Jump to content

Sinkler

Iskreni članovi
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sinkler

  1. Interesantno mi je to sto je za vecinu omiljenih mi bendova,bas on radio omote.
  2. Da li se drzi striktno ili ne,ne bih o tome sudio ali,izgradio je taj neki svoj prepoznatljiv stil.Cak i kad ne znas da je on radio odredjeni omot,mozes sa otprilike 90% sigurnosti reci da je to bas on.Bas kao sto mozes prepoznati Rubensa ili Rembrandta.
  3. Licno mi se najvise dopadaju omoti koje radi Seth.
  4. Sinkler

    Slayer

    Ja sam samo ubogi siromah bez kurcevog dinara u dzepu i buducnosti.Mozda cu imati za loto tiket.Konacno je dosao cas da se usrani gospod ukaze i uveri me u svoju egzistenciju.Mater mu jebem...ja.
  5. Odlicna konstatacija za ovaj Harmony Breaks.Ja popizdio kad sam video da nece svirati Forever Failure ali,kad su krenuli prvi taktovi Over The Madness...svrsh.Sve im je bilo istog trena oprosteno. Video sam ja neke kamere i gore,na balkonu ali,nece pizda da plasira negde snimak.
  6. Za te muljave 23 sekunde bih i bulju dao.Shvatas vec da mi je jako stalo do toga.Emocije...ovo,ono.
  7. Zna li neko gde bi se mogao nabaviti bilo kakav snimak sa koncerta iz SKC-a 2005.?
  8. kako onda glasi nesvrseni vid? Nesvrsen vid glasi "impotencija".
  9. Biti fan nekog benda podrazumeva subjektivnost.Nikako objektivnost. Koliko god da neki bend zasere,uvek ces kao fan,naci nesto pozitivno.Ne bih sad da nabrajam neke,meni omiljene bendove kod kojih je to bio slucaj.Cisto da izbegnem kritiku kako sam skrenuo sa teme.
  10. Ne vidim uopste koji je ovde smisao poredjenja.Svaki od navedenih bendova svira neku svoju muziku.Poenta je u tome da li ti se nesto svidja ili ne.Behemothov Evangelion su mnogi ocrnili a meni eto,legao k'o budali samar.Nisam fan njihovih ranih radova ali,ne mogu reci ni da je to sranje.Svaki bend je u svojim pocecima svoje stavove i nacin sviranja pokusavao manifestovati kroz neke agresivne metode.Jako,brzo ili sto grublje.Sve u stilu "Sad cu vam jebati kevu..."
  11. I dalje smatram da je album teeeeeeeesko sranje.Voah! Kakva glupa i banalna rima.Jao majkooooo!
  12. Silovanje usled potpunog nedostatka ideja.
  13. Ajme,koje govno od albuma!
  14. Jednoga dana,kada omatore,mozda opet naprave takva remek dela kao sto so One second i Host. Poznati su po takvoj vrsti dramaturgije u svojoj karijeri.
  15. Mozda ga uskoro vidimo i u nekoj crkvi gde igra ulogu pojca.Kao,uvlaci se u njihove redove kako bi ih sjebo iznutra:-)))))))))))))))))
  16. Ima li nekih vesti o nekom,eventualno novom albumu?Mrsko mi da surfam.
  17. Ono,kao...bendovi treba da prave samo "prvi" album.Stara prica se uvek ponavlja.
  18. Pa,jebi ga i ja bih pozirao u bundi da mi neko da koju iljadarku.I haltere bih stavio gratis.
  19. ...i isto tako snimaju visokobudzetne spotove,sire svoj mercendajz,prodaju diskove i koncerte u nameri da zarade sto je vise moguce kako bi ziveli od onoga sto vole da rade.
×
×
  • Create New...