Jump to content

Cosmic Antagonist

Iskreni članovi
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cosmic Antagonist

  1. Od novog albuma nisam nista ni ocekivao, pa sam tako i uzeo da ga preslusam. Na kraju se ispostavilo da je albuim prevazisao moja ocekivanje jer, eto, ima barem tu jednu pesmu koju cu zapamtiti- Swing.
  2. Jel ima neko da prodaje seriju Pakov svet (los hombre de paco) sa srpskim titlovima?
  3. Nema. Ocekuju da ce se drugo izdanje stampati za koji mesec...
  4. Jel zna neko da li jos negde ima da se kupi Ona knjiga "Vrati unatrag"?
  5. What the fuck, suck my cock! I'm only a 7 out of 12? When I wank, @#$^%#%%@$ I am ten out of a ten my friend Najbolji deo albuma:) Inace, ostatkom nisam odusevljen....
  6. Onaj spori deo u sredini- Svaka slicnost sa "7th son of a 7th son" je slucajna:) Son of a father
  7. Carry me over je za ovu svar masterpiece! Ne znam da li sam ostario ili sta, ali ovaj novi gamma ray je zesce sranje...
  8. Pesma se zove Moja prva ljubav... Ali tesko da ces je naci, jer nikada nije objavljena zvanicno...
  9. Pa da vidi sta mu Kai prica iza ledja Jeste li culi onaj intervju sto se nalazi kao bonus track na Chameleonu, zesca zajebancija.
  10. Weiki je isto car, samo ga vi mrzite iz pogresnih razloga...
  11. Moram da postavim komentar nekog lika sa foruma B92: Nema razloga za paniku. Pogledajte kako igraju ekipe koje su iza nas. Skor Rome i Bamberga je 1-5, a Roana ce biti isto 1-5. Sledece kolo je zaista veoma vazno, jer treba dobijati kod kuce. Sa tom pobedom i skorom od 4-3, verovatno bi se vec ustolicili u prvih pet. Fener danas igra sa PAO kod kuce, i tesko da ce dobiti. U slucaju da izgubi, imace 3-3 kao i mi, a dolaze nam u BG. Roma igra sledece kolo u Francuskoj protiv Roana, treba ocekivati da Francuzi dobiju jos nekog, eto im prilike, tada bi Roma imala dalekih 1-6, Bamberg ce izgubiti od Barse u gostima, takodje 1-6, a u tom slucaju Roan 2-5, ali smo ih dobili u gostima. Ako Roma dobije, opet nije strasno, imace 2-5, a Roan i Bamberg vec otpisani na 1-6. Fener iu slucaju pobede nad PAO, dolazi kod nas, i mozemo da ih stignemo na 4-3. Razlika izmedju pete i seste ekipe ce biti i dalje dve pobede, sto govori da je grupa takva da ce Roan i Bamberg, pa i Roma, svojim losim rezultatima omoguciti da se cak i sa 6 pobeda ladno kao peti ode dalje... (nemanjaNS, 29. novembar 2007 10:33) Covek je vec odredio sta ce se desiti do kraja takmicenja u prvoj fazi Nazalost nije se upustao u dalje analize top 16 i final foura.
  12. Taman sam pomislio protiv Olimpije da se Tripko vratio, kad ono 1/7 za tri poena, i -8 index korisnosti. Nema veze, vratice se on kad- tad. Sad mu i Dule polako vraca onu slobodu u igri koju je imao prosle sezone.
  13. Meni je Henjo totalno podbacio na zadnjem albumu. Obe njegove pesme su mi lose. Mislim da je u tome i razlika izmedju Majestica i LOTF II.
  14. Na koncertu Maidena u Bgu smo upoznali neke Bugare, i kazu da je gradonacelnik Kavarne neki metalac, pa zato ima tamo koncerata... Obecani grad za sve Bugare metalce
  15. Ima na sajtu Gamma raya: http://www.gamma-ray.com/tourdiaries.php
  16. Nego zanima me bas koje su to rasisticke parole protiv Rumuna
  17. Pa ako izbodeni navjaci + rasizam nisu veci prekrsaji od onog sto su uradili Partizanovi navijaci, onda stvarno... Bas da vidim koja ce kazna biti. Verovatno par utakmica bez publike.
  18. Hoce li sad UEFA da izbaci i Lazio kao Partizan?
  19. :da: Levadija je pokazala vecu mastovitost od ova dva kluba zajedno! Da je bilo pravde gledali bi Estonce u LS
  20. Kakvo nekorektno izvestavanje! Koje rasisticke transparente?
×
×
  • Create New...