Jump to content

sergej773

Članovi
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Stapar

Profile Fields

  • Gender
    Male

sergej773's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. https://www.youtube.com/watch?v=5Fa3SBq9RZg&feature=youtu.be Ova stvar gasi sve objavljene u protekla 3 meseca!!!
  2. Šteta što se bend raspao, među Folk Doom metalom oni su mi bili favorit. Veoma zanimljiva kombinacija akustike i dooma, što kaže kolega iznad growl preko lagane akustične gitare nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
  3. Meni je Thergothon jedan od najjačih bendova u metalu uopšte, volim spore i melanholične stvari, tako da mi je Thergothon pun pogodak, šteta što su prestali svirati tako rano, (93-94 čini mi se) mada im je LP dosta lošiji od Demo albuma, svakako bi mi bilo zanimljivo čuti kako bi se stvari oko benda dalje odvijale, mada sam gotovo uveren da bi nastavili sa padom kvaliteta uradaka, nekako imam utisak da se spori bendovi rano počnu ponavljati. Svakako, prvi (i jedini) album im je žešća metal klasika!
  4. https://www.youtube.com/watch?v=LZMovbGAt0w Posluša li neko ovaj album, meni je ovo na nivou Kolme, i dalje se čudim kako lik nakon toliko izbačenih albuma ne prestaje da prži ovako dobro. I što se mene tiče, Buckethead je najbolji gitarista trenutno.
  5. Šta ja znam, meni je ovo dobro, odradilo je svrhu, posralo se po tim nekim drill i trap izvođačima koji ne shvataju hip hop. Mada slažem se da je Zoni najgori od Dječačke ekipe, Maslačak, ajoj, bolje da se nisam ni podsećao. Od te ekipe nekako su mi najbolji Papi Batina, Vojko i Krešo (Tu bi bio i Kid Rađa, ali je prestao, nije više ni u Dječacima, a ni u Kiši Metaka.) Papi mi je ipak tu nekako prvi, pa si ostali, mada Vojku odajem priznanje, on snima mnogo više od Papija a i dalje se kvalitativno drži u samom vrhu. Inače poslušajte Papija sa početka karijere, tada mi je bio još bolji, nekako se najbolje pokazao (u ranoj fazi) na stvari: St!llness - Zar se ovo život zove Potpuno drugačija tema od ovih njegovih današnjih uradaka, čak mi i bolje zvuči na toj temi, ali mislim da je celu temu obradio u toj jednoj jedinoj pesmi, pa ni nema više svrhe da o tome repa, njemu je inače svojtveno da tako nešto i uradi, npr. u pesmi "Istina" sa istoimenog albuma Dječaka je obradio gotovo celu Gengsta tematiku i tu mu je ostalo vrlo malo za reći. Tako da mi je veoma zanimljivo videti kako će se stvari oko Papija nastaviti odvijati, nadam se da neće kvalitativno opasti, odnosno najviše se pribojavam da će se početi ponavljati. Uh, odoh previše u tematiku Dječaka, pa zaboravih da vas pitam: Sluša li Kranga neko od vas?
×
×
  • Create New...