Jump to content

Pycck

Iskreni članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Russia

Profile Fields

  • Gender
    Male

Pycck's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-4

Reputation

  1. Pycck

    Sepultura

    Iskreno, Sepultura je s Greenom loša i gotovo. Chaos A.D. je njihov zadnji dobar album, sve ostalo je loše. Kad su jos Max i Igor bili u bendu, naravno zajedno s Andreasom, tad su pre pre prejebeni bili. Sve ovo sad je izdrkavanje i ne znam ni ja šta već. Ne bih ih više pogledao sve i da mi karta djaba bude.
  2. ^ брате, немој да причаш глупости
  3. Pycck

    Slayer

    ajd mi molim te objasni zasto ti misliš da ja foliram
  4. Pycck

    Slayer

    Ne mogu da vjerujem. Sjajan covjek, odlican gitarista, tekstopisac, ma sve sve..ode u vjecna lovišta. REIGN IN BLOOD JEFF ! Pustio sam suzu.
  5. Vader - Raining Blood (Slayer) Metallica - Whiskey In The Jar (Thin Lizzy) Death - Painkiller (Judas Priest) Slayer - I Hate You (Verbal Abuse) Korn - Another Brick In The Wall (Pink Floyd) Sepultura - Orgasmatron (Motorhead) Vader - Freezing Moon (Mayhem) Hypocrisy - Black Magic (Slayer) Emperor - Funeral Fog (Mayhem) Cannibal Corpse - Confessions (Possessed)
  6. sve i da naprave neko sranje od albuma, ja cu opet mislit sve najbolje o njima jer su to odlicni muzicari i napravili su odlicnu muziku.... I Holt, i Dethe, i Bostaph su pridonijeli tome jer su i oni odlicni muzicari. Slayer su bogovi i ostat ce bogovi!
  7. šteta što nema lombarda i jeffa, ali nema veze, bit ce dethe. Ne znam zasto nisu bostapha pozvali ali eto nema veze. Holt przi na gitari i on je odlican, ljudina. Uglavnom, kao sto netko reče gore, nema bitnijeg dogadjaja od ovog 23.6. Zagreb i 25.6. Beograd. nikakav uskrs / bozic / vaskrs / bajram / bilo koji blagdan ili sta već ne moze zamijeniti ovaj sveti dogadjaj! SLAYER 4 LIFE !
  8. uvakat bogovi Pure Holocaust, Sons Of Northern Darkness, At The Heart of Winter su mi pre pre jebeni albumi. Sta reci, ludilo brate!
  9. 1) Heartwork 2) Necroticism
  10. Pycck

    Autopsy

    Iznimno dobar bend. Mental Funeral mi je najjaci njihov album, a ni ostali nisu za odbacit. Uglavnom, to je to jel
×
×
  • Create New...