Jump to content

Pesnik

Iskreni članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pesnik

  1. T. -O- N. beshe i moj omiljeniji bend u pochetnichkim danima...(koje behu pre nekih davnih 9 godina...) Pete jeste faca, i iskreno govoreci, Type je jedan od uspeshnijih i proslavljenijih grupa koje su veoma retke i retko se pojavljuju sa takvim kvalitetom muzike... shto dodushe oni i ne preferiraju vec cisto vishe eksperimentishu sa nachinom svog dela zivota koji je eksponiran medijima i njihovih slushalaca... nego cela poenta je u tome da oni malo vishe sebe uzmu ozbiljno, oni verovatno ne bi toliko trajali. Svaka cast Piteru, secam se njega i njegovih pesama sa toplinom u srcu. Inache imam sve od Typa i October Rust se izdvaja od ostalih....(iako se svako njihovo ostvarenje izdvaja od prethodnih...)...i donekle zauzima onu krivicu shto njih ovenchava venac mojih secanja na jedan od bendova koji su oformirali moje sadashnje postojanje. Svaka cast. October rust... U slast!
  2. As the flower withers... The return of the beautifull... Pure fucking evil... bre! The pure essential elegy of this tragical - comedy called life, descriped and coloured in it's most valuable colour : black, are merely but few things of their illusion they with most profound manners impound to our brains revealing to our blinded eyes by light the world of uttmost grace and grief. ...My beloved Dying Bride.
  3. Doom metal svakako utiche depresivno, ali shta fali malo depresije u tako tuzno sharenim zivotima?
  4. A jeli neko slushao ranije demo radove? Ako iko i jeste, meni se poprilichno doimaju kao malchice drugachiji nego shto dodushe jesu. Dosta cvrshce nego uobichajeno. Inache, i dalje mislim da im je And Thou Shalt Trust The ... Seer najjjjjachi album ikad.
  5. Majku mu doushnicku, nece pa nece da mi uchita glupavi antijumetall tachka te-ka.
×
×
  • Create New...