Jump to content

RazorBlade

Iskreni članovi
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Profile Fields

  • Gender
    Male

RazorBlade's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

3

Reputation

  1. Posle eto nekog malo duzeg vremena sam se usudio da snimim malo novog materijala, pa ga upakovao u dvanaestominutni EP sa sest pesama. Tri su na jeziku koji ceo svet razume, a druge tri su na ovom drugom koji glumim da znam (engleski). Snimali su po prvi put instrumente i drugi clanovi benda, pa sve to cak uradjeno u studijima, kako se moglo i stiglo... Malo su realniji snimci od ovih starih rekao bih. U svakom slucaju EP se zove DEMOn, juce sam zavrsio snimke i pokacio ih na youtube pa ukoliko nekoga zanima neka baci uvo, sve se ceni. Bice jos novih pesama/snimaka tokom godine, u kom formatu - ne znam, ali bice.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=TJbWcWdaPHs http://www.youtube.com/watch?v=V1dxVl51Ff4 Od 2003. nisu izdali nista i ne rade. Ove godine su odsvirali nekoliko svirki posle deset godina. Imaju 4 albuma. Prva dva su mi nekako suvoparna i realno dosadna (kao old school ali ima boljeg oldskula od toga:) ali zato poslednja dva - Carved from empty words - i - A new darkness upon us - su mi vrhunski. Mozda nisu ne znam koliko popularan bend ali ova dva albuma sigurno ne zaostaju ni malo za mnogo poznatijim od njih.
  3. http://www.youtube.com/watch?v=9rKY0aXf43g&list=UUSVjFSNuQkxMvKGKg-Pz6jw
  4. Jedino sam ovo uspeo da iskopam jer me rapidshare i mediafire ne konstatuju, pa ovde mozes skinuti drugi.http://getoffthethrone.bandcamp.com/ a treci moram sad isto da konvertujem pa cu poslati i za taj gde moze itd.
  5. Link za Blood and hell download. http://www.mediafire.com/download/u1elfj6s3lak524/Get_off_the_throne_-_Blood_and_hell.rar Bice kasnije i drugi i treci nego me jebe apload nesto pa eto.
  6. Pa hoce, ajde tokom popodneva cu poraditi na tome pa cu staviti linkove ovde za sve to sto sam ponapravljao negde predvece-uvece. Jbg. baca to ja radim sve sam jer nemam kesa da isplatim studio. Eventualno vokale odradim u studiju za neku sicu i posklapam i to je to. Kontam savet i bice uvazen sigurno u dogledno vreme.
  7. Pa mislim... album... moz misliti... ali radim materijal, mozes ga zvati kako hoces - zbirka pesama, hrpa govana, to je vec do ukusa. A za par dana ce i treci ,,album''.
  8. Drugi album - Feed the herd je na youtube sada.
  9. Suffer!!! And don't you bitch about the pain... Oni su mi se najvise dopali sa drugog doc. o njujorskom hardcore-u.
  10. Ovaj gitarista ko da koristi onu dzitru sa dynamo festa iz '98. Tad je razjebao pa je tako i ostala. Jedan mi od drazih bendova. Gledao sam DevilDriver u peshti letos i bili su bruka dobri, a ovaj ludak Dez nije citav uopste.
  11. Bend je iz Vojvodine, nastao je kao projekat ali sada vise to nije nego bend jel'? Snimljen je album "Blood and hell" ciji izlazak je u procesu (januar-februar '13), na albumu se nalazi 13 pesama (50min. tvrde muzike). Produkcija je kucna pa je zato i zvuk malo skromniji ali bice to samo bolje vremenom. Posto je album vec snimljen, uveliko radimo na EP-ju koji ce imati 5-10 pesama koje nismo stavili na album, a takodje ce se tu naci i po koji rmx pesama sa blood and hell i po koje iznenadjenje da sada ne izmlatim bas sve. Saljem ti mail sa pesmom Out of pills. A stranicu benda na netu imamo na facebook-u, tj. grupu get off the throne i na www.reverbnation.com/getoffthethrone. Hvala. Sve najbolje P.S. Zaboravih da napomenem da je snimljen spot za pesmu Flashback - Epi attack, trenutno se sklapa pa ce uskoro i to da bude polepljeno po netu.
×
×
  • Create New...