
×
  • Create New...