Jump to content

dreammaiden666

Članovi
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dreammaiden666

 1. Potrazi neki FLAC file. Taj gore mp3 je dosta losiji zvuk. Album nije na prvu loptu svakako, ko ima vremena za visestruko slusanje...Ko hoce direktne stvari kao iz zlatne ere neka preskoci album...(neka slusa stare albume, Airbourne ili AC/DC, Motorhead...)ko voli reunion fazu bice zadovoljan. Ima dosta modifikovanih rifova ala x factor sto moze smetati nekome(look for the truth, the edge of darkness i the unbeliever, kao i to tame a land -PoM )
 2. Headbangers pit Split prodajem kartu, ako ima zainteresovanih nek se jave.
 3. Jbg bolje moze biti samo ako se vrati stari tonac. Cisto sumnjam da ce neko bolje skontati maiden zvuk od njega.
 4. Od maiden england turneje je tonac Martin Walker, koji je zamenio Doug Hall-a (decenijskog tonca maidena) nepoznat razlog zasto je otisao.Ova zamena inace radi i sa judas priest i sa whitesnake...nije los..ali kod maidena se oseti razlika u zvuku. Tokom maiden england turneje zvuk je negde bio odlican (Poznan,Nova Rock..)negde ocajan..(Zagreb,Beograd posebno)
 5. Ovde se može naći debila kakvih nema sigurno ni na koncertu Cece i kompanije... Najbolje je da neki počnu posećivati takva mesta, očigledno Vam je tu mesto... a kad poželite nešto žešće da slušate idite na smrdljive Brkove! Ograničeni ste koliko i ovi koje sam naveo.
 6. Pa maidene i billy idola na Belgrade calling-u
 7. Možda budu još, Španija, Portugal, Finska, Grčka i Srbija. 5 datuma je još u igri.
×
×
 • Create New...