Jump to content

Vukica

Iskreni članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Vukica's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Pretpostavljam da niste videli ovu poruku. Sumnjam da bas niko ne zna.
  2. Meni jos samo jedna stvar nije jasna, a to je kako da uradim split? Za promenu, mislim na x5d.
  3. Vukica

    Acid Rain

    Ма фенсери распали............пусти. Шајим се ја малко...
  4. Vukica

    Summoning

    Ма, ок бре, нема потребе да објашњаваш зашто, како, битно да си одговорио.... А што се тиче овог другог ----> Држим те за реч. Добро је да неко овде (за промену) прати и њихов рад.И опет
  5. Vukica

    Summoning

    Хвала на информацијама и добро да си се сетио да одговориш.
  6. Vukica

    Ashen Light

    Mh. Meni se svidja...posebno Djavolitsa i Voznesenie Rogatogo Knyaza na tron. Ali ipak, po meni je Pesn' Mertvih neprevazidjen...
  7. Vukica

    Ashen Light

    Obrade su sasvim ok, jedino na Deathcrush-u vokal malo iritira...ostalo je dobro... Samo sto nisu bas morali da stavljaju iste obrade i na Pesn' Mertvih i na In Accomplice Suffering... Inace, izas'o im je novi album ove godine - Prichaschnie Ognem.
  8. Vukica

    Summoning

    Ne znam po koji put - album se zoove...? Zasto mislis da nece izaci u maju? Pa, ta informacija i dalje stoji na njihovom sajtu.
  9. Vukica

    Acid Rain

    E pa, Žare, ko te ter'o da se šišaš...
  10. @Lord6finger Hvala na predlozima, uzecu u obzir kada budem ponovo (za 3-4 meseca)razmisljala o kupovini.....jer se to, IPAK, nece desiti u skorije vreme.
  11. Imam ga josh uvek... kupio sam ga '98 preko nekog lika iz Korejske ambasade... Kupio sam ga zato shto je imao odlichne zvukove orgulja, a ja sam se tada lozhio do jaja na Jon Lord-a iz Deep Purple. Svi smo se mi nekada lozili na Lord-a. Zvuk klavira na njemu je po meni jedna od najslabijih strana... u poredjenju sa vetjinom danashnjih klavijatura... mada, da se razumemo, nije losh zvuk tipa casio, chisto u smislu da mozhe bolje... Ali, zvuk klavira je meni veoma bitan. Al' dobro, tesko da moze biti gore od ovoga sto sada imam. Ako mozhesh negde da se dokopash albuma mog benda (Moondive - Dive With Me), imatjesh prilichno dobru sliku zvukova sa moje klavijature, jer sam (izuzev jednog sola na boji akustichne gitare, i intro-a za 7 pesmu) koristio samo N5. Ili mozhesh da poslushash Fancy, tu sam isto koristio samo N5, a imash da skinesh mp3-jeve svih pesama sa sajta za koji link imash u mom potpisu dole.... izvinjavam se za besramno reklamiranje svojih bendova.... Pa, evo, upravo pokusavam da skinem neke pesme (Moondive-a), pa cu prokomentarisati. Da poslusam Fancy?Pa, s obzirom na to da sam otisla na vas sajt i videla o cemu se tu radi....plasim se. Salim se, naravno. Nemas zasto da se izvinjavas, samo napred. Shto se tiche fizichkog kvaliteta klavijature... ja sam je kupio novu '98... znachi sad ima skoro 7 godina... i s' obzirom da sam ga udario jedno x puta, jer gig bag imam tek od pre dve godine, a pre toga sam ga nosio u velikoj crnoj kesi... ...josh uvek je u relativno dobrom stanju... trenutno sve dirke rade... poneki dugmitji nemaju dobar kontakt, ali bender je urnisan (ali treba uzeti u obzir da ja koristim bender jedno 300 puta vishe nego vetjina klavijaturista - moja klavirska tehnika leve ruke se sastoji od drzhanja iste na benderu... ) Potenciometar bendera uz povremeno chishtjenje josh i radi dobro, ali oprugu sam pravim od chelichne zhice promera 8 mm u proseku svakog tretjeg meseca... no, nemoj da te to obeshrabri, sigurno se takvo neshto netje tebi desiti... A i ima lepu plavo-crnu boju.... U prevodu, ona sasvim dobro sluzi i posle 7 godina sviranja, udaranja, padanja i ostalih vidova zlostavljanja. Pa, to je sasvim ok....bitno mi je i da dobro podnosi udarce. Inace, jos uvek je na prodaju onaj od 550 sa koferom.
  12. Bubnjar potreban Black metal bendu iz Beograda (prisutni uticaji drugih pravaca).Autorske pesme na srpskom jeziku. Dupla pedala nije neophodna, al' je neophodna ozbiljnost u radu. [email protected]
  13. @Lordring Hmmm...N5R kazes.Pa to bi, onda, mozda bilo najbolje, s obzirom da je ona N5ex (izgleda) prodata...Ne znam, cekam da mi covek odgovori. Inace, imam oko 550-600 eu....Znaci, kupim N5R, a za budzenje se malo strpim... @Vlakey Da, znam da je razlika izmedju N364 i N264 samo u broju oktava.....isto kao i kod T3 i T2.... Ako se dobro secam, Lordring rece da ti imas/imao si N5.Pa....gde, kako, zasto, za koliko? A ja vise ne znam ni sta hocu... Skroz ste me zbunili. Salim se, HVALA obojici.
  14. E pa kao prvo, hvala! Da prvo odgovorim Vlakey-u.Jedino sto sam nasla je N5ex sa koferom (polovan, naravno) za 550 EU i X5D za 450 (novi, u Sky-u). Sada, meni bi vise odgovarale ove sa 76 dirki (znaci N264 ili T2), jer sada imam neke sa 61. dirkom i kada podelim klav. cesto mi zafali koji ton, tako da bi mi oktava vise stvarno dobro dosla.A o tome da kupim sada jedne, pa za neko vreme jos jedne....pa, nema ni govora.Mislim,realno, nisu mi ni potrebne dve (znaci, po onome sto Lordring kaze, X5D otpadaju),a ipak, 61 dirka je premalo. Znaci, sve u svemu, N264 bi bila najbolje resenje.Samo, ja ih nisam nigde videla (?), a trebalo bi ih isprobati prvo... @Lordring:Ove moje su teske 6,8 kg...mislila sam da teze ne postoje (narocito kada sam videla da X5D ima SAMO 4,5 kg).Tezinu T2 sam proveravala na bezbroj sajtova, jer nisam mogla da poverujem....15 kg. Ako nista drugo, barem bi bila komicna okolini dok pokusavam da ih unesem u autobus.
  15. Pa...ja bih sebi mogla priustiti samo neke starije modele.... Evo oko cega se dvoumim (tj. cetvoroumim ). Ovim redom (svi su Korg):N264, N5ex, T2 i na kraju X5D. Sada, bilo bi lepo kada bi neko, ko se malo bolje razume, rekao svoje misljenje (i preporuke, naravno).
×
×
  • Create New...