Jump to content

Rowera_Criskel

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Rowera_Criskel

  • Birthday 10/02/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.last.fm/user/Rowera_Criskel

Profile Information

  • Location
    Beograd, Srbija

Profile Fields

  • Gender
    Male

Rowera_Criskel's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

3

Reputation

  1. Džoinovao sam se. Isti mi je nick k'o i ovde.
  2. Trebalo bi da uvedu opciju izbora. Kao što imaš da biraš između običnog (belo-crvenog) i crnog lasta, tako bi isto trebalo da imaš izbor između novog (modernog) outlooka i starog (retro) izgleda za nostalgičare ili samo ljude koji ne vole sve prezentovano u ogromnim kockama i pravougaonicima. To bi rešilo sve probleme, a kapiram da je sa relativno malo truda izvodljivo.
  3. Ovo su svi videli kontam ali i dalje najnenadjebljiviji nastup Satyricona IKADA! Mogu misliti šta bi se desilo kada bi se ovako nešto pojavilo na Trgu Republike u kasnim poslepodnevnim časovima, kada ponosni roditelji vraćaju svoju decu sa teniskih treninga i časova matematike.
  4. Haywire - Don't Just Stand There (1987) Kul album. Onako lagan, dosta klavijatura, malkice gitare, dosta pesama koje bi se mogle smatrati baladama u današnje vreme... Ako ste ikad bili fan AOR ili Hard Rock muzike poslušajte ako već niste, mozda vam se i svidi
  5. Nema vise ni community bara koji je bio izmedju charts i originals. Stvarno mi nije jasno postojanje to original taba. Jel tu neko nekad ulazi. Potuno beskorisno sranje. Ovo je moj last btw: http://www.last.fm/user/Rowera_Criskel
  6. Aj posto nisam nasao nijedno mesto gde mogu da se predstavim uradicu to ovde. Mrzi me da kucam ko sam i sta sam pogledajte bio ako vas bas zanima sto sumnjam. A, ako vas nesto stvarno zanima, a o tome ne pise nista u "about me" sekciji, onda jbg pitajte. On Topic: Metallica generalno, mada kada bih posmatrao realno, momenat kada sam se navukao na metal je bio momenat kada sam skinuo "Black Metal" Venom-a i kada sam se debelo nalozio na Decrepit Birth i Vintersorg. Nikad necu zaboraviti momenat kada sam prvi put pustio "Astral and Arcane".
×
×
  • Create New...